Jindras Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Vracím se trochu k tématu,které se již tu několikrát řešilo,přelomené kabely el.svazku k předním dveřím.Potřeboval bych vědět,jestli je možné je dát z jiného vozu a jestli je možné je pod přístrojvkou někde odpojit,či jsou součástí hlavního svazku cokpitu(přístrojové desky). Na předchozí 306 jsem to opravil natežení nových kabelů,ale teď bych měl možnost z vrakoviště pěkné nepřelámané!!! Citovat
Dopiťák Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Kabelaz od dveri je napevno spojena s kabelazi v interieru..Takze pokud chcete menit tak komplet .. Citovat
Jindras Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Jasně tak to není co řešit-koupit průchodku z modelů let 93-95 z vrakoviště nebo nové,kde ještě není ten bolestný el.konektor a natahat nanovo! Citovat
Jindras Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 O tom jsem neslyšel,ale tenkrát jsem nato v Peugotu myslím koukal a cena komplekt svazku byla hodně peněz.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.