pcj1977 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Zdarec peugotáci. Tak jsem koupil USB adaptér typ 55xcpg010 a po připojení a přehrávání mp3 má dost špatný zvuk velice šumí, jako kdysi při přehrávání z kazety! Zvuk z orig. rádia z CD je naprosto perfektní čistý. Nevíte prosím někdo co by se s tím dalo dělat? Jaké zkušenosti máte s USB adaptéry vy? Díky za odpovědi Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Koupil jsem onehdá shitku za 2 kilča. Na aux to bylo neposlouchatelné až nepříjemné, na Flashdisc mizerné....Mám rádio z Lídlu za 2 litry, má čtečku USB, karet, aux, CD s MP3. funguje parádně, akorát jsem muset přepájet spoje na hlasitosti protože nešlo přidávat hlasitost - krokové kolečko. Zvuk pěknej, funkce normální. Citovat
victory Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Jediné co by mě mrzelo u výměny autorádia třeba u 406 (ostaní to mají asi taky) je to že přijdu o palubní display... Řešíte to nebo ne ? Citovat
dyno Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 tak ozivim tema dneska jsem namontoval xcarlink usb adapter a sumi mi to taky nevi nekdo co s tim prosim ty samy priznaky pri normalnim cd vse v poradku [upravil dne 21/8/11 od dyno] Citovat
staina Odesláno 22. srpen 2011 Odesláno 22. srpen 2011 dyno a jaký xCarLink jsi namontoval originál a nebo to co tady skoro všichni uvádějí ty různé náhražky? S náhražkou jsem se taky jednou spálil pak ale koupil origo xCarLink a vše funguje bez problémů a zvuk parádní. Citovat
wojtěch Odesláno 22. srpen 2011 Odesláno 22. srpen 2011 http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3 tento hraje čistě... Citovat
dyno Odesláno 22. srpen 2011 Odesláno 22. srpen 2011 http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3 tento hraje čistě... presne tenhle ten i krabice je stejna cena 2490kc tak kde je problem Citovat
staina Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3 tento hraje čistě... presne tenhle ten i krabice je stejna cena 2490kc tak kde je problem Tak zkus napsat na jejich podporu je skvělá rádi poradí, případně to můžeš u nich reklamovat a vyzkoušet jiný kus Citovat
dyno Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 jj uz jsem to domluvil presne jak pises akorat ted jedu na dovolenou tak resit to budu az po .... ale jak rikas solidni pristup a ochota od prodejce to se jen tak nevidi zatim dik za info az prijedu tak se ozvu jak to dopadlo Citovat
tommm Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Mě v XCarLinku na RD4 (55xcpg011) prskalo a zvuk nic moc. Vypadalo to jako kdyby to bylo přebuzené. Někde jsem četl na netu, že by měl být při zapojování aktivovaný na dia AUX2 a potom teprve CD changer. (bylo to na nějakém anglickém fóru o Peug.) Dneska ráno jsem si hrál, připojil auto k Planetu a zjistil, že nemám AUX2 aktivní, jenom changer! Tak jsem ho aktivoval a najednou to neprská vůbec a hraje o řád čistějš! Zkus tohle zkontrolovat, třeba to pomůže. [upravil dne 24/8/11 16:48 od tommm] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.