Pan_Vetvicka Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Zdravím Takže hnedka z kraje musím poděkovat všem co mě tu na foru přispěli názory a radami a nebo mě prověřovali vin kody. Takže nejvíce díky za názory jofoj, schwaroj, martinojSk díky chlapci:D:papa A hlavně chlapcům z autobazaru Auto96 v černilově. Pomohli auto vyhledat v německu pak mě ho přivezli a přihlásili. Takže budete li někdo hledat dobré auto chlapce jen doporučuju rozhodně se od nich dá čekat velice slušné a férové jednání. A teďka něco o tom co jsem si sehnal. Auto je ročník 2005/07, prodáno v něměcku první majitel. Najeto 158 000, motorizace 2,2Hdi. Všeobecné informace ÚROVEŇ VÝBAVY STŘEDNÍ NÍZKÁ MOTOR VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW12TED4 PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 6 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE LAK MODRÝ CHINE TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA PARSIFAL + EFKA \"UC\" BARVA ČALOUNĚNÍ \"FT\" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL MOTOR (TYP) MOTOR TYP EW/DW PŘÍDAVNÝ EMBLÉM BEZ PŘÍD MONOGRAMU Charakteristiky vozidla ÚROVEŇ VÝBAVY STŘEDNÍ NÍZKÁ TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE LAK MODRÝ CHINE TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA PARSIFAL + EFKA \"UC\" BARVA ČALOUNĚNÍ \"FT\" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ BEZ PROMĚN ÚČINKU Přívod paliva do motoru MOTOR VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW12TED4 DETEKTOR VODY FILTRU MOTOROVÉ NAFTY BEZ DETEKCE VODY V NAFTOVÉM FILTRU PALIVO NAFTA EMISNÍ PŘEDPIS (MOTOR) ODST EMISÍ EU 2000 (MOTOR) MOTOR (TYP) MOTOR TYP EW/DW CHLAZENÍ OLEJE VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE MOTORU CHLAZENÍ MOTORU CHLADIČ TLOUŠŤKY 32 - 21 DM2 HLINÍK PÁJ NATVRDO OHŘEV OKRUHU ODVODU PLYNŮ Z KLIKOVÉ SKŘÍNĚ BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU ZMĚNA VÝKONU (MOTOR) STANDARDNÍ VÝKON PALUBNÍ DIAGNOSTICKÝ SYSTÉM EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" ZAŘÍZENÍ NA SNÍŽENÍ EMISÍ VE VÝFUKOVÝCH PLYNECH RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\" TECHNICKÝ EMISNÍ PŘEDPIS VOZIDLA TECHNICKÉ ODSTRAŇOVÁNÍ EMISÍ VOZIDLO L4 FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC PYLOVÝ FILTR VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR 1 RYCHLOST 150 W AERO ZACHYCOVÁNÍ BENZINOVÝCH PAR BEZ RECYKLACE BENZÍNOVÝCH PAR Převodovka - Převodné ústrojí PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 6 PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL PŘEVODOVÝ POMĚR STÁLÝ PŘEVOD 17 X 71 STYL KOLA KOLO ARCTIQUE 17 PALCŮ PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 225X50X17 Y KOLO (TYP) MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU 2 UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK TYP PŘEVODOVKY ML6C Pérování - Řízení - Brzdy ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR >ZKRUT TYČ ZAD PRŮM 24 ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ BEZ PROMĚN ÚČINKU PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VPŘEDU PRŮMĚR 25 ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ AKTIVNÍ ODPRUŽENÍ BEZ PROMĚN PÉROVÁNÍ Karoserie - Vybavení ZAŘÍZENÍ PRO PŘIPOJENÍ PŘÍVĚSU BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ ANTÉNA INTEGROVANÁ ANTÉNA OZDOBNÝ KRYT KOLA (STYL) ODRAZKA APOLLO PŘÍDAVNÁ OCHRANA (POD MOTOREM) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE STĚRAČ SVĚTLOMETU BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU NÁHRADNÍ KOLO PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (ZAKŘIVENÉ NA STRANĚ ŘIDIČE) ASFÉRICKÉ SKLO VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA U ŘIDIČE OTVÍRACÍ STŘECHA PEVNÁ STŘECHA OKNO (TYP) PŘED OKNO+BOČ ZADNÍ ZTM KROMĚ SINGAPOUR Vybavení interiéru TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA PARSIFAL + EFKA \"UC\" ALARM ELEKTRICKÁ ÚPRAVA ALARMU ZAPALOVAČ CIGARET PŘEDNÍ+ZADNÍ ZAPALOVAČ CIGARET ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS BEZP PÁSY ZAD 3 NAVÍJEČE 3-DVEŘ PŘEDNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS PÁS S PŘEDPÍNAČEM SE SIGNALIZACÍ PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) STUPNICE DO 250 KM/H NEBO 150 M/H POZADÍ ČERNÉ UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK BEZ UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK ISO VZADU VPRAVO