Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jééé... U HDD nejde o častotu používání, jako o kapacitu... Já na tom mám filmy a muziku... Jak píšu, kdisy mi 40 GB taky stačilo... Pak už jsem jen přidával a přidával... :-)

Odesláno

Já bych to měl více méně jen na přenos filmů ze stolního PC do ntb - na něj koukám z postele. O celkové kapacity strach nemám. Celkem mám k dispozici tyto 3,5\" disky:

WD 320 GB, WD 320 GB (jsou naprosto stejné, jenom se liší sériovým číslem)

Baracuda (SATA) 200 GB

WD 160 GB (SATA)

Takže nouzi o místo fakt nemám. Jinak nad hlavou mám dalších pár desítek DVD :D. A právě, že mám netbook (EEE PC 1000H) chci něco na přenos větších dat (DVD filmu), protože to nemá mechaniku a kupovat externí nechci.

Odesláno

Zavádíš dobré myšlenky ... ale netuším, jak \"nabídnout\" data z jednoho PC pro stažení druhému. Total Comander a TPC (či jak se tomu říká)? Mám ADSL modem s Wi-Fi, zda to je k něčemu nápomocno. ;).

V případě toho serveru přes Total comender mi je jasné, že jak stolní tak ntb musí běžet. To mě ani moc nevadí, v obou jsou procesory Atom :D

Odesláno

Normálně takový síťový hdd nasdílet... V ostatních PC v síti to pak bude normální síťový disk... Potíž může být jen v tý krabičce... měla by mít síťové připojení jako taková... Aby byla nezávislá na dalších PC v síti...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...