vrtulnik76 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Potřeboval bych koretní radu na co se kouknout Takže od záčatku všechny filtry a náplně jsou nove(palivo,olej,vzduch) Fapoff ,olej se nestrácí spotřeba město 7,2 mimo město včera dálnice rychlost mezi 130-150 celou cestu spotřeba 6,4 toto ukazuje PP. Diagnostika neukazuje nic vadného najeto cca.140 000 km nevim to jistě. Auto stále kouří a kouří a do dost hodně je to černej oblak při každé prudší akceleraci. Od fapoff mam najeto cca 500 km ale jezdim vetsinou mesto:myslim Citovat
Vlado-77 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Neviem presne, ale pozri si tie vlakna o FAP. Vela ludi tam pise aj o skusenostiach s FAPoff a viacery opisuju podobne dymenie (niektori to prirovnali k lokomotive ). Pisali ze vcelku ziadne problemy len zvysena dymyvost. Tak si to cekni tam. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 A čo sa čuduješ, si myslíš, že FAP je tam pre srandu? Citovat
brade Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 FAP je tam mimojiné proto, aby z toho nelítaly brikety :-) bez fapu ti to auto pojede líp a taky bude víc kouřit. Já mám verzi bez FAP, občas to zakouří, když tomu člověk naloží. Nejprve jsem toho litoval, ale když vidím ty problémy s FAP a navíc co teď hodně jezdím po městě, jsem rád, že tam není. Citovat
godzilaTO Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 A čo sa čuduješ, si myslíš, že FAP je tam pre srandu? :super:super:super Citovat
vrtulnik76 Odesláno 17. říjen 2010 Autor Odesláno 17. říjen 2010 jj právě to je ono nic na autě nepozoruju jede ok ale ten kouř je někdy takovej že nevidím auto za sebou a to se mě zase moc nezdá ale beru že fap je v autě na něco že to není pro strandu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.