Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vrzganie prednej napravy alebo predneho tlmica (lava strana )

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chcem sa opytat ci nemate niekto skusenosti s tymto problemom, po vymene tlmicou na peugeote 307 mi zacala lava predna strana vydavat trecie zvuky pri vracani sa tlmica do vychodzej polohy ,neviete niekto co to moze byt nemate niekto taku skusenost s tym ? tlmice su nove menili sa aj dorazy ci tesnenia ... neviete niekto ako sa tam najlepsie dostat a skontrolovat to (vizualne) bez toho aby som siel do servisu ,alebo len skusit nastriekat lubrikant ? co by tam mohlo tak strajkovat ?

jazde vlastnosti su super len ten zvuk je na nervy dakujem . :myslim

Odesláno

ja mám síce 306tku, ale princíp nápravy je rovnaký. Mne takto vŕzgal spodný guľový čap. Tiež mi to vychádzalo od tlmiča, tak som to typoval na tlmič alebo horné uloženie tlmiču, ale nebolo to tak. Tie pazvuky sa po náprave prenášajú.

Odesláno

spodny gulovy cap? a tak isto sa to spravalo ,ze ked sa auto naklanalo na stranu resp. zdvyhalo? aka narocnost to je na vymenenie zvladnem to sam alebo servis radsej ,mal si to tak isto na lavej prednej strane ? dakujem

Odesláno

ak si aspoň trošku technický typ, tak si myslím, že to zvládneš. Pozerám, že je trošku inak riešený čap, ako u 306, ale to je detail.

Hej, mal som to aj ja na ľavej strane, ale to je jedno. Aj mne to pri zahúpaní prevrzglo.

Mimochodom, je to, len typ na ten gulák, mohol by to byť aj stabilizátor, respektíve tyčky, daj si to pre istotu skontrolovať niekomu kto sa do toho rozumie aby si zbytočne nevyhodil peniaze ak by to nebolo ono, i keď nič tým nepokazíš keď ich vymeníš. ;)

• O 12 let později...
Odesláno

Ahoj

Horní uložení tlumiče, všchny gumové části na všech autech preventivně mažu když dělám tlumiče nebo pružiny, často vrže i uložení stabilizátoru na nápravnici, nebo jak píše @marko306 i spodně čep už jsem řešil že vrzal. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...