Tom_206 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Ty z novější 206 jsou poměrně drahá sranda a dají se buď vyndat z bouračky nebo se dají určitě objednat v Peugeotu Citovat
podolak2 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 na vrakači to davaji zadarmo vzal jsem si hned 3 Citovat
sannyray Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 pre tych co pisu \"nechcem zakladat novu temu lebo......\" si ju zalozte alebo pohladajte na fore , pokial viem tak toto tema sa tyka ineho problemu a potom ked sem kazdy napise ze ..... tak sa problem nedoriesi. Ja mam presne ten isty problem , cerpadlo ide tiez som ho napojil na bateriu aj stierace idu a poistka je ok no ked nechce a nechce striekat na okna. Do konektoru co ide na cerpadlo nejde prud a neviem kde hladat zavadu , zacalo to z nicoho nic. Citovat
Hhans Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Ahoj, nefungují mi ostřikovače skel. Stírání funkční vpředu i vzadu. Když přiložím přímo na motorek čerpadla napětí, ostřikovače fungují. Doposud jsem nenašel kde je problém, elektrická schémata jsou trochu\"tajuplná\"vodič skončí v nějaké patici a pak už ho nemůžu vysledovat dál. Jde o model r. 2002. Za každou radu budu vděčný. díky, Zbyněk funguje ti aspon předek nebo zadek???pak pojistka...přinejhorším kábel po cestě..a když bude nejhuř tak com.. Citovat
pito.za Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 No neviem ci je jeho otazka este aktualna. Citovat
otava Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Ahoj, můžete mi poradit ? Nejdou mo ostřikovače vpředu a ani vzadu, Ztratila se mi kapalina. Měl jsem to zdvihlé - vpředu nikde viditelná ani kapka úniku - mohlo by mi to vytéct hadičkou, co jde k zadnímu sklu a jak se k ni dostat?. Díky moc za jakýkoliv nápad. Citovat
carlito16v Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 ahoj mam podobnej problem moturek byl zadrenej tak jsem ho rozebral a opravil a jde dal jsem ho do nadobky pripojil origo kagel a moturek nejde a kdyz pripojim na nej baterku tak jde a strika v pohode packou to taky nebude propojil jsem to v konektoru u packy a nic a dolu na konektor mi to vede jak tu psal kolega s merakem Citovat
sandman Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Taky mám problém s ostrikovači, teda jen zadním. Normálně šel a teď už nejde. Je ale slyšet že motůrek běží. Přední jdou normálně, na co se zaměřit?Může být někde \"cvaklá\" hadička nebo tak něco nebo je to spíš elektro-záležitost? Citovat
JakubkoSK Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 ked beží motor čerpadla tak je chyba v hadičke v prechodle dvere kufra - karoséria ... akebo ešte môže byť niekde upchatá hadička . [upravil dne 18/11/13 16:16 od JakubkoSK] Citovat
Návštěvník Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Ahoj, taky jsem měla problém s ostřikovačem... na páčce je šipka dolu, mačkala jsem tedy dolu a nic... Pak jsem to jen náhodou vzala k sobě a ejhle, fungovalo to... Přisuzovala jsem to svý blonďatosti, ale očividně nejsem jediná, komu se to stalo Takže zkuste ostřikovat páčkou k sobě, než to začnete rozebírat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.