Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No ale jak řikám - nevim kdy se na moravu dostanu autem. Jsem z CH a do Brna jezdim každej tejden vlakem. Autem většinou tak max. 3x do roka, když potřebuju přivést, nebo odvést něco objemnějšího.

Odesláno
No ale jak řikám - nevim kdy se na moravu dostanu autem. Jsem z CH a do Brna jezdim každej tejden vlakem. Autem většinou tak max. 3x do roka, když potřebuju přivést, nebo odvést něco objemnějšího.

Tak to je škoda.

• O 4 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

2Simitarek: Já se pokušel odhlučnit svojí 106, dával jsem tepelně zvukovou izolaci pod kapotu a do kufru(fotky najdeš v sekci aktuálně o všem). Vzadu bych řekl asi i trochu pomohlo, ten předek nic moc, tam by chtělo zaizolovat hlavně dělící příčku mezi motorou částí a prostorem pro cestující, pač to je v podstatě jen plech a zevnitř trochu podlahového koberce a přístrojovka. Jenže za motorem je dost blbý přístup a ven ho kvůli tomu dávat nebudu.

P.s.: v popisu máš u té 106 chybu v popisu, ta měla 1,4 8V, 1,4 16V byl 65kW v 206, do 106 se nikdy nedával.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...