Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar nema niekto skusenosti , chcel by som si kupit tento rozmer pneu na zimu su lacnejsie ako 205/55/16, tak sa chcem spytat ci to bude v pohode.Diky

Odesláno
Prcko a ake budes kupovat?? Ak zoze ies za dobruuu cenu daj vediet. Okolo 60€ keby si zohnal by bolo fajn. Na konci oktobra som domaa
Okolo 60€ 205/60 R16 som našiel tak narýchlo:

- DAYTON DW 510 cena: 57,76

- MATADOR MP 59 cena: 61,57

Odesláno

jojo matadory by som rad....ale jeden pokus na objednanie skoncil stornom...nebudu schopny ich ani do 30 dni dodat.....rozmyslam nad barum poolaris....ale sskusim chlapi vas odkaz...snad budu na sklade

Odesláno
Nič v zlom, ale Barum Polaris na P407, to snáď nie, ale viem že každý podľa stavu peňaženky.

Vsetko pochadza z vulkanizacnej zmesi Continental AG Hannover, konstrukcia viac menej starsie produkty Conti s pozmenenymi vlastnostami.

Stale je lepsie Barum/Matador ako neake cinske lacne /a som prekvapeny ze sa ludia nato naozaj daju!/ takze ani Matadorom alebo Barumom moc nepokazi, len treba pri jazdeni nato mysliet ze to neni top performance pneu typu Conti, Good Year alebo Michelin.

[upravil dne 3/10/10 od merlin99]

Odesláno

Nič proti Barumam. Na nich jazdím na služob. aute a otcovi som tiež kúpil na Fabiu Polaris2. Len nechápem, že niekto si kúpi P407 pre jeho design a potom ho obuje na pneu, ktoré sa na toto auto vôbec nehodia. O Čine už ani nehovorím. Počul som ešte taký názor, že česi kupujú radšej Matador a naopak slováci Barum. Ak Barum na P407, tak potom letné Bravuris 2, ktoré sú už novej generácie.

Odesláno

Diky chalani, a asi budem brat tie daytoni ako pise stefano, nasiel som ich na najpneu.com za tu cenu do 60 e.Takze jano (godzila TO) mozes si ich objednat ak mas zaujem alebo sa mi ozvi ci som ich kupil, moje cislo je 0907891528.Cital som ze tie dayton vyraba bridgestone takze by mali byt v pohode.

Odesláno

Ja si pockam co mi odpovedia z troch e-shopov na pneu a podla toho sa zariadim. Opat som narazil na Matadory. Takze dufam, ze ich uz budu moct dodat. A cena?? Okolo 60 evri. Max 70. Uz len cakat musim. Dam ti vediet Prco. Sewa

Odesláno
Nič proti Barumam. Na nich jazdím na služob. aute a otcovi som tiež kúpil na Fabiu Polaris2. Len nechápem, že niekto si kúpi P407 pre jeho design a potom ho obuje na pneu, ktoré sa na toto auto vôbec nehodia. O Čine už ani nehovorím. Počul som ešte taký názor, že česi kupujú radšej Matador a naopak slováci Barum. Ak Barum na P407, tak potom letné Bravuris 2, ktoré sú už novej generácie.

Ještě že při obdivování auta se všichni dívají na pneu.:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...