REPRODUKTOR 4 REPRO VPŘEDU (2 TW + 2 REP) + 4 REPRO VZADU STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) BEZ ZAD ROLET NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE ZDVIH ZAŘÍZENÍ SPOL PODÉL SEŘÍZENÍ+PŘED OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED ELEKTRICKÉHO SEDADLA ŘIDIČE OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED ELEK SEDADLA SPOLUJEZDCE KOMPAKTNÍ DISK BEZ MONTÁŽE KOMPAKTNÍHO DISKU NAVIGAČNÍ SYSTÉM BEZ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ DISPLEJ DISPLEJ (BODOVÝ DISPLEJ+RÁDIO+HODINY+TEPLOTA NEBO CD) VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG BOČNÍ NAF VAKY HRUDNÍKOVÉ VPŘEDU+VZADU + HLAVOVÉ AIRBAG SPOLUJEZDCE NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ SPOLUJEZDCE NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AUDIOSYSTÉM S PŘEHRÁV KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD4\" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNITŘNÍ ZPĚT ZRCÁTKO DEN - NOC BEZ AUTOMAT CLONY VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (ZAKŘIVENÉ NA STRANĚ ŘIDIČE) ASFÉRICKÉ SKLO VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA U ŘIDIČE DETEKCE PŘEKÁŽKY BEZ DETEKTORU PŘEKÁŽEK BOČNÍ ROLETKY BEZ BOČNÍCH ROLET UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘEDNÍ OPĚRKA HLAVY (FUNKCE) PŘED ELEKTRICKÁ OPĚRKA HLAVY VRCHNÍ KOBEREC BEZ PODKL KOBERCE ZESILOVAČ – EKVALIZÉR BEZ ZESILOVAČE S EQUAL OKNO (TYP) PŘED OKNO+BOČ ZADNÍ ZTM KROMĚ SINGAPOUR VOLANT KOŽ VOLANT 4 RAM VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR 1 RYCHLOST 150 W AERO PAKET VARIABILNOST / ERGONOMIE PŘEDNÍHO SEDADLA BEZ PAKETU VARIABILITA ERGONOMIE PŘEDNÍHO SEDADLA Elektrická část ALTERNÁTOR ALTERNÁTOR TŘÍDY 15 AKUMULÁTOR AKUMULÁTOROVÁ BATERIE L5 600 STARTÉR STARTÉR TŘÍDY 6+ ZVLÁŠTNÍ OSVĚTLENÍ AUTOMATICKÉ ROZSVÍCENÍ SVĚTEL DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA MULTIPLEXNÍ ROZVOD MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN CAN SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Různé KRITÉRIA VARIACÍ, CÍLOVÁ KLIENTELA STANDARD ATMOSFÉRA NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO SESKUPENÍ VYBAVENÍ VÝBAVA OŘECH + MIKRO KARBON BOČNÍ NÁRAZY DVEŘE NEZESÍLENÉ JÍZDA ŠŤASTNOU CESTU Nějaké to foto Takže Díky všem a teďka mě čekají menší opravy a dokoupení věcí co mě chybějí a to jsou parkovací senzory nejdříve a potom splašit někde zatmavovací zrcátko [upravil dne 31/12/10 13:12 Pan_Vetvicka] Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 Jinak auto je místy odřené více a někde méně něco půjde rozleštit a něco prostě ne ale to je život. jediné co mě ještě dnedka vyděsilo byl divný zvuk na zadním podběhu při průjezdu zatáčky s plným naložením auta ale byla to jen pneumatika co drhnula o podběh jsou na tom nějaké moc velké balony s výškou 55 podle mě je problém v tomhle. Na starém autě jsem měl myslím 50tky. Jinak dneska mám za sebou prvních 12O Km a jede to supr Citovat
jofo Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Krasna farba. Prajem vela stastnych km. Takze konecne uz ti auticko vravi pane. Citovat
jofo Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Origos pneu na tom aute je 225/50r17. takze to moze byt, ked tam mas 55. Ja by som si skontroloval co mas v technicaku a dal tam tie. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 Krasna farba. Prajem vela stastnych km. Takze konecne uz ti auticko vravi pane. Joo už je všechno vyřízeno. ono s tím dovozem to všechno trvá. A ta barva je supr takovou taky jen tak někdo nemá ještě musím pořešit to že v tom někdo kouřil ale asi jen lehce...musím nechat vyčistit sedačky z těch to táhne nejvíce a pak smrdí klimoška jak když tam chcípnul had Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 Origos pneu na tom aute je 225/50r17. takze to moze byt, ked tam mas 55. Ja by som si skontroloval co mas v technicaku a dal tam tie. Jojo v techničáku jsou origoš napsaný 225/50 R17 právě proto si myslím že to je tím. Ale na nový gumy se musím finančně zahojit tedka...za chvilku tam stejně budou zimáky Citovat
godzila.01 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Já mám v techničáku napsaný 225/55/ R16 nebo ty co mám na autě 225/55/ R17...... Ale že by byly nějak veliký se mi nezdá, mohly by tam jít klidně 18\".... Citovat
