Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
len taka mala otazočka :) v čom je lepši takyto filter ako babvlena šiška.....myslim ten tvar a aj to že je to \"penovy\"

tak tvar už tolik nevadí že je jiný i když proudění je důležité aby tok vzduchu byl usměrněný ze stran do středu. Molitanový má výhodu že jsou to vlastně tři různé vrstvy na sobě a každá má jinou vlastnost tedy filtrační účinnost je vyšší než u klasického bavlněného. Navíc se dá koupit jen samotná pěna a ta se vymění.

Odesláno

špičkový 3\" výfuk KAKUMEI. A pak že TAIWAN není nic moc. Jó taiwan není čína !!

sada obsahuje perfektní kovové těsnění, kované šrouby a matice,a redukci pro LS, hlava down-pipe nebo li začátek není jak byývá běžně z ocelového výpalku a do toho navařená trubka ale je to vyrobeno ze odliteho nerezu s CNC opracováním a navařeno na 1,5mm silnou nerez válcovanou trubku. Svary nepotřebují komentář.:mrk

zatím první část down-pipe zbytek dojde během týdne.:)

post-13901-14109613649788_thumb.jpg

Odesláno

Tak dneska jsem byl navštívit Micka Kehlema. Výsledek ???? Svody, výfuk a walbro pumpa - prý OK. Dokonce zná lidi z JAP Speed :o

Avšak otevřené sání musí ven a zpátky půjde originál airbox, v tom byl rezolutní. Do 450 HP je originál airbox prý nejlepší řešení. Jediný přínos otevřeného sání je zvukový projev. Podobný názor jsem si vyslechl na BOV - ten si prý mohu nechat, když chci poslouchat to odfukování, ale raději by prý viděl originál.

Takže asi budu jezdit bez odfukování.......:roll

:roll

Odesláno
Tak dneska jsem byl navštívit Micka Kehlema. Výsledek ???? Svody, výfuk a walbro pumpa - prý OK. Dokonce zná lidi z JAP Speed :o

Avšak otevřené sání musí ven a zpátky půjde originál airbox, v tom byl rezolutní. Do 450 HP je originál airbox prý nejlepší řešení. Jediný přínos otevřeného sání je zvukový projev. Podobný názor jsem si vyslechl na BOV - ten si prý mohu nechat, když chci poslouchat to odfukování, ale raději by prý viděl originál.

Takže asi budu jezdit bez odfukování.......:roll

:roll

tak box je jasná věc-já mám na cestě z usa karbonový- je to jen z důvodu tepla a proudění vzduchu-aby byl tok vzduchu jak má tak se nesmí na filtr valit nápor vzduchu ale jen ho k němu nebo poblíž přivést- ale ten BOV je blbost nebo spíš jeho vlastní zaujatý názor. prostě přetlak vzduchu musí okamžitě ven a je jedno jakou cestou- jediný důvod proč by se měl vzduch vracet zpět je při vyrušení váhy vzduchu za filtrem kdy množství vzduchu se počítá až za turbem při jeho stalčování.

Např. přesně jak vidíš mou sestavu motoru včetně filtru a bov tak to navrhoval Mick no a teď co je správně

Odesláno
tak nám napadl sníh tak doufám že vytáhneš imprezu a natočíš nějaký to video protože 4x4 na sněhu je parááda :)

za chvilku jedu s imprezou na RZ ale video asi zatím nebude- není kamera

Odesláno
tak nám napadl sníh tak doufám že vytáhneš imprezu a natočíš nějaký to video protože 4x4 na sněhu je parááda :)

za chvilku jedu s imprezou na RZ ale video asi zatím nebude- není kamera

aj mobilom či foťakom :D len aby bolo nad čim slintať

Odesláno

tak dnes byla hodinová driftovačka. Jel jsem z kámošem tak jsem mu to taky půjčil. No zíral jsem jak chrlí impreza plameny z výfuku. Bylo to parádní co pár vteřin mrda z výfuku s plamenem min. 20cm:D paráda-jde z toho hrůza. Příště se vybavím kamerou nebo foťákem:mrk

Odesláno
tak dnes byla hodinová driftovačka. Jel jsem z kámošem tak jsem mu to taky půjčil. No zíral jsem jak chrlí impreza plameny z výfuku. Bylo to parádní co pár vteřin mrda z výfuku s plamenem min. 20cm:D paráda-jde z toho hrůza. Příště se vybavím kamerou nebo foťákem:mrk

tak to je krása:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...