rex Odesláno 27. listopad 2004 Odesláno 27. listopad 2004 Zdravím všechny majitele 605-tek. Vlastním ji od 2002 ( 3.0 V6 12V _ 1990)... Pročítal jsem si přízpěvky nazpět a je vidět,že problémy mame stejné. TAké už jsem to měl do mrtě rozdělané, el alespoň už vím kde a co.. CO mě hodně schází ta schémata PRO CPU vstřikování, ABS, perování (to ješte nefunguje.) ... kdo z Vás vlastní uvedená zapojení a? ja přepošle nebo dá kontakt kde ho stahnout. V Peugeotu se se mnou moc nebavl... Pokud někdo bude potřebovat nějaké info. nějáké zkušenosti mám. Dik Vám.. muj mail - rexelektro@seznam.cz [Editován dne 27/11/04 rex] Citovat
Fusion Odesláno 27. listopad 2004 Odesláno 27. listopad 2004 http://www.peugeot605.net tam je úplně šecko co tu tak nějak dáváme dohromady Citovat
rex Odesláno 27. listopad 2004 Autor Odesláno 27. listopad 2004 Super opáčko z ruštiny, 15 let jsem to neviděl:o:D...něco jsem stáhl uvidim co tam najdu. PS:605-ka super kousek auta- pojezdeníčko. (i když sem tam nějaká oprava. kdo se trochu vyzná tak i sám dá dohromady) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.