Bendy_- Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Tak já to tu trochu oživím, byl by mi někdo ochotný koupit něco na allegro.pl? Více info kdyžtak přez SZ. Předem díky všem co se ozvou :-) Citovat
Péťa Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Bendy_-: ale také Nemám problém na polskou poštu dojet, ale nejméně do úterka jsem bez auta (), tak až pak. Citovat
Bendy_- Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Tak chtěl bych tu veřejně poděkovat členovi Peta, který mi zařídil vyzvednutí zásilky a přeposlaní na mojí adresu. Především mu patří velké díky za vyřešení problému když po PL zásilka cestovala DPD a ne poštou. Takže jěště jednou díky moc. Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Muselo to pro Tebe být dobrodružné. A já mám ponaučení pro příště, čeho jsou poláci schopní. Věc se musí poslat polskou poštou, ne jiným přepravcem. Naštěstí vše dobře dopadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.