Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano jistě o damu vím,ale ja se potrebuji dostat do bsi jednotky pro aktivaci ppc a když na ni najedu a chci ji konfigurovat tak to chce čtyřmístné přístupové heslo,ten DAM me teda nenapadnul,jestli by to fungovalo i s ním.

Odesláno

takze s BSI si sa normalne spojil len pri aktivacii palubaku pyta kod?

4 miestny kod je aj na karticke od imobilizeru ale ci je to ten ti nepoviem...radsej tam nic nepis aby si si \"nezarobil\" a pockaj na niekoho kto to uz robil

[upravil dne 9/10/10 od shark734]

Odesláno

kto ma pristup do peugeot databaze :) toto by ma velmi zaujimalo,mam vymenenu bsi,rj motora a mam iba jeden kluc cize neviem kod immo,v peugeote mi to vedia zistit,ale 20eu :(

a chcel by som este jeden kluc.

pokial by niekto vedel kto vie zistit kod immo nech mi napise budem len velmi rad.diki :)

Odesláno

cez orig diag pin nevicitas, vycitat sa da, pin ti takto neda asi nikto , to chapes, az po preukazani ze je to tvoje auto, VIN moze poslat hocikto , mas ho na okne,

Odesláno

nějakou kartičku mam,je na ní klíč v němž je napsáno \"code\" vedleněhož je asi přelepka popsaná security.to je ono?a tol se má odlepit?

a ještě mám prosím jeden dotaz ohledně diagnostiky.peugeot planet mi normalně chodí,ale aplikace peugeot diag mi nejde a nevím proč?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...