Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:rokerahojte dnes som kupil žiarovky do park svetiel číre led svietia pekne len problem je v tom že svietia stále aj ked slabo ale svietia všetko vypnute auto zamknute a počitač mi vyhadzuje poruchu na tych žiarovkach je to napisane niektore auta ukazuju poruchu to je ok ale že svietia?:myslim

Odesláno

Aj to že svietia je ok, je to slabý prúd pomocou BSI kontroluje či sú žiarovky funkčné. Na žiarovkách to nevidno, ale ledky to rozsvieti. Keď to chceš odstrániť prečítaj si toto:

Odesláno

Ja som dal namiesto klasických parkovacích žiaroviek s bielym sklom žiarovky s jemne modrým sklom a svietia tak na bielo, no nie je to ako tie ledky. Pri používaní lediek sa montuje rezistor http://www.eshopbn.sk/component/page,shop.product_details/category_id,114/flypage,shop.flypage/product_id,393/option,com_virtuemart/Itemid,1/vmcchk,1/ , alebo led žiarovka ktorá eliminuje chybové hlásenia http://www.tuning.sk/dokument-dectane-9-led-super-vysoko-svietive-parkovacky-t10-svetla-sviete je to tá štvrtá.

Tu je foto parkovačky s bledo modrým sklom.

post-27076-141096131001_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Je to trochu zle vidieť nakoľko vonku snežilo a svetlo je celé mokré.

Žiadne hlášky a po vypnutí motora hneď zhasne.

post-27076-14109614968193_thumb.jpg

Odesláno

Tak bol som to teraz nafotiť.

Z bleskom.

PS: Kupoval som ich v AHT tuningu v N.Zámkoch, nakoľko bol po nich veľký dopyt tak ich pani ochotne objednala. Cena 10,90€ z nejakého e-shopu + poštovné víde drahšie.

post-27076-14109614975328_thumb.jpg

Odesláno
Není nad modré celoskla ..........za ty prachy........

Přema u nás sú tie led parkovačky drahé v porovnaní W5W žiarovkami alebo u vás v Čechách kde sú minimálne o polovicu lacnejšie ale s poštovným by ma to vyšlo skoro toľko ako som za ne dal na Slovensku.

Odesláno

Já mám též led parkovačky a přesně jak říká Přema když se vypne BSI tak zhasnou mě se to v celku líbí protože když jdu v noci odemknout auto tak při odemknutí se lehce rozsvítí (vypadá to efektně). Jinak chybu mi to hlásí, ale jen při startu, takže v poho a když už by měli odejít tak se jednou za čas podívám jestli svítí. Já můžu jen doporučit. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...