Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych koretní radu na co se kouknout

Takže od záčatku všechny filtry a náplně jsou nove(palivo,olej,vzduch) Fapoff ,olej se nestrácí spotřeba město 7,2 mimo město včera dálnice rychlost mezi 130-150 celou cestu spotřeba 6,4 toto ukazuje PP.

Diagnostika neukazuje nic vadného najeto cca.140 000 km nevim to jistě.

Auto stále kouří a kouří a do dost hodně je to černej oblak při každé prudší akceleraci.

Od fapoff mam najeto cca 500 km ale jezdim vetsinou mesto:myslim

Odesláno

Neviem presne, ale pozri si tie vlakna o FAP. Vela ludi tam pise aj o skusenostiach s FAPoff a viacery opisuju podobne dymenie (niektori to prirovnali k lokomotive :) ). Pisali ze vcelku ziadne problemy len zvysena dymyvost. Tak si to cekni tam.

Odesláno

FAP je tam mimojiné proto, aby z toho nelítaly brikety :-) bez fapu ti to auto pojede líp a taky bude víc kouřit.

Já mám verzi bez FAP, občas to zakouří, když tomu člověk naloží. Nejprve jsem toho litoval, ale když vidím ty problémy s FAP a navíc co teď hodně jezdím po městě, jsem rád, že tam není.

Odesláno

jj právě to je ono nic na autě nepozoruju jede ok ale ten kouř je někdy takovej že nevidím auto za sebou a to se mě zase moc nezdá ale beru že fap je v autě na něco že to není pro strandu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...