Edison Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Jééé... U HDD nejde o častotu používání, jako o kapacitu... Já na tom mám filmy a muziku... Jak píšu, kdisy mi 40 GB taky stačilo... Pak už jsem jen přidával a přidával... :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Já bych to měl více méně jen na přenos filmů ze stolního PC do ntb - na něj koukám z postele. O celkové kapacity strach nemám. Celkem mám k dispozici tyto 3,5\" disky: WD 320 GB, WD 320 GB (jsou naprosto stejné, jenom se liší sériovým číslem) Baracuda (SATA) 200 GB WD 160 GB (SATA) Takže nouzi o místo fakt nemám. Jinak nad hlavou mám dalších pár desítek DVD . A právě, že mám netbook (EEE PC 1000H) chci něco na přenos větších dat (DVD filmu), protože to nemá mechaniku a kupovat externí nechci. Citovat
Edison Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Pouze na doma bych to viděl na exterák připojitelný na síť. Kvůli sdílení dat na více počítačích... Citovat
MilanF1 Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Zavádíš dobré myšlenky ... ale netuším, jak \"nabídnout\" data z jednoho PC pro stažení druhému. Total Comander a TPC (či jak se tomu říká)? Mám ADSL modem s Wi-Fi, zda to je k něčemu nápomocno. . V případě toho serveru přes Total comender mi je jasné, že jak stolní tak ntb musí běžet. To mě ani moc nevadí, v obou jsou procesory Atom Citovat
Edison Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Normálně takový síťový hdd nasdílet... V ostatních PC v síti to pak bude normální síťový disk... Potíž může být jen v tý krabičce... měla by mít síťové připojení jako taková... Aby byla nezávislá na dalších PC v síti... Citovat
MilanF1 Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 OK, zkusím nasdílet ten, co mám v PC, případně se poohlédnu po krabičce se sítovým konektorem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.