MotoMoto Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Tak první (když nepočítám odstranění závad s kterými jsem auto koupil) závada. Napřed mi u levých zadních dveřích se uvolnila lemovka (guma co těsní mezi zadními a předními dveřmi) a tak jsem to zatím řešil, tím, že jsem vždy otevřel přední řidičovi dveře a zavřel je teprve po tom co se zašouply zadní dveře. Ale nyní když jsem dojel k domu jsem dal otevření dveří, ty se otevřely asi 25 cm a pak se sekly. Když jsem znovu stisknul tlačítko tak jen pípnutí. Tak jsem je ručně zavřel a v momentě přibouchnutí se začaly zase otvírat a zase se v tom samém místě zasekly. A tak dále dokola, už jsem myslel že auto nezavřu. Ručně, ale s velkou silou šly i otevřít úplně, ak i motorem zavřít, ale v okamžiku dovření se začaly zase otvérat a zase se zastavily v tom samém místě. Pak si to asi rozmyslely a když jsem je rukou zabouchl tak zůstaly zavřené a už jsme měl strach je znovu skusit otevřít abych na noc zamknul auto. Nenanapá někoho v čem může být problé? Obhlídkou jsem nic co by bránilo posuny dveří nenašel. Citovat
sidonius1 Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Stalo se že se mi neotevřely když auto stálo do prudkého kopce. A jednou když jsem měl dole kamínek a ten je bloknul. Po násilném dootevření se nezavřeli. Zavřel jsem ručně a pak už běhaly normálně. Zkus prohlédnout jestli tam není bordel. S tou gumou jsem to vyřešil tak, že jsem koupil lepidlo na plastové tuningové díly (po ztvrdnutí je z toho guma,která zalepí mimochodem i boty) malá tuba stojí cca 70,-Kč Aspoň tady u nás. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 S tou gumou je to jasné, jen nebylo počasí k lepení venku, chystám se jí přilepit. Ale to otvírání mi není jasné. Je pravda že stojí do mírného kopce, ale fakt mírného, ale paradox je že se to nesekne při zavírání, tedy do kopce, ale při otvírání, tedy s kopce. Ty lyžiny kudy se posunují tržáky dveří jsou čisté. Spíš mám pocit jako by tam po těch 20cm vypnul motor. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Tak snad to fakt bylo tím svahem i když byl velmi malý. Protože druhý den už to fungovalo normálně a bez jediného problému. Pokud opomenu tu uvolněnou gumu u předních dveří. Citovat
sidonius1 Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 No tak sláva ! Na tu gumu vem fakt lepidlo na tuning díly. je to po ztvrdnutí jako guma a drží jako SVINĚ [upravil dne 16/10/10 od sidonius1] [upravil dne 16/10/10 od sidonius1] Citovat
ozzy56 Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 napiš název lepidla,prosím,nebo odkaz, dík Citovat
sidonius1 Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 sakra..podívám se jestli už jsem ho nevyhodil. byla malá žlutá tuba. cena 78,-Kč. myslím Koupil jsem u nás v obchodě - zde http://www.sato-kt.cz/index.php [upravil dne 16/10/10 od sidonius1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.