Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau. Chtěl bych si koupit sportovní podvozek na 406 r.v.2000 a tak se chci zeptat,který byste mi doporučily. S kterým máte dobré zkušenosti? Popřípadě i kde se dá sehnat. díky za rady a odpovědi.

Odesláno

Jde o to v jaké cenové relaci se má cena dílů pohybovat. Dnes seženeš \"neštelovák\" na e-bay za 10tis i s dopravou. Nejvíce lidí má na 406ce Weitec, to je myslím zlatá střední a nejprověřenější cesta tady u nás. Zajímavá možnost je stavba z \"klasických\" tlumičů a snížených pružin. Něco takového jsem měl (origo tlumiče + Eibach - 25mm) a velká spokojenost - ale chtěl jsem jít níž s předkem tak to na voze nevydrželo...

Odesláno

tiez sa priklanam za ten Weitec a tiez za tu kombinaciu tlmice seriovky a Weitec iba pruziny ;)

Ale kludne aj cely podvozok Weitec, mal som obe moznosti tak dokazem porovnavat.

Odesláno

S ebayem nemám moc zkušeností. Na weitec jsem už koukal a vychází to na nějakých 14000,- což je dost peněz,ale když se nebude dát nic jiného dělat tak do toho půjdu. Když bych koupil jen pružiny na seriový tlumiče neodrovnám ty tlumiče zachvíly? Představoval jsem si to 60/40.

Odesláno

Keby si chcel s ebayiom pomoct nie je problem ;)

14 000 je moc? tak to si radsej nic nekupuj ;)

A nie, tie seriove tlmice moc netrpia tym ked das ine pruziny, aspon ine tie u 406...aspon co som pozoroval ja

Odesláno

Tím moc jsem myslel,že na 206,306 seženeš podvozky mnohem levnější. Vím,že weitec je kvalitní takže bych do toho klidně šel.

Odesláno

jasny 206 a 306 jsou levnejší protože je po nich vetší poptavka i vetčí výběr.

60/40 pevnej už nikdo na 406 nedela. Weitec ted dela 50/30. cena pevnýho Weitecu cca 13t

stavak se dela se sniženim 60 ale jde to i vic. ale ceny jsou uplne jinde. D2R a FK 25t, Koni 30t a KW 35t

pokud budeš snižovat vic než 40 mm tak vyměn i tlumiče za sportovni

Odesláno

A už poslední otázka. Když má v poznámce napsaný 1.6 a já mám 1.8 tak to se taky liší? Pač u motoru má napsaný 1.6-2.2. Díky Peugeot 406 (8B / E / F / V) Limousine

Motor: 1,6-2,2i

Max. Achslast in kg VA/HA : Auf Anfrage

Tieferlegung ca. in mm VA/HA : 60/40

Hinweis : 1,6

Hersteller Art.Nr. : 23270

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...