Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, chci se zeptat, jestli nevíte, kde se sedačky (přední + zadní) z GTi daji nejlépe sehnat:) chtěl jsem koupit sportovní, ale babička by se z nich nedostala:) navíc to není takový komfort a kůže z gti nabízí komfort i sportovní posezení, jak mě přesvědčilo Kujonovo auto:) takže jestli máte někdo zkušenosti s jejich sháněním...sem s nima, případně za pomoc ve shánění budu vděčný:)

Odesláno

Chichí, tak se sháněním interiéru kůže-alcantara, jako mám v autě já, přeju pevné nervy a vytrvalost :) Osobně vím jen o třech 106kách v ČR, který tenhle interier mají.

Odesláno

taky me toto tema zajima.. :) protoze Jakub106GTI mi venoval predni sedacky z GTIcka, ktery jsou perfektni ( az na nasedani, vubec to neklouze, takze se mi vzdycky srolujou kalhoty nebo kratasy.. kdo by si zkusil sednout, tak by pochopil :D) ale nemam zadni.. sice mam moznost si ze stejneho odstinu nechat usit potahy, ale nebude to original.. :( takze bych chtel sehnat zadni sedacky ve svetle hnede latce.. tak kdyby nekdo vedel.. :-)

Odesláno

Jojo, mají jiný doorcards alias tapecírunky :) Já měl kdysivá někde na pc program, kterej podle zadanejch dat (rok, motor, výbava) vypočítal aktuální cenu auta. Nevim kde sem to splašil, je mžné že i tady na klubu. Onehdá to tržní cenu auta vyčíslilo docela přesně a taky to vyčíslovalo cenu příplatkový výbavy, což u toho interiéru kůže-alcantara dělalo věru lidových 70000kč. Zkusim ten program někde najít, jestli to ještě někde nemám.

Odesláno

Tak, po menší seanci s panem googlem jsem ten program opět našel :) Omlouvám se za tu mystifikaci ohledně ceny, není to 70000kč jak sem psal, ale \"jen\" 50000kč (za ty sedačky) :)

post-6844-14109612980343_thumb.jpg

[upravil dne 1.10.10 od kujon106]

Odesláno

tak se mi dnes čirou náhodou ozval kamarád, že pro mě má kožené přední a zadní sedačky z 205gti, takže sem to vzal za 1500 všechno:)sou krásný jen přirozeně řidičova je lehounce popraskaná ale to vyřeší čalouník.zítra dodám foto:)

Odesláno

tak to sem zvědav jak to bude vypadat teda jestli dodáš to slíbené foto :D já spíš právě přemýšlím koupit sportovní sedáky do polokuže nebo kuže se mi moc nechce:P ale co sem koukal na 106 se sportama vevnitř tak docela zaplnenej prostor jsou ohromny :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...