S.p.o.o.p Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Zdravim. Chci se zeptat jestli nemuze neco zpusobovat to, ze mi odchazi zapalovaci civky..... nechce se mi totiz verit ze v prubehu 4 mesicu mi odejdou hned 3 civky....trosku velka nahoda nemyslite? Jinak svicky mam novy... Citovat
Chepp Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Nahoda to je... pokud si koupil original svicky asi za 550kc kus a nebo mas nejaky super mega hyper svicky...a kvuli tuning super palivim se zlatou katodou svickam ti odchazi civky.. tim ze je musi prebudit bo cokoliv jineho. Citovat
Y2K Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 zalezi ci odisli 3 na tom istom valci Co teda nepredpokladam, ak odisli 3 rozdielne preco nie, dozivaju postupne Ja mam momentalne s nimi tiez zabavu... Keby tu dakto mal odkaz kde ich zohnat hodte, v pazote stoja 50 E jedna! Este ze funkcne boli na nahradnom motore, ale tiez im vela nedavam Citovat
jozefsv Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 za 40 jedna valeo.ak ta cena este plati co som mal pred ca pol rokom Citovat
Y2K Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Hodim to sem radsej... Otazocka: Ak mi zostala v ruke ta horna cast, pod nou su 3 konektory, mozem to s kludnym svedomim vratit naspat a cievku pouzit alebo uz je v haji? Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 Diky za reakce ale rovnou jsem jsem nechal vymenit vsechny ostatni at mam pokoj..zase takovej balik to neni a nehodlam jezdit kazdej mesit na vymenu civky ...ted se uvidi jestli budou drzet nebo ne;) Citovat
dzana.m Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 to sem mel to samí už se to tady řešilo a odchazej postupně takže vymena všech te nemine jako me ja sem daval za jednu indučku necelích 1200 kč Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Jaký mají na sobě rok výroby? asi som slepy? ale to kde na nej najdem? Citovat
rootsky Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Úplně na konci rezenze: http://www.tipcar.cz/recenze-ojetin--peugeot-607---provoz-nevsedni-limuziny-se-muze-prodrazit-1504.html Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 no jo...len som sa nedocital ze kde to na nich je A vidim ze moje problemiky to je normalna vec Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 ked som kupoval auto v de tak mi majitel auta hovoril ze sice kontrolka obcas svieti ale ze mu v peugeote povedali ze je vsetko ok.tiez som nemal ziaden problem aj ked svietila obcas.teraz mi ide na 5 valcov takze asi cievka.uvidime.katy mu nekupim nove ani nahodou Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 tak podla vsetkeho co som zadial vyskusal a dozvedel sa, katy toho znesu az az... Vacsinou su na vine prave tie cievky (pripadne sviecky) a zadne lambdy. Takze menit katy asi len v krajnom pripade, ja som menil, ale to uz boli pouzite, to bolo tak skor na skusku ze ci to bude lepsie. A nebolo Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 zadna lambda mi na diagnostike svieti od kedy som kupil auto Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 ja viem, to neni na smiech...ale keby som to mal ja takto nemohol by som spavat normalne, staci vidiet co so mnou robia tie zdvihatka dementne Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 bola to cievka na stvrom valci.vymenena a ide.inac diag vyhodila chybu na 2 a 4 valci.na druhom mozno preto ze za chodu som skusal odpajat cievky.na 4 som neskusal takze to bola najvacsia pravdepodobnost. y2k - tebe ukazuje diag pismena nie cisla?tak potom by malo byt a-1....? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.