Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Třeba u nás v Ostravě nabízí jeden mobilní obchod polep zadního okna (taková ta dírkovaná fólie přes kterou vidíš ven) 4 000,-Kč měsíčně!

Za čtyřku měsísně si to nechám nalepit na zadní klidně a za desítku si můžou na to auto vylepit co chtějí a kam se jim zachce, bude mi to jedno.... :)

Odesláno

zkus PPL, tam bývají noční na nakládání a denní na ježdění, ale je o to docela zájem. potom pokud třeba trochu programuješ, tak se dá sehnat brigáda na tvorbu webu. ale celkově je v Olomouci s brigádama slabota, chce to známý a nebo se pořád někde ptát. a takový klasiky jako masokombinát nebo Zora už asi taky moc nejsou. teď spíš je trendem profesionální otravování lidí, jak osobně, tak po telefonu.

Odesláno
zkus PPL, tam bývají noční na nakládání a denní na ježdění, ale je o to docela zájem. potom pokud třeba trochu programuješ, tak se dá sehnat brigáda na tvorbu webu. ale celkově je v Olomouci s brigádama slabota, chce to známý a nebo se pořád někde ptát. a takový klasiky jako masokombinát nebo Zora už asi taky moc nejsou. teď spíš je trendem profesionální otravování lidí, jak osobně, tak po telefonu.

Jojo, PPL nebo DHL zkusím v týdnu. Jak jsem psal, ten trend - otravování lidí - to mě moc nebere. Samýmu je mi to nepříjemný, když spěchám a někdo se na mě nalepí a mele a mele . :aut .. Jinak DĚKUJI :papa

Odesláno
Jedna věta a tolik pravdy až to bolí. Co takhle oželet kupé a koupit si za peníze jeho prodejem utržených nějaké \"normální\" studentské auto a ze zbytku tak nějak dočasně financovat jeho provoz? Vždyť sám píšeš, že je pro Tebe těžký jeho provoz ufinancovat a přecejen mít plechovku ve Tvém věku a situaci (bez urážky prosím) jentak pro parádu...nevím, pro mě je to nepředstavitelný. ;):myslim

Abych nebyl označen za kacíře, tak tady máš náhodně různý pracovní nabídky:

http://www.sprace.cz/nabidka-prace/ranger-communication-centres-as/tel-konzultant-infolinky-v-call-centru-o1002334.html

http://www.sprace.cz/nabidka-prace/reality--cochnar/roznaseni-reklamnich-materialu-do-schranek-o1005260.html

http://www.sprace.cz/nabidka-prace/tribun/rozdavani-casopisu-o1004985.html

http://www.jobs.cz/pd/185374996?ref=http%3A%2F%2Fwww.jobs.cz%2Fsearch%2F%3Flang%3Dcz%26srch%255Bfrom%255D%3Dtitle%26srch%255Bkeys%255D%3D1%26srch%255Blocal%255D%3DR272610%26srch%255Bminsal%255D%3D%26srch%255Bkey%255D%3D%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900001%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900005%26srch%255Bemp%255D%255B%255D%3D201300002%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900002%26submit2%3DHLEDEJ

Good luck :papa

[upravil dne 2/10/10 od peugeot09]

DÍKY DÍKY ... Nad prodejem jsem přemýšlel... Jsem tvrdohlavej, coupátko je srdcová záležitost :)

Odesláno
Coupé + student + těžká finanční situace = takový student je magor.

Víš když jsem ho kupoval, taková fin situace nebyla. Teď bohužel je. Vysvětlovat to nebudu, coupe prodávat taky nebudu. Za chvíli mě čekají komplet brzdy a rozvody.. Ale jinak jsem magor. Těší mě! :roker

[upravil dne 4/10/10 od PetrCoupe]

Odesláno

Pardoon za :xvul ale 4.000,- za polep zadniho skla ??? Kua to bych si na svy auto klidne nechal dat teda pokud by to zrovna nebyla nejaka agitka KSCM nebo CSSD pripadne neco prihratyho :D ..

