Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Chci se zeptat jestli nemuze neco zpusobovat to, ze mi odchazi zapalovaci civky..... nechce se mi totiz verit ze v prubehu 4 mesicu mi odejdou hned 3 civky....trosku velka nahoda nemyslite? Jinak svicky mam novy...

Odesláno

Nahoda to je... pokud si koupil original svicky asi za 550kc kus

a nebo mas nejaky super mega hyper svicky...a kvuli tuning super palivim se zlatou katodou svickam ti odchazi civky.. tim ze je musi prebudit bo cokoliv jineho.

Odesláno

zalezi ci odisli 3 na tom istom valci :)

Co teda nepredpokladam, ak odisli 3 rozdielne preco nie, dozivaju postupne :)

Ja mam momentalne s nimi tiez zabavu...

Keby tu dakto mal odkaz kde ich zohnat hodte, v pazote stoja 50 E jedna!

Este ze funkcne boli na nahradnom motore, ale tiez im vela nedavam

Odesláno

Hodim to sem radsej...

Otazocka: Ak mi zostala v ruke ta horna cast, pod nou su 3 konektory, mozem to s kludnym svedomim vratit naspat a cievku pouzit alebo uz je v haji? :myslim

Odesláno

Diky za reakce ale rovnou jsem jsem nechal vymenit vsechny ostatni at mam pokoj..zase takovej balik to neni a nehodlam jezdit kazdej mesit na vymenu civky :papa ...ted se uvidi jestli budou drzet nebo ne;)

Odesláno

to sem mel to samí už se to tady řešilo a odchazej postupně takže vymena všech te nemine jako me ja sem daval za jednu indučku necelích 1200 kč:(

Odesláno

ked som kupoval auto v de tak mi majitel auta hovoril ze sice kontrolka obcas svieti ale ze mu v peugeote povedali ze je vsetko ok.tiez som nemal ziaden problem aj ked svietila obcas.teraz mi ide na 5 valcov takze asi cievka.uvidime.katy mu nekupim nove ani nahodou

Odesláno

tak podla vsetkeho co som zadial vyskusal a dozvedel sa, katy toho znesu az az...

Vacsinou su na vine prave tie cievky (pripadne sviecky) a zadne lambdy.

Takze menit katy asi len v krajnom pripade, ja som menil, ale to uz boli pouzite, to bolo tak skor na skusku ze ci to bude lepsie.

A nebolo :D

Odesláno
:D ja viem, to neni na smiech...ale keby som to mal ja takto nemohol by som spavat normalne, staci vidiet co so mnou robia tie zdvihatka dementne :D
Odesláno

bola to cievka na stvrom valci.vymenena a ide.inac diag vyhodila chybu na 2 a 4 valci.na druhom mozno preto ze za chodu som skusal odpajat cievky.na 4 som neskusal takze to bola najvacsia pravdepodobnost.

y2k - tebe ukazuje diag pismena nie cisla?tak potom by malo byt a-1....?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...