svoji Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Ahoj všem, už se to tu určitě probíralo, ale nemohu to najít v dřívějších diskusích ... Mám rádiovou dálku. Klíček má dvě tlačítka. Zamkunutí na velké tlačítko mi funguje v pohodě. Ovšem přestalo mi fungovat to malé tlačítko, které má zavírat ještě nějak zámky (nemám nijak ověřeno) a hlavně zavírá otevřená okýnka, když zamykáte auto a odcházíte. Ode dneška mi ale to malý tlačítko nefunguje. Zamču, zmačknu malý tlačítko a nic. Když sedím v kabině tak při zmáčknutí malýho tlačítka něco cvakne pod airbagem u spolujezdce, ale dál nic. Na druhý stisknutí už ani tam nic necvakne. Je možný, že to je pojistkou, ale v el. schematu jsem nenašel speciální pojistku pro tuto funkci. Předpokládám totiž, že kdyby to bylo pojistkou, nepojede i něco jiného. Ale ono vše jede. Nemáte někdo tušení, co se mohlo přihodit a jak to napravit? Díky. Citovat
zek Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Jedná se o superblokádu dálkově ovládanou vysokou frekvecí. Nejsem si jistý, že by zmáčknutí menšího tlačítka (B) mělo zavřít okna. Superblokáda dveří je doplňkovým bezpečnostním zařízením,kdy při použití přestane fungovat otevírání dveří jak zvenčí tak zevnitř.To lze provést dvěma způsoby. Dálkovým ovladačem: Zamčení - stiskněte tlačítko A. Superblokáda: stiskněte tlačítko A, a následně tlačítko B. Klíčem do zapalování: Zamykání - otočte klíčem doprava. Superblokáda: otočte klíčem doprava a přidržte jej v této pozici 1 vteřinu. Odemykání: otočte klíčem doleva. Citovat
Xplod Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 tu svoji: A rosviti se ti pri zmacknuti toho maleho tacitka ta dioda?? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Me to naky nejak moc nefunguje, spis pouzivam ten klicek, dioda se nerozsviti. Jsi si jist ze ta blokada ma zavirat okynka? Citovat
svoji Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 Tak rozuzlení je tu ... Dnes ráno před prací zamykám a samozřejmě použiji tlačítko B a ejhle už funguje. Je pravda, že jsem trochu pohejbal pojistkama, ale žadnou jsem nevydělal a nezandal zpět. Bylo to jenom takový šolichání To: MMMM a Zek Nevím, jestli tlačítko B má zavírat otevřený okýnka, ale mě to zavírá a jsem celkem rád, protože vzadu vozím děcka, který si s tím rády hrají, takže když zastavím, tak nemusím kontrolovat, zda není nějaké okýnko pootevřený. Fajn věc. A mimochodem, jak vytahujete pojistky u řidiče. Nemáte na to nějaký přípravek. Já jsem prakticky mohl vytáhnout jen ty krajní. Ostatní jsou nalepený tak k sobě, že se s nima nedá hnout. Díky všem za diskusi. Citovat
impact Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Je na to takova pinzeta, ja to koupil v IHR autodilech, je v tom i zkousecka pojistek... jednou stranou tahas, na te druhe je muzes zkouset vynikajici vec... Citovat
kremenak Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Taky jsem měl problémy s tlačítkem na dálkovém ovladači. Začínalo čím dál více vynechávat a musel jsem dost silou tlačit, aby fungovalo. Nakonec jsem zjistil, že je utržený mikrospinač z tištěného spoje ovládání v klíčku. Naštěstí se mi ho podařilo znovu připájet (byl to ale horor ohřát čtři kontakty najednou a rovně usadit mikrospínač), ale podařilo se a již delší dobu je vše OK, zavírá jen se ho lehce dotknu. Citovat
petrolinecek Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 jo superblokáda má zavírat ona a dozamkne ještě zámky ve dveřích. Tzn. že potom by zevnitř neměly jít otevřít. Kdyby se dovnitř dostal zlodě, tak nevyndá objěmnější předměty, teda pokud nerozfláká čelní sklo nebo i zadní... Myslím, že je to první signál a že ti to ovládání brzy odejde. takhle to začalo i u mě... Teď na druhým autě mám už jenom infra (teda alespoň myslím) Ten je míň bezpečnej a má menší dosah... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 MAm jiny problem v obou zamcich me jde spatne zamykat klicem, jako kdyby to tam na neco narazelo a kdyz to prekonam tak to zamknu,delaji mi to oba dva klice, promazal jsem to a nestaci. Citovat
Bizzi Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 me nejde ta dalka vubec:o( ale sla... i okna zavirala.. achjo Citovat
svoji Odesláno 2. prosinec 2004 Autor Odesláno 2. prosinec 2004 To : MMMMM to stejny mi děla zámek u kufru. Prostě tam strčím tak cca1/3 klíče a dál nic. Protože je to kufr, tak to neřeším, dálka zatím funguje. Ale netuším čím to je ... To : petrolinecek No doufam, že mě to nečeká ta¨ky. A to že Ti odešla dálka, znamená co. Mechanická vada, nebo elktronika v háji ... Citovat
petrolinecek Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 to svoji: No diagnostika neukázala chybu, takže podrobné zjiš?ovaná by stálo dle času cca 2-3 tis. tzn. že jsem dal radši 5 tis. za novej jablotron a bylo po starostech... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.