vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 ... to by mě zajímalo jaktože není nějakej pořádnej klub jen pro 106 je nás tu mraky a scházíme se tam kde je nás milion... a vystřihnout nějaký srazy čistě jen 106 by taky nebylo maarný Citovat
jadek Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Klidně můžu něco udělat, ale nemám čas ani chuť mazat prispevky a atd.. Citovat
vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 nj to mužu udelat taky ale jen by mě zajímalo jestli se tu najde tolik lidi viš co... a jestli bysme byli schopný se i někdy srazit Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Podívejte se, pánové, jak se krásně rozškubaly Citroeny a na co je to dobré? Osobně jsem rád, že je tu tenhle velký klub. Je velká spousta problémů, které jdou tak nějak napříč všemi modely a čím víc lidí, tím rychlejší a kvalitnější šance na jejich vyřešení - a proto nás sem většina vlezla. K čemu je takový klub, který má 20 členů a návštěvnost 3 lidí týdně? Jak dlouho byste se dohadovali třeba na srazu, kdyby Vás bylo 50 (a to přeháním), ale z celé republiky? A ještě zásadní dotaz: Jak byste si představovali, že by se další 106áci o Vašem klubu měli dozvědět? Co se týče srazů - proč nezajet na velký klubový sraz a domluvit se třeba tak, jako se to povedlo teď na podzim kupátkům (tuším 7 ks je fakt slušná porce). Nevím jak současnému vedení klubu, ale mně \"trhání\" klubu a oddělování různých sekcí přijde srovnatelné s chováním pubertálního výrostka k rodičům (všechno je špatně, já bych to dělal líp, Vy mně ale musíte podporovat a když se mi to nepovede, tak prosím i olízat ranky). Pro chod a udržení tohoto klubu (a zejména fóra) v současné kvalitě je potřeba udržet trvalou návštěvnost minimálně na stejné (spíš vyšší) úrovni jako je tomu doposud - jen tak budeme pro potenciální partnery zajímaví. Pokud nás opustí 50 fandů 106ek, založí si klub (a ještě si třeba z fóra stáhnou nějaké soubory), přidají se 306kaři, 406kaři - tak to tu můžeme krásně zavřít a vzpomínat, jak tu kdysi bylo dobře (a po pár měsících vznikne jiný klub, který zase nasaje všechny zkrachovalce z typových klubů, jen bude muset strávit tak jako my tady několik roků vytvářením množství informací a hledat svého Oddieho a další zapálence, bez kterých by i tento klub nebyl nic než plácnutí do vody). [upravil dne 5/10/2010 od Medvěd] Citovat
vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 .. nj je to právě ten problém já si myslím ze takovej saxo klub se dobře uchytil a jede si svoje... a navštevnost je tam hojná Citovat
vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 ..já sem ale neřekl že bych tenhle klub zavrhl byla to jen otázka s přirovnáním pubertálního vyrostka ... jak myslíš medvede Citovat
Rick-MX Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 jojo bylo by fajn mít nějakej 106club.net, ale souhlasím s Medvědem, je škoda roztrhat peugeot-club Citovat
vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 jo no já zas nechci mizet z tohodle clubu jen sám mám 106 tak se chci víc věnovat 106 tkám Citovat
sucram® Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 podle mě by to mělo zůstat tak jak to je ...mám 106 tak se chci víc věnovat 106 tkám proto ji prodáváš ? Citovat
peugeot09 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Nevidím na tom nic špatnýho. 206ky mají taky svůj klub a drtivá většina lidí odtamtud chodí pravidelně i sem takže jaképak trhání P-C. Citovat
jozefsv Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 a potom by ste to mali rozdelit este na klub manualnych prevodoviek a automatov zvlast.alebo digi klima a manualna samostatne;) dalsi vykrik do tmy Citovat
dolly1010 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Nevidím jedinej rozumnej důvod, proč si zakládat jinej klub. Je tady (mimo jiné) sekce \"106\" ve kterej se můžete třeba na společným srazu dohodnout. Navíc pokec (kde se stejně řeší milion jinejch věcí než auta). Do sekce Servis chodí dost věci znalých lidí.. Nehledě na to, že né všichni budou jezdit do konce života 106kou. Když si koupíš třeba 407ku zůstáváš na stejným fóru, mluvíš se stejnejma lidma akorát chodíš do jinačí sekce. Ale to je každýho věc Citovat
vendelinek Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Tak,tak,Medvěd a dolly1010 to napsali krásně a plně s nima souhlasim,vim o více klubech i pežotovejch:D, a nikde jinde to neklape tak ,jak tady na tom našem Citovat
Cardaaa Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 souhlasím s většinou.. na p-c je to fajn a trhat se na různý party je blbost to sucram®: pěkně řečeno:D Citovat
vojta.kr Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 aha ty magore tak to seš asi špatně informovanejm... dobrá příště pro takový blbečky jako seš ty a tobě podobnejm pište do jiným témat díky Citovat
Medvěd Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 aha ty magore tak to seš asi špatně informovanejm... dobrá příště pro takový blbečky jako seš ty a tobě podobnejm pište do jiným témat díky Nerozumím, nechápu Citovat
Medvěd Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Copak, někdo nám udělal bebí? Pokud jsem si všiml, zatím tu všichni psali slušně a normálně se snažili k tématu vyjádřit (většinou nejásali a důvody jsou pochopitelné). Ty jsi v mnou citovaném příspěvku začal \"nevímkomu\" nadávat a doporučovat \"blbečkům\", aby si k psaní názorů vybrali jiné téma. Když se nad tím pozastavím, tak zjevně nerozumím \"asi víc věcí\" (nemělo by být věcem?). Myslím si, že diskuze by měla vypadat jinak, než aby autor myšlenky v momentu, kdy by jí měl obhajovat, kolem sebe začal prskat a kopat s výkřiky, že všichni klem jsou \"magoři a blbečkové\", jen ON je ten vyvolený sdělit nám svou pravdu. Citovat
vojta.kr Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 nemá cenu se k tomu vyjadřovat všichni ste mi své názory sdělili já vám děkuji v dalších debatách zde nebudu pokračovat okej? Citovat
Lentilka Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 snahy o tohle už tu byli a stejně se neuchytili... aktuální výplody naší choré mysli ktery sme přesunuli na FB a takytam moc lidi nechodi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.