epicus Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Zdravím. Už několik dní mi přijde velký hluk od kol. Pneu mám stejné a ten hluk je postupem času víc slyšet. Nejde zatím určit odkud. Měnili jste už někdo ložisko? nebo máte někdo zkušenosti s tím,že by origo gumy po určitém sjetí začaly hučet? Mám najeto 32000 a na výměnu ložiska se mi to zdá brzo / i když v mém případě už by to byla asi desátá návštěva servisu z toho 8x v záruce. / Jestli na to přijdou v servisu na zvedáku?nechce se mi kuli tomu měnit na zkoušku gumy. Pokud je to fakt ložisko, tak se nabízí otázka ,kde udělali soudruzi na Slovensku chybu. Auto mám přes dva roky a už tolik závad Citovat
elton Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Prozože se 207my převážně dělají na Slovensku:aut Citovat
epicus Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 jo vím a každopádně mě to štve, všechny závady jsou převážně z výroby Citovat
epicus Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 nebo ne, raději to svedu na dodavatele dílů Citovat
pipistrel Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 ja mam tiez slovensku 207 a nemozem zatial povedat krive slovo (klop klop) bud rad ze nemas francuzsku alebo spanielsku. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 pipi co mas proti levikom povedzme z poissy ? hmm Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to epicus je mozne ze je chyba aj v lozisku aj ked ma iba tolko km kolko pises,ja mam rovnaky problem ale zo zadnymi gumami ale uz ich dojazdim,najlepsie to zdvihnut a zatocit kolesami a zistis ci je to niektore Citovat
pipistrel Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 pipi co mas proti levikom povedzme z poissy ? hmm celkovo ani nic len viem ako sa vyrabaju tam a u nas. a je to dost velky rozdiel Citovat
pastorek Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 ... Už několik dní mi přijde velký hluk od kol. Pneu mám stejné a ten hluk je postupem času víc slyšet... ( Keď je ložisko opotrebené a prejavuje sa hlukom tak ten sa mení až úplne stráca v zákrutách. Je veľmi málo pravdepodobné aby boli zlé obe a ešte ktomu pri 32 000 km. Skôr by to mohli robiť pneumatiky. Napríklad, z boku sú značky a na ich úrovni je v dezéne výstupok ako značka minimálnej výšky vzorku. Ak sa pneu opotrebí k tomuto výstupku tak sa prejavuje zvýšeným hlukom. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to pipi a aky je v tom rozdiel ? povedz nam nevzdelancom :roker Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Zdravím. Už několik dní mi přijde velký hluk od kol. Pneu mám stejné a ten hluk je postupem času víc slyšet. Nejde zatím určit odkud. Měnili jste už někdo ložisko? nebo máte někdo zkušenosti s tím,že by origo gumy po určitém sjetí začaly hučet? Mám najeto 32000 a na výměnu ložiska se mi to zdá brzo / i když v mém případě už by to byla asi desátá návštěva servisu z toho 8x v záruce. / Jestli na to přijdou v servisu na zvedáku?nechce se mi kuli tomu měnit na zkoušku gumy. Pokud je to fakt ložisko, tak se nabízí otázka ,kde udělali soudruzi na Slovensku chybu. Auto mám přes dva roky a už tolik závad tak zkus to zvednout a zatočit tím podle tebe hlučným kolem...,zatím nevíš,zda je to ložiskem, tak je zbytečné dělat závěry..., Citovat
pipistrel Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to pipi a aky je v tom rozdiel ? povedz nam nevzdelancom :roker kto je nevzdelanec? ja som nic take nenapisal ale nebudem tu rozoberat co sa netyka temy Citovat
epicus Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 jesné pánové vidím,že podobné problémy asi nikdo nemá což je na jednu stranu dobře. Zřejmě jsem chytil špatný kus a budu v závadách pokračovat :-). Známý mě uklidnil, že nejsem jediný a že třeba nové Škodovky taky nic moc, prostě se ty auta šijou horkou jehlou,hlavně kusy kusy. Teď mi příbuzný oznámil,že už byl 5x v servisu na záruční opravu a to má auto ( Peugeot partner) od května ! To jsem proti němu přídil. Zkusím s tím zajet na zvedák. V zatáčkách se zvuk nemění. Citovat
epicus Odesláno 10. leden 2011 Autor Odesláno 10. leden 2011 ten hluk dělají ty origo gumy, čím víc se asi sjíždějí tím je to horší. Příště si pořídím jiné. Teď mám zimáky kleber krisalp2 a řeknu vám šepot květin. Takže se (těším ) na léto a krásné hučení od kol. Jinak auto bude slavit 3 rok a jdu opět navštívit servis - prostě príma kup tenhle P 207. Citovat
pipistrel Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 a co sa ti zasa vyskytlo? a este otazka ake mas tie origo letne gumy? [upravil dne 10/1/11 11:53 pipistrel] Citovat
epicus Odesláno 10. leden 2011 Autor Odesláno 10. leden 2011 závada na motoru, gumy jsou nějaké eco good year, byly už na novém autě. Citovat
pipistrel Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 to su vsetky tie eco gumy take rovnake. tvrde aby bola mensia valivost a nizsia spotreba len potom su hlucne. a aky mas motor? Citovat
epicus Odesláno 13. leden 2011 Autor Odesláno 13. leden 2011 jasně, ale stejně pak zkusím jiné gumy. Tyhle zatím ale mají dobrý vzorek. Motor mám 1.4 8V Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.