Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes sa mi stala nasledovna vec s dorobenym automatickym svietenim:

po namontovani: po nastartovani sa mi normalne zapnu parkovacie a stretavacie svetla, ale po otoceni prstenca mi zhasli stretavacky a zostali svietit len parkovacky (co si myslim ze je normalne) a problem mam teraz taky ze po otoceni prstenca do polohy aby svietli iba parkovacky, sa uz nedeje nic a stale svietia stretavacky aj s parkovackami.

mozete mi prosim poradit preco uz nechcu svietit len parkovacky ked otocim prstenec do polohy parkovaciek?

diky za radu.

Odesláno

ale vcera ked to spojazdnil mi to fungovalo na 100%. cize ked som prepol prstenec na parkovacky tak tie aj zostali svietit a stretavacie svetla sa vypli a dnes uz svietia stretavacky stale vo vsetkych polohach.

Odesláno

teraz nechapem aka reklamacia toho automatu?

to ja som si tam sam dorabal tie 2 relatka, ale pouzil som neoriginalne relatka-univerzalne.

a myslis ze by sa vytiahol nejaky kablik z patice???

Odesláno

Jestli jsi dal do předpřipravenách patic místo záslepek relátka, tak by to mělo fungovat. Pokud nefunguje, zkusil bych výměnu relátek. Obě by měly být přepínací.

Odesláno

ma tam dat tieto rele:

Náhrada za originálne relé pre automobily značky: Peugeot, Citroen, Ford... Príklad použitia: PSA - hmlové svetlá, klimatizácia atď. Relé je možné použiť do automobilu Peugeot 406 na automatické rozsvietenie svetiel po naštartovaní, Ford - klimatizácia. Napätie: 12V.

alebo radsej original?

post-15033-14109613085643_thumb.jpg

Odesláno

takze dnes som konecne zohnal original relátka, za 2 kusy som dal 10 €.

hned som ich osadil a automaticke svietenie funguje na 100%. som rad ze som ich zohnal tak rychlo.

:cool::cool::cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...