Odesláno
Hele jak jsem psal za desítku si tam klidně nechám dát reklamu na tampony nebo na vložky na celý auto.... :D

Ale před P-C srazem si to sundáš co :D :D ... :aut

Odesláno
Pardoon za :xvul ale 4.000,- za polep zadniho skla ??? Kua to bych si na svy auto klidne nechal dat teda pokud by to zrovna nebyla nejaka agitka KSCM nebo CSSD pripadne neco prihratyho :D ..

Utopie, tolik normálně nikdo nedává. Já bych si něčím normálním nechal polepit zadní sklo klidně i za dvojku, ale která firma by o to stála, na 8 let staré pixle. Tyhle nabídky jsou většinou jen snahou vytahat z důvěřivých kavek nějaký \"vstupní poplatek\" za \"registraci do databáze\", a tím to hasne.

Odesláno

Mno jeden web jsem našel kde za to nic nechtějí a teda na bazoši chtěli 40,- za jakýsi aktivační kód takže už mám (i s tím z minula) inzeráty na 3 nebo 4 webech za 40,- to jde docela ... otázka je zda se někdo vůbec ozve. Ale pokud by šlo jen o odkaz na webovky a nebyla by to žádná kravina nechal bych si to tam samozřejmě dát klidně i za dvojku ;) ..

Odesláno

Líbí se mi ty spekulace. Jedna se o firmu co prodava mobilni telefony (tadykoupimmobil.cz) Tatik jezdi na taxiku a tolik mu za to dava. Myslim ze je to podmineno kolik a kde s autem jezdis, rikal mi to cca pred rokem, nevim jestli to plati i na normal osobaky, staci tam napsat :papa

Odesláno

Srovnávat taxík, který navíc může i fakturovat, se studentem, dobrý... Tak v tom případě jde reklama nalepit i na autobus, překvapivě, ale to jaksi dotyčnému studentíkovi bude prd platný.

Odesláno

Musíš se registorvat pouze na těch servrech kde nemají žádné poplatky a jen ti to může(ale ani nemusí) něco přinést, každopádně nijak neproděláš, docela mně to zajímalo, tak sem se na pár stánek zaregistroval, tak uvidíme jestli se někdo ozve... Jinak zase za ty prachy proč by ne :)

Odesláno
Musíš se registorvat pouze na těch servrech kde nemají žádné poplatky a jen ti to může(ale ani nemusí) něco přinést, každopádně nijak neproděláš, docela mně to zajímalo, tak sem se na pár stánek zaregistroval, tak uvidíme jestli se někdo ozve... Jinak zase za ty prachy proč by ne :)

Když jsem měl ještě starou Opel Astru, tak jsem se díval po těch reklamách, a je to skoro všude zhruba takhle:

Chtějí foto auta, častý výskyt, kolik km ujedeš za měsíc či týden a to hlavní - 3000 až 4000 za to, že si tě uloží do databáze, kde můžeš s klidem čekat i půl roku ( né-li déle) než si tě nějaká ta firma vybere. Lidí je tam mrtě, takže šance je dosti malá. Ale třeba to vyjde. Každopi*opádně :D se mi nechce dávat jen tak někomu takový peníze. Určitě se to vrátí, ale za jakou dobu a hlavně nevíš co tam bude nalepený- reklama na bordel, tampóny, kondomy, politický strany, obchoďáky atd. Vlastně jak se tu už psalo :)

Odesláno
Já sem našel pár stránek kde za to chtějí prachy, za to bych jim taky nic nedal.... :) Ale je jich spousta zdarma a pak je jen v jejich zájmu aby mi tu reklamu našli.... :)

Nevím jak to tam probíhá, jestli hledá hledaji oni pro tebe reklamu. Ale myslím, že mají jen databázi, kde si firmy hledají místo pro svou reklamu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...