Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, myslíte si, že by mi šel tempomat, když bych dal VIN? Páčku jsem sehnal a nainstaloval, ale nefunguje. Měl jsem to napíchnuté v servise, ale oni měli diagnostiku Bosch a řekl mi, že páčka je funkční, ale musí se povolit na řídící jednotce na motoru a tam se on nedostane. VIN: VF36DRHRH21024769. Díky moc

Odesláno

Tak já bych tu diagnostiku stejně potřeboval a ne jen já v okolí. Takže se bude hodit a nemusím se hnát do autorizovaného servisu, kde to stojí 1.000,-Kč. Takhle si to udělám sám doma a mám klid a věřím, že časem se to vrátí:myslim

Odesláno

Tak tak.

A pak pri spatne konfiguraci zaplatis v autorizaku 10x vice nez za diagnostiku co si poridis.

Ja jenom proto zue dnes jsem delal dalsi pripad se zkur...ou diagnostikou a spatne udelanou konfigurci v BSI a to jenom na blbe 206.Stejne se nepovedlo,takze nove BSI.

To jenom upozorneni pro vas.Ono to neni PS3:P

Odesláno

To máš určitě pravdu, ale zase nejsem ten horlivý člověk co musí celou jednotku přehrabat vzhůru nohama. Na to jsem zase opatrný, pokud si nejsem ničím na 101% jistý. Od rad a všech pomocí se tu mohu zeptat první Vás všech (2x měř a jednou řež) :super

Odesláno
Mhm.A ty myslis ze dodelani tempomatu je\"regulace rychlosti pritomen\" ?????A ze to je jenom v BSI?

:D:D:D:D:D:D

Pak napis kdo ti rekl(napsal) knowhow postupu:D

Věřím, že máš pravdu, nikdo není neomylný a práce začátečníka se nevyrovná zkušeného člověka.

Jinak jsem se Tě chtěl prosimtě zeptat ohledně Tvého chipu na 407 co máš. To jsi si udělal sám? Jelikož jsem koukal, že se dělá cca kolem 21KW. A další otázka směřuje k tomu, jaká je spotřeba a zda to jde na motoru cítit to navýšení o celých 25% a to nejen ohledně výkonu, ale i opotřebení.

Odesláno

Tak to je hezká spotřeba, ale kolik to papá při kombinované jízdě? Chtěl bych si nechat udělat také chip kvůli spotřebě, aby se snížila, jelikož průběrně jezdím 40km město a 200 dálnice a je cca 6,3 - 6,6, ale i tak bych to chtěl kvůli \"Nm\", než kW, ale ani jedno bez druhého prostě nejde, aby se dosáhlo k dobrému výsledku.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Potřeboval bych poradit, mám doinstalovanou páčku tempomatu a i povolenou v diagnostice (u Domanského) na displeji je ale stale zobrazeno OFF a rychlost Cc 0, tempomat nefunguje když zmačku plus tak na chvíli problikne aktualni rychlost ale hned zmizí. Až potom jsem zjistil že mám brzdový spínač sice čtyřpinový ale vedou od něj pouze 2 kabely. Vim že už se to tady řešilo, můžete mi někdo poradit kam propojit dodatečně instalované kabely ? které konektory v řídící jednotce a které na spojce a brzdě ? Díky

Odesláno

Potřebuju znovu pomoc. Dotáhnul jsem chybějící kabely od brzdového spínače. Ještě jednou díky HonzoviZ.

Bohužel chování tempomatu se nezměnilo. Stále po zmáčknutí plus naskočí na chvíli aktuální rychlost a hned se vypne a místo nastavené rychlosti jsou pouze čárky ---- , a už nejde vůbec nic dělat až do vypnutí tempomatu a znovu zapnutí, a takhle stále dokola.

Myslíte že je potřeba znovu tempomat aktivovat přes diagnostiku po zapojení brzdového spínače ? Nebo to už poprvé v servise špatně zapli ?

Máte někdo v Praze diagnostiku ke kontrole nastavení?

:(

Odesláno

Mám. Není problém. Teď jsem si ale všiml, že máš benzín, ne HDI. Tam může být problém v tom, že to ŘJ motoru nepodporuje.

[upravil dne 16/1/11 17:53 HonzaZ]

[upravil dne 16/1/11 17:55 HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...