Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

... to by mě zajímalo jaktože není nějakej pořádnej klub jen pro 106 je nás tu mraky a scházíme se tam kde je nás milion... :myslim a vystřihnout nějaký srazy čistě jen 106 by taky nebylo maarný :D

Odesláno

Podívejte se, pánové, jak se krásně rozškubaly Citroeny a na co je to dobré?

Osobně jsem rád, že je tu tenhle velký klub. Je velká spousta problémů, které jdou tak nějak napříč všemi modely a čím víc lidí, tím rychlejší a kvalitnější šance na jejich vyřešení - a proto nás sem většina vlezla. K čemu je takový klub, který má 20 členů a návštěvnost 3 lidí týdně? Jak dlouho byste se dohadovali třeba na srazu, kdyby Vás bylo 50 (a to přeháním), ale z celé republiky? A ještě zásadní dotaz: Jak byste si představovali, že by se další 106áci o Vašem klubu měli dozvědět?

Co se týče srazů - proč nezajet na velký klubový sraz a domluvit se třeba tak, jako se to povedlo teď na podzim kupátkům (tuším 7 ks je fakt slušná porce).

Nevím jak současnému vedení klubu, ale mně \"trhání\" klubu a oddělování různých sekcí přijde srovnatelné s chováním pubertálního výrostka k rodičům (všechno je špatně, já bych to dělal líp, Vy mně ale musíte podporovat a když se mi to nepovede, tak prosím i olízat ranky).

Pro chod a udržení tohoto klubu (a zejména fóra) v současné kvalitě je potřeba udržet trvalou návštěvnost minimálně na stejné (spíš vyšší) úrovni jako je tomu doposud - jen tak budeme pro potenciální partnery zajímaví. Pokud nás opustí 50 fandů 106ek, založí si klub (a ještě si třeba z fóra stáhnou nějaké soubory), přidají se 306kaři, 406kaři - tak to tu můžeme krásně zavřít a vzpomínat, jak tu kdysi bylo dobře (a po pár měsících vznikne jiný klub, který zase nasaje všechny zkrachovalce z typových klubů, jen bude muset strávit tak jako my tady několik roků vytvářením množství informací a hledat svého Oddieho a další zapálence, bez kterých by i tento klub nebyl nic než plácnutí do vody).

[upravil dne 5/10/2010 od Medvěd]

Odesláno

Nevidím jedinej rozumnej důvod, proč si zakládat jinej klub. Je tady (mimo jiné) sekce \"106\" ve kterej se můžete třeba na společným srazu dohodnout. Navíc pokec (kde se stejně řeší milion jinejch věcí než auta). Do sekce Servis chodí dost věci znalých lidí..

Nehledě na to, že né všichni budou jezdit do konce života 106kou. Když si koupíš třeba 407ku zůstáváš na stejným fóru, mluvíš se stejnejma lidma akorát chodíš do jinačí sekce. Ale to je každýho věc ;)

Odesláno

Tak,tak,Medvěd a dolly1010 to napsali krásně a plně s nima souhlasim,vim o více klubech i pežotovejch:D, a nikde jinde to neklape tak ,jak tady na tom našem

Odesláno
aha ty magore :D tak to seš asi špatně informovanejm... dobrá příště pro takový blbečky jako seš ty a tobě podobnejm pište do jiným témat díky

Nerozumím, nechápu

Odesláno

Copak, někdo nám udělal bebí?

Pokud jsem si všiml, zatím tu všichni psali slušně a normálně se snažili k tématu vyjádřit (většinou nejásali a důvody jsou pochopitelné). Ty jsi v mnou citovaném příspěvku začal \"nevímkomu\" nadávat a doporučovat \"blbečkům\", aby si k psaní názorů vybrali jiné téma. Když se nad tím pozastavím, tak zjevně nerozumím \"asi víc věcí\" (nemělo by být věcem?). Myslím si, že diskuze by měla vypadat jinak, než aby autor myšlenky v momentu, kdy by jí měl obhajovat, kolem sebe začal prskat a kopat s výkřiky, že všichni klem jsou \"magoři a blbečkové\", jen ON je ten vyvolený sdělit nám svou pravdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...