stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 dnes sa mi stala nasledovna vec s dorobenym automatickym svietenim: po namontovani: po nastartovani sa mi normalne zapnu parkovacie a stretavacie svetla, ale po otoceni prstenca mi zhasli stretavacky a zostali svietit len parkovacky (co si myslim ze je normalne) a problem mam teraz taky ze po otoceni prstenca do polohy aby svietli iba parkovacky, sa uz nedeje nic a stale svietia stretavacky aj s parkovackami. mozete mi prosim poradit preco uz nechcu svietit len parkovacky ked otocim prstenec do polohy parkovaciek? diky za radu. Citovat
mmmb Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 nemáš napojené vypnutí toho automatu na potkávačky? měl by se to vypnout při přepnutí na obrysovky. Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 ale vcera ked to spojazdnil mi to fungovalo na 100%. cize ked som prepol prstenec na parkovacky tak tie aj zostali svietit a stretavacie svetla sa vypli a dnes uz svietia stretavacky stale vo vsetkych polohach. Citovat
mmmb Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 tak ti muselo odejít relé v tom automatu, první zkontroluj zapojení jestli se někde neuvolnil drát.. a pak jedině reklamace toho automatu. Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 teraz nechapem aka reklamacia toho automatu? to ja som si tam sam dorabal tie 2 relatka, ale pouzil som neoriginalne relatka-univerzalne. a myslis ze by sa vytiahol nejaky kablik z patice??? Citovat
mmmb Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Aha,myslel jsem že sis tam namontoval nějaký univerzál Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 nie nie, to som robil podla tohto navodu http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=299 nechapem , zeby sa naozaj vytiahol nejaky kablik z patice???? asi by som to mal zajtra kuknut, ze ? Citovat
mmmb Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Jestli jsi dal do předpřipravenách patic místo záslepek relátka, tak by to mělo fungovat. Pokud nefunguje, zkusil bych výměnu relátek. Obě by měly být přepínací. Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 tie relatka co som tam dal, su spinacie a aj rozpinacie. zajtra skontrolujem ci nahodou nevypadol z patice v aute nejaky kablik co ide z relatka Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 ma tam dat tieto rele: Náhrada za originálne relé pre automobily značky: Peugeot, Citroen, Ford... Príklad použitia: PSA - hmlové svetlá, klimatizácia atď. Relé je možné použiť do automobilu Peugeot 406 na automatické rozsvietenie svetiel po naštartovaní, Ford - klimatizácia. Napätie: 12V. alebo radsej original? Citovat
Přema Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Však jsou stejné jako origo, klidně stačí tyhle.... Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 len aby nerobili nejake problemy inac na tejto stranek som ich nasiel http://www.mongus.eu/produkty/index.php Citovat
Přema Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Jsou to jenom obyč přepínací relátka...... Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 dik, pokial nezozeniem origo relatka, tak kupim tieto a dam ich tam. este raz dik Citovat
stanko.z Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 takze dnes som konecne zohnal original relátka, za 2 kusy som dal 10 €. hned som ich osadil a automaticke svietenie funguje na 100%. som rad ze som ich zohnal tak rychlo. :cool: Citovat
stanko.z Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 diky vsetkym za radu s tymto problemom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.