Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 Brock RC14 black s pneu Michelin 205/55R16 Citovat
pipistrel Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 pekne. a nechcel si 17ky? a ako zo zapisom? Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 pěkné kolečka:super Díky:super Dúfam, že som vybral dobre. Myslím, že k bielej farbe by to malo sedieť Citovat
elton Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 To bude sedět. Podobné mám vybrané na jaro. Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 pekne. a nechcel si 17ky? a ako zo zapisom? nazdar, no pôvodne som chcel 17-ky, ale nakoniec som sa rozhodol spraviť kompromis. Predsa len 17-ky sú drahšie a aj komfort by sa asi dosť zhoršil- podľa toho čo som si prečítal v testoch. Zápis sa nejako porieši Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 To bude sedět. Podobné mám vybrané na jaro. Uvidíme v jari, ale bude to fajn:) Aké disky plánuješ kúpiť na 5008? Inak výborne vyzerá v bielej, presne takú mali u predajcu keď som preberal to svoje a nevedel som z nej spustiť oči, fakt sa vydarila:super Citovat
pipistrel Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 len mi tam nesedi rozmer pneu Joschi. co viem tak mozu ist bud 195/55 R16 alebo 205/50 R16 Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 len mi tam nesedi rozmer pneu Joschi. co viem tak mozu ist bud 195/55 R16 alebo 205/50 R16 No to viem, ale to nebude problém, len musím kontaktovať správnych ľudí Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 Joshi plánuji tyhle: Paráda:super V nejakých 17-kach alebo 18-kach to bude delo Citovat
pipistrel Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 len mi tam nesedi rozmer pneu Joschi. co viem tak mozu ist bud 195/55 R16 alebo 205/50 R16 No to viem, ale to nebude problém, len musím kontaktovať správnych ľudí ja len aby ti ukazovali dobre pristroje Citovat
Modzillo Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 len mi tam nesedi rozmer pneu Joschi. co viem tak mozu ist bud 195/55 R16 alebo 205/50 R16 No to viem, ale to nebude problém, len musím kontaktovať správnych ľudí ja len aby ti ukazovali dobre pristroje správne, odporúčam nehrať sa na a porozmýšľať nad (ne)logikou použiť neštandardné rozmery - výrazná odchýlka ukazovateľa rýchlosti a ubehnutých km, a to nehovorím o ľadovej sprche po prečítaní listu od poisťovne po prípadnej poistnej udalosti (božechráň, nikomu nič zlé neprajem). Poisťovne sa veľmi radi chytia každej maličkosti len aby nemuseli platiť a pneumatiky sú prvou vecou, ktorú likvidátor pozerá... Nestojí to za to, ver mi. Použitím iného rozmeru sa dosť výrazne znižuje šanca uspieť v servisnom stredisku s reklamáciou čohokoľvek týkajúceho sa podvozku... Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 len mi tam nesedi rozmer pneu Joschi. co viem tak mozu ist bud 195/55 R16 alebo 205/50 R16 No to viem, ale to nebude problém, len musím kontaktovať správnych ľudí ja len aby ti ukazovali dobre pristroje správne, odporúčam nehrať sa na a porozmýšľať nad (ne)logikou použiť neštandardné rozmery - výrazná odchýlka ukazovateľa rýchlosti a ubehnutých km, a to nehovorím o ľadovej sprche po prečítaní listu od poisťovne po prípadnej poistnej udalosti (božechráň, nikomu nič zlé neprajem). Poisťovne sa veľmi radi chytia každej maličkosti len aby nemuseli platiť a pneumatiky sú prvou vecou, ktorú likvidátor pozerá... Nestojí to za to, ver mi. Použitím iného rozmeru sa dosť výrazne znižuje šanca uspieť v servisnom stredisku s reklamáciou čohokoľvek týkajúceho sa podvozku... Viem o tom, ale aj tak vďaka za rady;). Disky som kúpil spolu s týmito pneumatikami, boli jazdené jednu sezónu na citroene c4 (u ňho to je štan. rozmer pneu) a kedže nie sú veľmi zjazdené (6,5mm vzorka) tak by som na nich pojazdil, pokiaľ to nebude spôsobovať problémy. Samozrejme si ich dám zapísať do osvedčenia o evid.- to už mám v podstate vybavené...Skresľovanie si overím aj na údajoch z navigácie a pokiaľ by to bolo výrazné tak ich predám a nahodím tam štandardný rozmer. Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 v 17tkách, to plánuji. Dobrá voľba:super Citovat
