Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mamma mia! :)

budes logo i prestrikavat bezbarvym lakem?

Ne to není nutné - navíc pokud by se to časem olezlo tak se to líp odstraní a znovu přestříká bez poškození laku brzdiče

Odesláno

Tome to vypadá fakt luxusně........ale mě se červené nehodí. Troufneš si na tu zlatou ????

Mám subaru zrovna v servisu, tak bych poprosil mechanika o demontáž brzdičů a poslal ti je. Jak dlouho zabere takovýhle komplet repas ???

Odesláno
Tome to vypadá fakt luxusně........ale mě se červené nehodí. Troufneš si na tu zlatou ????

Mám subaru zrovna v servisu, tak bych poprosil mechanika o demontáž brzdičů a poslal ti je. Jak dlouho zabere takovýhle komplet repas ???

No zlatou bych pořešil to nebude problém. A bude to trvat do 14 dnů pokud by se museli měnit i gumky a prachovky což u BREMBO je naprostá vyjímka. Pokud to nebude potřeba tak týden +pošta

Odesláno

Já bych Tomovi služby využil, ale nemusím to hrotit a klidně se přidám k nějaké hromadné zakázce.

PS - nechceš zkusit založit nějaké vlákno jen ohledně nabídky repase ??? Nevím zda do tvého vlákna lezou majitelé V6kových coupátek a další vlastníci těchto brzd :roll

[upravil dne 11/3/2011 20:06 Bohouš]

Odesláno
Nevím zda do tvého vlákna lezou majitelé V6kových coupátek a další vlastníci těchto brzd :roll

[upravil dne 11/3/2011 20:06 Bohouš]

Ja treba jo, ale brzdice jsem delal loni :D

Odesláno
Nemuzu si pomoct,ale i presto ze vim co ty kola jsou zac,tak mi to prijde takovy tuctovy...

kola jsou jiný výrobce přesto stejná forma jako se montovali na japonský speciál RA-R sepc.C který se do evropy nedostal. Kdo se zajímá o subaru tak by jiné kola mimo wrc style ani na toto nedal tedy názor je fajn ale v tomto případě bezpředmětný:) Subaru není o tom co mu sluší nebo nesluší - toto už vymysleli japonské mozky, subaru je o tom co tam patří nebo nepatří!!

post-13901-1410961604813_thumb.jpg

Odesláno

Souhlasím s Tomem, na STi buď tyto 18´ WRC nebo 17´originál STI :roker

Vím, že tam normálně nejsou, ale nedala by se na ty 18´ sehnat nějaká středová krytka ???

[upravil dne 13/3/2011 11:04 Bohouš]

Odesláno

No tak ty kola co si mel v merku pred tim, co uz nebyli, ty byli proste luxusni. ja vim jak to myslis, proste mam ale takovej dojem. Jinak slusi neslusi, sam vis ze to tak neni, urcite by sis na sve auto nedal sebe vic ucelnejsi kola,ktery by byly hnusny,kdyz bys mel na vyber i mezi kolama,kteryby to mu sluseli.

Guest dreamtalks
Odesláno

Ja myslim ze k bile by sedeli vic antracitove kola viz. obrazek co si poslal Tome. Ale tim resim neco, do ceho mi nic neni. Kola jsou to tvoje a auto taky. Takze nejdulezitejsi je tvuj nazor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...