P607Olda Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Černilov u Hradce Králové? Tam jsou mistři na málo najetých km. Jak rád bych už někomu věřil, ale bohužel. Zřejmě to stáčí už převozce, na odtahovce. Tak, už zase sháním 406. Vyhlídl jsem si v Černilově tuto, najeto prý 109 000: viz níže. Přijeli jsme tam, ptáme se na servisku. Prý neví. Tak jsem otevřel kastlík spolujezdce, vypadla serviska a v ní hezkých 180 000, Tak jsme jeli domů. PS: kapota na levé straně nelícovala přesně, interiér byl mírně opotřebený (vím, jak vypadá 406 po 200 i po 300t). [upravil dne 18.6.2008 P607Olda] [upravil dne 8.10.2010 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Původní inzerát: Nevím, proč se obrázek nezobrazí. Tak ho sem někdo dejte. [upravil dne 8.10.2010 od P607Olda] Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 Původní inzerát: Nevím, proč se obrázek nezobrazí. Tak ho sem někdo dejte. [upravil dne 8.10.2010 od P607Olda] Já teda s nima tuhle zkušenost nemám na tomhle autě sedí všechno ale nic nevylučuju ono taky asi taky záleží na to že když jsem z vesnice tak si to netroufne protože by ho hnedka ukamenovali místní lidi víš jak. Ale nám dodal včetně mého auta už 5 pežotů a vše vždy ok. Ale jak říkám sem místní otázka je jestli by si to na mě zkusil taky:) Jo a ještě jedna věc mě napadnula on ty auta nedováží on je nakupuje v aukcích v německu pře internet a pak mu je dovezou prostě na kamionu. Oni je opraví případně a dají do prodeje...takže kdo ví kde je všude chyba a co je možný.... [upravil dne 9/10/10 od Pan_Vetvicka] Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 Chlapci nemáte někdo zkušenosti s výměnou standartního zrcátka za zatmavovací?? Jde tam vůbec připojit bude tam na to elektrika?? Jo a jinak právě toto zrcátko scháním kdyby jste někdo měl nějaké na skladě udělejte mě cenu:D ale rozumnou Citovat
jofo Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 Neviem ci tam bude kablovacka, ale potrebujes len napajanie a info o zaradenej spiatocke. Takze dorabka jednoducha. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Takže dneska ujeto prvních 500 km. O víkendu jsem koukal na podběh co mě tam dře. Zjistitl jsem že za podběhem byla spadlá hadice přepadu od nádrže a že je komplet prodřená i s podběhem. Takže sem z hadice vyřezal prodřenou část, nastavil to novým kusem, sesponkovala a dal na správné místo. Podběh sem provizorně zalátoval kusem černého lina a nejtkama. Musím pak někde senahnat novej podběh ale to zimu přežije zatím. Tedka sou na paškále ty senzory. Jdu probrat aukro :mrk Citovat
jofo Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 ten podbeh by som nechal az na jar ak si to dobre zalatal. lebo cez zimu sa tam navlaci tolko bordelu a potom to tam rado zacne korodovat. To zrkadlo si zohnal? Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 ten podbeh by som nechal az na jar ak si to dobre zalatal. lebo cez zimu sa tam navlaci tolko bordelu a potom to tam rado zacne korodovat. To zrkadlo si zohnal? Šak ok podběh nechám na jaro zrcátko zatím neřeším tedka ty senzory:aut Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 Tak dneska mě nechtělo okno u řidiče se vysunout nahoru. Nakonec vyjelo když sem ho poptáhnul rukou. Co stím pánové myslíte že to je motorkem jeden se mě vají v garáži... Jde to vůbec vyměnit nějak si už nepanatuju to složení té stahovačky. Citovat
jofo Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Skor to bude ten lanovod. Moze byt samozrejme aj zly motorcek, teda zodrate uhliky v nom. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 13. říjen 2010 Autor Odesláno 13. říjen 2010 Skor to bude ten lanovod. Moze byt samozrejme aj zly motorcek, teda zodrate uhliky v nom. No hold o víkendu to budu muset rozebrat Citovat
shwaara Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Prasklá plastová packa na jedné straně, která tahá okno nahoru. Tím pádem se okno skříží a nechce se mu. Buď nová plastová packa z 6E, nebo celá stahovačka vč. železných pacek za asi 60E. viz ebay a téma o stahovačkách Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Prasklá plastová packa na jedné straně, která tahá okno nahoru. Tím pádem se okno skříží a nechce se mu. Buď nová plastová packa z 6E, nebo celá stahovačka vč. železných pacek za asi 60E. viz ebay a téma o stahovačkách Znám řešil sem to na starém autě taky dveře u řidiče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.