PEMA Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Nazdárek Pažouťáci, mám 307 nafťáka a mám problémy se startováním. Asi pŕed 14 dny jsem nastartoval asi až na 7. pokus, ujel bez problémů asi 60 km.A teď nestartuji vůbec. Přitom baterii mám celkem novou(asi 3 měsíce). Startér se točí naprosto standardně, kontrolka žhavení normál, žádný nápis na displeji, ale prostě to nechce naskočit. Když to \"trápim\" vícekrát, tak třeba cca, každý 4. pokus to jednou škytne, ale stejně to nenaskočí.Když k tomu přijdu další den, tak baterka pořád výkonná, ale vše se opakuje. Nemáte někdo nějakou podobnou zkušenost, nápad? Já se přiznám, źe tomu moc nerozumim:mad:Předem děkuji:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 těch příčin může být plno, možná se ozve nějaký pražský člen s diagnostikou...,bez ní to asi nepude Citovat
SB113 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Mne sa to stalo tiež, nakoniec som menil vysokotlakové čerpadlo. Teraz mám pokoj. Citovat
Luda 78 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Mně to točilo, ale nenaskočilo. Bylo to imobizilérem v klíčku.(hlásilo to chybu na pp) Citovat
PEMA Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 Klíč to neni, asi to bude to čerpadlo:( to:SB113...na kollik ta sranda vyšla? Citovat
shark734 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 moze to byt aj podavacie cerpadlo, imobilizer a mnoho inych veci..ako uz bolo spomenute bez dia je to vystrel do tmy Citovat
PEMA Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 asi nemá cenu za nějakým malým soukromníkem automechanikem, ale musim do značkového servisu, kde mají diagnostiku na Pažouty, co? Nevíš, jestli mají nějaké takové servisy \"onsite \" servis, jako je třeba běžné na počítače? Jako že by vyjeli s pikoušem:mrk,kde mají diagnostiku, případně po zjištění závady něco malého třeba opravili na místě? Citovat
shark734 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 popozeraj po fore, je tu plno ochotnych ludi z prahy Citovat
straki007 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Kdyz ti staci sobota tak by to teoreticky slo. Nebo patek v noci:D Citovat
PEMA Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 O víkendu jsem mimo.Co by konkrétně šlo?Máś tam Chomutov to mě nějak zmátlo. Citovat
PEMA Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 bratru za 1700 KČ. Jednalo se o ucpaný palivový filtr. V nádržce na filtr byl cm kalu...patrně \"naklíčená\" řepka olejka.. Bylo mi porazeno brát jen u velkých čerpacích stanic, což stejně většinou dělám a používat adetivum do nafty od castrolu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.