Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož jsem v tomto oboru asi 2 roky pracoval, tak Ti doporučim jedinou variantu, kup 2x toto http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=1267, je to napájený po kabelu, ty krabičky na sebe musí vidět, problém bude, že jako laik, to těžko sám správně nastavíš. Fungovat to při přímé viditelnosti může klidně i na cca 500m. O čemkoliv na 2,4Ghz nepřemýšlej, v dnešní době je to skoro nepoužitelný (zarušení) a reálný rychlosti sou opravdu mizerný. Snad jsem Ti pomohl :papa

Odesláno

Schreek

: mno me nanostation pripadnedocela neprakticky.... hlavne k tomu musi jeste koupit konzole... coz dalsi chechtaky na vic... a kdyz to bude trcet za oknem tak to bude pro providera jako pest na oko... tomu ver. ja uz v oboru delam taky nekdy od 2005.. tusim ze... :papa

Odesláno

Chepp: Nano žádnou konzoli nepotřebuje, normálně se přichytí ke stožáru kde máš anténu a je to... Nevím, proč by nějakého providera mělo zajímat co máš za oknem nebo na střeše... :myslim Nehledě na to, že je to suveréně nejlevnější komplet jednotky s anténou v dobrý kvalitě... Každopádně nikomu to nevnucuju :papa

Odesláno

Schreek: protoze dobrmik to bude miti od kamose, kterej ma stavajici pripojeni v byte... a nevim jak by to tahal na strechu... kde ma provider svoje anteny... vubec by to nebylo divny. ;)

Odesláno

Chepp: A Ty si fakt myslíš, že v dnešní době má někdo čas chodit kontrolovat kolik máš antén na střeše? Za tu dobu co jsem to dělal nikdy nebyl problém najít umístění pro anténu a to sem se toho něco nadělal... Jinak pokud si myslíš, že 2 TPlinky se standartní anténou (vím, že se u nich silnější) mezi sebou na 50m protáhnou 8MB, tak neprotáhnou ani náhodou a nesnaž se mně přesvědčit o opaku. Jinak Tvé řešení s gentleboxem je v podstatě to samé co navrhuji já, jen jiný hardware. Nanostation podle mě pro domácí použití bohatě stačí a je taky postatně levnější a uživatelsky příjemnější. Ono nastavit mikrotika už neumí jentak kde kdo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...