vohon Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 zdravím, chci se zeptat, jestli nevíte, kde se sedačky (přední + zadní) z GTi daji nejlépe sehnat:) chtěl jsem koupit sportovní, ale babička by se z nich nedostala:) navíc to není takový komfort a kůže z gti nabízí komfort i sportovní posezení, jak mě přesvědčilo Kujonovo auto:) takže jestli máte někdo zkušenosti s jejich sháněním...sem s nima, případně za pomoc ve shánění budu vděčný Citovat
kujon106 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Chichí, tak se sháněním interiéru kůže-alcantara, jako mám v autě já, přeju pevné nervy a vytrvalost Osobně vím jen o třech 106kách v ČR, který tenhle interier mají. Citovat
vohon Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 musím se přiznat, že jsem myslel, že každý gti má sedačky v kůži xD Citovat
Jimmy106 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 taky me toto tema zajima.. protoze Jakub106GTI mi venoval predni sedacky z GTIcka, ktery jsou perfektni ( az na nasedani, vubec to neklouze, takze se mi vzdycky srolujou kalhoty nebo kratasy.. kdo by si zkusil sednout, tak by pochopil ) ale nemam zadni.. sice mam moznost si ze stejneho odstinu nechat usit potahy, ale nebude to original.. takze bych chtel sehnat zadni sedacky ve svetle hnede latce.. tak kdyby nekdo vedel.. :-) Citovat
jiri106xs Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Sehnat se dají... dávaly se i do slabších modelů, než jen S16 http://auta.yauto.cz/peugeot-106-1-4-i-kuze-857355.html O dost těžší by asi bylo sehnat celo-koženej interier, kterej jsem viděl zatím jen u jedné 106. Chce to hledat, hledat a hledat... určitě časem najdeš Citovat
Lentilka Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 ale u toho sporta tam nejsou origo nebo jo? kdyby byly origo tak by byla jinačí výplň dvěří pokud se nemýlím... Citovat
Jeny Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 taky si myslim, že u tý 1.4 nejsou origo:myslim Citovat
kujon106 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Jojo, mají jiný doorcards alias tapecírunky Já měl kdysivá někde na pc program, kterej podle zadanejch dat (rok, motor, výbava) vypočítal aktuální cenu auta. Nevim kde sem to splašil, je mžné že i tady na klubu. Onehdá to tržní cenu auta vyčíslilo docela přesně a taky to vyčíslovalo cenu příplatkový výbavy, což u toho interiéru kůže-alcantara dělalo věru lidových 70000kč. Zkusim ten program někde najít, jestli to ještě někde nemám. Citovat
kujon106 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Jo a ten celokoženej měly 106 do roku 98. Na klubu byly (jsou) dokonce dvě - tu jednu má mino a tu druhou už nevim Citovat
kujon106 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Tak, po menší seanci s panem googlem jsem ten program opět našel Omlouvám se za tu mystifikaci ohledně ceny, není to 70000kč jak sem psal, ale \"jen\" 50000kč (za ty sedačky) [upravil dne 1.10.10 od kujon106] Citovat
vohon Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 tak se mi dnes čirou náhodou ozval kamarád, že pro mě má kožené přední a zadní sedačky z 205gti, takže sem to vzal za 1500 všechno:)sou krásný jen přirozeně řidičova je lehounce popraskaná ale to vyřeší čalouník.zítra dodám foto:) Citovat
vojta.kr Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 tak to sem zvědav jak to bude vypadat teda jestli dodáš to slíbené foto já spíš právě přemýšlím koupit sportovní sedáky do polokuže nebo kuže se mi moc nechce:P ale co sem koukal na 106 se sportama vevnitř tak docela zaplnenej prostor jsou ohromny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.