Galamoon Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 ahoj,chtěl bych se zeptat jak zjistím pin nebo kód k přístupu do bsi jednotky pres pp2000.díky Citovat
shark734 Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 ak myslis DAM tak je na stlpiku.. stitok s hustenim pneu... Citovat
Galamoon Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 ano jistě o damu vím,ale ja se potrebuji dostat do bsi jednotky pro aktivaci ppc a když na ni najedu a chci ji konfigurovat tak to chce čtyřmístné přístupové heslo,ten DAM me teda nenapadnul,jestli by to fungovalo i s ním. Citovat
shark734 Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 takze s BSI si sa normalne spojil len pri aktivacii palubaku pyta kod? 4 miestny kod je aj na karticke od imobilizeru ale ci je to ten ti nepoviem...radsej tam nic nepis aby si si \"nezarobil\" a pockaj na niekoho kto to uz robil [upravil dne 9/10/10 od shark734] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 Pokud nemáš kartičku s kódem (je dodávána s autem), tak jedině v pežotu, anebo někdo z členů, kdo má přístup do pežó databáze. Citovat
martis Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 kto ma pristup do peugeot databaze toto by ma velmi zaujimalo,mam vymenenu bsi,rj motora a mam iba jeden kluc cize neviem kod immo,v peugeote mi to vedia zistit,ale 20eu a chcel by som este jeden kluc. pokial by niekto vedel kto vie zistit kod immo nech mi napise budem len velmi rad.diki Citovat
pp205 Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 na aktivaci palubaku nepotrebujes kod, maji to jen citroeny .... Citovat
robo111 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 cez orig diag pin nevicitas, vycitat sa da, pin ti takto neda asi nikto , to chapes, az po preukazani ze je to tvoje auto, VIN moze poslat hocikto , mas ho na okne, Citovat
Galamoon Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 nějakou kartičku mam,je na ní klíč v němž je napsáno \"code\" vedleněhož je asi přelepka popsaná security.to je ono?a tol se má odlepit? a ještě mám prosím jeden dotaz ohledně diagnostiky.peugeot planet mi normalně chodí,ale aplikace peugeot diag mi nejde a nevím proč? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Ano, to je ta kartička s kódem. Diag nechodí, jede přes internet. Používej Planet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.