Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po zime budu menit kotouce tak mě napadlo jestli se daji sehnat čistě třmeny Brembo na P307 bez nejakych zasahu a vrtani. Jednoduše to jen přehodit za origo.

Je to vubec realne?

Odesláno

kola by si obul aj 15ky ako mam ja a trmeny mam z 406 coupe (bremba) len potom je problem zehnat kola lebo ty strmene su dost siroke a skrtaju o luce na kolach...potom jedine z podlozkama...

jedine kola co tam zatm pasuju su OZ ultralegera 15x7 est18 pasuju bez podlozky....

Odesláno
Bremba tam bez úprav nedostaneš, na to zapomeň, leda fakt jednopístky 302mm z 2.0 180k a 2.0 HDI 16V ale to jsou pak 16 nutností...

16tky mám :) a mas neaky odkaz kde bych ty trmeny sehnal?

Odesláno

tommas11: no to vim ale když tam daval brembo brzdy tak jestli menil i kotouče nebo ne. podke toho že tam dostane i 15\" kola tak tam nechal 283.

Odesláno

nemenil kotouce ..menil jen tremeny + daval na jednu stranu podlozku pod brzd.desticku coz neni optimalini ale ma kotouc ve stredu trmenu ..

jinak podle me trmen sedne z p406(brembo) na 307 v poho jen si bude muset nejspis nechat delat kotouce na zakazku jako ja nebo to bude muset vyresit jako 306gti6 ..

Btw skouknete jeho topik v nase kary ma to tam nafoceny a popsany..

Odesláno
nemenil kotouce ..menil jen tremeny + daval na jednu stranu podlozku pod brzd.desticku coz neni optimalini ale ma kotouc ve stredu trmenu ..

jinak podle me trmen sedne z p406(brembo) na 307 v poho jen si bude muset nejspis nechat delat kotouce na zakazku jako ja nebo to bude muset vyresit jako 306gti6 ..

Btw skouknete jeho topik v nase kary ma to tam nafoceny a popsany..

jak vypadaji ty bremba z p406?

Odesláno

rozmery kotoucu nevis? ja mam 283x26. A jeste bych mel jednu otazku uchyceni trmenu na 307 je stejne? nebo by se musela resit nejaka redukce ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...