Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Už několik dní mi přijde velký hluk od kol. Pneu mám stejné a ten hluk je postupem času víc slyšet. Nejde zatím určit odkud. Měnili jste už někdo ložisko? nebo máte někdo zkušenosti s tím,že by origo gumy po určitém sjetí začaly hučet? Mám najeto 32000 a na výměnu ložiska se mi to zdá brzo / i když v mém případě už by to byla asi desátá návštěva servisu z toho 8x v záruce. / Jestli na to přijdou v servisu na zvedáku?nechce se mi kuli tomu měnit na zkoušku gumy. Pokud je to fakt ložisko, tak se nabízí otázka ,kde udělali soudruzi na Slovensku chybu. Auto mám přes dva roky a už tolik závad :(

Guest mischko11
Odesláno

to epicus je mozne ze je chyba aj v lozisku aj ked ma iba tolko km kolko pises,ja mam rovnaky problem ale zo zadnymi gumami ale uz ich dojazdim,najlepsie to zdvihnut a zatocit kolesami a zistis ci je to niektore

Odesláno
... Už několik dní mi přijde velký hluk od kol. Pneu mám stejné a ten hluk je postupem času víc slyšet... (

Keď je ložisko opotrebené a prejavuje sa hlukom tak ten sa mení až úplne stráca v zákrutách. Je veľmi málo pravdepodobné aby boli zlé obe a ešte ktomu pri 32 000 km.

Skôr by to mohli robiť pneumatiky. Napríklad, z boku sú značky a na ich úrovni je v dezéne výstupok ako značka minimálnej výšky vzorku. Ak sa pneu opotrebí k tomuto výstupku tak sa prejavuje zvýšeným hlukom.

Guest mischko11
Odesláno

to pipi a aky je v tom rozdiel ? povedz nam nevzdelancom :papa:roker

Odesláno
Zdravím. Už několik dní mi přijde velký hluk od kol. Pneu mám stejné a ten hluk je postupem času víc slyšet. Nejde zatím určit odkud. Měnili jste už někdo ložisko? nebo máte někdo zkušenosti s tím,že by origo gumy po určitém sjetí začaly hučet? Mám najeto 32000 a na výměnu ložiska se mi to zdá brzo / i když v mém případě už by to byla asi desátá návštěva servisu z toho 8x v záruce. / Jestli na to přijdou v servisu na zvedáku?nechce se mi kuli tomu měnit na zkoušku gumy. Pokud je to fakt ložisko, tak se nabízí otázka ,kde udělali soudruzi na Slovensku chybu. Auto mám přes dva roky a už tolik závad :(

tak zkus to zvednout a zatočit tím podle tebe hlučným kolem...,zatím nevíš,zda je to ložiskem, tak je zbytečné dělat závěry...,:myslim

Odesláno

jesné pánové vidím,že podobné problémy asi nikdo nemá což je na jednu stranu dobře. Zřejmě jsem chytil špatný kus a budu v závadách pokračovat :-). Známý mě uklidnil, že nejsem jediný a že třeba nové Škodovky taky nic moc, prostě se ty auta šijou horkou jehlou,hlavně kusy kusy. Teď mi příbuzný oznámil,že už byl 5x v servisu na záruční opravu a to má auto ( Peugeot partner) od května ! To jsem proti němu přídil.

Zkusím s tím zajet na zvedák. V zatáčkách se zvuk nemění.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ten hluk dělají ty origo gumy, čím víc se asi sjíždějí tím je to horší. Příště si pořídím jiné. Teď mám zimáky kleber krisalp2 a řeknu vám šepot květin. Takže se (těším :( ) na léto a krásné hučení od kol.

Jinak auto bude slavit 3 rok a jdu opět navštívit servis - prostě príma kup tenhle P 207.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...