PetrCoupe Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Sedím s otevřenou hubou... Zírám LUXUS! Citovat
winco Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 len taka mala otazočka v čom je lepši takyto filter ako babvlena šiška.....myslim ten tvar a aj to že je to \"penovy\" Citovat
tom406 Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 len taka mala otazočka v čom je lepši takyto filter ako babvlena šiška.....myslim ten tvar a aj to že je to \"penovy\" tak tvar už tolik nevadí že je jiný i když proudění je důležité aby tok vzduchu byl usměrněný ze stran do středu. Molitanový má výhodu že jsou to vlastně tři různé vrstvy na sobě a každá má jinou vlastnost tedy filtrační účinnost je vyšší než u klasického bavlněného. Navíc se dá koupit jen samotná pěna a ta se vymění. Citovat
godzila.01 Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Můžu se zeptat za kolik jsi kupoval ty svíčky ? Citovat
tom406 Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 špičkový 3\" výfuk KAKUMEI. A pak že TAIWAN není nic moc. Jó taiwan není čína !! sada obsahuje perfektní kovové těsnění, kované šrouby a matice,a redukci pro LS, hlava down-pipe nebo li začátek není jak byývá běžně z ocelového výpalku a do toho navařená trubka ale je to vyrobeno ze odliteho nerezu s CNC opracováním a navařeno na 1,5mm silnou nerez válcovanou trubku. Svary nepotřebují komentář. zatím první část down-pipe zbytek dojde během týdne. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Som strasne rad ze tom406 je spat a mam zase na co cumiet Si borec clovece len tak dalej Citovat
MIHUL Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Tome parada,racing vecicky to nema chybu a vyfuk uplne pecka,sem zvedavej na finalni podobu:super Citovat
tom406 Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 děkuji vám všem. no musím tady držet racing linku pro začátečníky aby se to pohnulo trošku víc od běžného tuningu. Citovat
winco Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 to ani neni vyfuk, to jak odkvapova rura v špičkovom prevedeni Citovat
tom406 Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 to ani neni vyfuk, to jak odkvapova rura v špičkovom prevedeni no malý mi do toho kouká a volá halooooo:D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Tak dneska jsem byl navštívit Micka Kehlema. Výsledek ???? Svody, výfuk a walbro pumpa - prý OK. Dokonce zná lidi z JAP Speed Avšak otevřené sání musí ven a zpátky půjde originál airbox, v tom byl rezolutní. Do 450 HP je originál airbox prý nejlepší řešení. Jediný přínos otevřeného sání je zvukový projev. Podobný názor jsem si vyslechl na BOV - ten si prý mohu nechat, když chci poslouchat to odfukování, ale raději by prý viděl originál. Takže asi budu jezdit bez odfukování....... Citovat
tom406 Odesláno 24. listopad 2010 Autor Odesláno 24. listopad 2010 Tak dneska jsem byl navštívit Micka Kehlema. Výsledek ???? Svody, výfuk a walbro pumpa - prý OK. Dokonce zná lidi z JAP Speed Avšak otevřené sání musí ven a zpátky půjde originál airbox, v tom byl rezolutní. Do 450 HP je originál airbox prý nejlepší řešení. Jediný přínos otevřeného sání je zvukový projev. Podobný názor jsem si vyslechl na BOV - ten si prý mohu nechat, když chci poslouchat to odfukování, ale raději by prý viděl originál. Takže asi budu jezdit bez odfukování....... tak box je jasná věc-já mám na cestě z usa karbonový- je to jen z důvodu tepla a proudění vzduchu-aby byl tok vzduchu jak má tak se nesmí na filtr valit nápor vzduchu ale jen ho k němu nebo poblíž přivést- ale ten BOV je blbost nebo spíš jeho vlastní zaujatý názor. prostě přetlak vzduchu musí okamžitě ven a je jedno jakou cestou- jediný důvod proč by se měl vzduch vracet zpět je při vyrušení váhy vzduchu za filtrem kdy množství vzduchu se počítá až za turbem při jeho stalčování. Např. přesně jak vidíš mou sestavu motoru včetně filtru a bov tak to navrhoval Mick no a teď co je správně Citovat
soptik155 Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 tak nám napadl sníh tak doufám že vytáhneš imprezu a natočíš nějaký to video protože 4x4 na sněhu je parááda Citovat
tom406 Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 tak nám napadl sníh tak doufám že vytáhneš imprezu a natočíš nějaký to video protože 4x4 na sněhu je parááda za chvilku jedu s imprezou na RZ ale video asi zatím nebude- není kamera Citovat
winco Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 tak nám napadl sníh tak doufám že vytáhneš imprezu a natočíš nějaký to video protože 4x4 na sněhu je parááda za chvilku jedu s imprezou na RZ ale video asi zatím nebude- není kamera aj mobilom či foťakom len aby bolo nad čim slintať Citovat
tom406 Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 tak dnes byla hodinová driftovačka. Jel jsem z kámošem tak jsem mu to taky půjčil. No zíral jsem jak chrlí impreza plameny z výfuku. Bylo to parádní co pár vteřin mrda z výfuku s plamenem min. 20cm:D paráda-jde z toho hrůza. Příště se vybavím kamerou nebo foťákem:mrk Citovat
MHS Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 tak dnes byla hodinová driftovačka. Jel jsem z kámošem tak jsem mu to taky půjčil. No zíral jsem jak chrlí impreza plameny z výfuku. Bylo to parádní co pár vteřin mrda z výfuku s plamenem min. 20cm:D paráda-jde z toho hrůza. Příště se vybavím kamerou nebo foťákem:mrk tak to je krása:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.