Joschi Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 len mi tam nesedi rozmer pneu Joschi. co viem tak mozu ist bud 195/55 R16 alebo 205/50 R16 No to viem, ale to nebude problém, len musím kontaktovať správnych ľudí ja len aby ti ukazovali dobre pristroje No nad tým som už tiež uvažoval...Trochu som sa poobzeral po nete a všimol som si že trebárs na novú 207 SW Outdoor sa štandardne montuje práve tento rozmer 205/55r16 a na podvozku toho auta nie sú okrem vyššej svetlej výšky žiadne úpravy,tak rozmýšlam že by to nemuselo spôsobovať nejaké výrazné problémy:myslim uvidím no:myslim Citovat
Modzillo Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Joschi: to, že si to dáš oficiálne zapísať do papierov, v podstate nič neznamená, keďže v pôvodnom techničáku tento rozmer nemáš a práve takúto kópiu majú v poisťovni. A dokonca dodatočný zápis \"neštandardných\" rozmerov neznamená ani pre servis nič, keďže ti doklad o možnosti zápisu neposlal importér. Policajt ani výrobca diskov nie sú predsa tí, ktorí budú rozhodovať o uznaní prípadnej záručnej opravy. To sú len moje dobré rady, dennodenne sa stretávam s požiadavkami na zápis alternatívnych rozmerov do techničáku a bohužiaľ som videl aj niekoľko zamietnutých poistných udalostí, keď sa zistilo, že na aute je obuté niečo iné ako je povolené od importéra v originálnom techničáku. Citovat
Joschi Odesláno 16. prosinec 2010 Autor Odesláno 16. prosinec 2010 Joschi: to, že si to dáš oficiálne zapísať do papierov, v podstate nič neznamená, keďže v pôvodnom techničáku tento rozmer nemáš a práve takúto kópiu majú v poisťovni. A dokonca dodatočný zápis \"neštandardných\" rozmerov neznamená ani pre servis nič, keďže ti doklad o možnosti zápisu neposlal importér. Policajt ani výrobca diskov nie sú predsa tí, ktorí budú rozhodovať o uznaní prípadnej záručnej opravy. To sú len moje dobré rady, dennodenne sa stretávam s požiadavkami na zápis alternatívnych rozmerov do techničáku a bohužiaľ som videl aj niekoľko zamietnutých poistných udalostí, keď sa zistilo, že na aute je obuté niečo iné ako je povolené od importéra v originálnom techničáku. ďakujem za rady, poriešim to a budú tam štandardné rozmery:super Citovat
buga Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Joschi: to, že si to dáš oficiálne zapísať do papierov, v podstate nič neznamená, keďže v pôvodnom techničáku tento rozmer nemáš a práve takúto kópiu majú v poisťovni. A dokonca dodatočný zápis \"neštandardných\" rozmerov neznamená ani pre servis nič, keďže ti doklad o možnosti zápisu neposlal importér. Policajt ani výrobca diskov nie sú predsa tí, ktorí budú rozhodovať o uznaní prípadnej záručnej opravy. To sú len moje dobré rady, dennodenne sa stretávam s požiadavkami na zápis alternatívnych rozmerov do techničáku a bohužiaľ som videl aj niekoľko zamietnutých poistných udalostí, keď sa zistilo, že na aute je obuté niečo iné ako je povolené od importéra v originálnom techničáku. coze, hovoris ze poistovna si vypyta technicky preukaz original od importera pri poistnej udalosti?? ci kedy? cize aj ked si dam zapisat ja 15\" s original rozmerom na 207, tak to je zbytocne, pretoze v originali mam len 16 a 17?? jaka kktina :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.