Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nefunkční ostřikovače

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno

pre tych co pisu \"nechcem zakladat novu temu lebo......\" si ju zalozte alebo pohladajte na fore , pokial viem tak toto tema sa tyka ineho problemu a potom ked sem kazdy napise ze ..... tak sa problem nedoriesi.

Ja mam presne ten isty problem , cerpadlo ide tiez som ho napojil na bateriu aj stierace idu a poistka je ok no ked nechce a nechce striekat na okna. Do konektoru co ide na cerpadlo nejde prud a neviem kde hladat zavadu , zacalo to z nicoho nic.

Odesláno
Ahoj,

nefungují mi ostřikovače skel. Stírání funkční vpředu i vzadu. Když přiložím přímo na motorek čerpadla napětí, ostřikovače fungují. Doposud jsem nenašel kde je problém, elektrická schémata jsou trochu\"tajuplná\"vodič skončí v nějaké patici a pak už ho nemůžu vysledovat dál. Jde o model r. 2002. Za každou radu budu vděčný.

díky, Zbyněk

funguje ti aspon předek nebo zadek???pak pojistka...přinejhorším kábel po cestě..a když bude nejhuř tak com..:aut
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, můžete mi poradit ? Nejdou mo ostřikovače vpředu a ani vzadu, Ztratila se mi kapalina. Měl jsem to zdvihlé - vpředu nikde viditelná ani kapka úniku - mohlo by mi to vytéct hadičkou, co jde k zadnímu sklu a jak se k ni dostat?. Díky moc za jakýkoliv nápad.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

ahoj mam podobnej problem moturek byl zadrenej tak jsem ho rozebral a opravil a jde dal jsem ho do nadobky pripojil origo kagel a moturek nejde a kdyz pripojim na nej baterku tak jde a strika v pohode packou to taky nebude propojil jsem to v konektoru u packy a nic a dolu na konektor mi to vede jak tu psal kolega s merakem

• O 3 týdny později...
Odesláno

Taky mám problém s ostrikovači, teda jen zadním. Normálně šel a teď už nejde. Je ale slyšet že motůrek běží. Přední jdou normálně, na co se zaměřit?Může být někde \"cvaklá\" hadička nebo tak něco nebo je to spíš elektro-záležitost?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, taky jsem měla problém s ostřikovačem... na páčce je šipka dolu, mačkala jsem tedy dolu a nic... Pak jsem to jen náhodou vzala k sobě a ejhle, fungovalo to... Přisuzovala jsem to svý blonďatosti, ale očividně nejsem jediná, komu se to stalo :) Takže zkuste ostřikovat páčkou k sobě, než to začnete rozebírat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...