Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju pomoc. Sráží se mi voda na předním skle. Ani se nedá říct, že by bylo zamlžený. Vyloženě se sráží kapky vody, které v současné zimě ihned mrznou. Takže okno škrábu z obou stran. Nevíte někdo náhodou čím by to mohlo být?????:mad:

Odesláno

Vstupní kabinový filtr? Nevím kde to je? Vnitřní cirkulaci mám otevřenou. Kdyby teklo topení to by musela mizet někde voda, ne? Je pravda, že mi to dělá jenom při mínusových teplotách.

Odesláno

Mám tem samý problé ...

Dnes jsem přišel navečer k autu, sednu dovnitř a polovina předního skla je od spodu mokrá - fakt mokrá, vyloženě kapičky vody.

Ofukovat to, to je na půl hodiny. Takže jsem to nakonec utřel.

Ale kde se to bere?

Cirkulaci vzduchu používám jen výjmečně, když jedu za někým ještě horším než jsem já ..:)

Pilový filtr (jestli je to tedy ten kabinový) mám před měsícem měněný.

Topení samozřejmě teď v kose mám zapnutý, resp. u automat. klimy mám nastaveno 20 stupňů, takže normálně topím.

Topení snad neteče, to by ubývala voda v chlazení, a ona neubývá....

Takže nějaká jiná torie?

Odesláno

Je pravda, že se to nejvíc dělá, když na to svítí celý den slunce. A černá se víc ohřívá, protože to okno nemám do půlky, ale úplně celý. Dneska jsem musel osmkrát ždímat hadr, než jsem to utřel.:mad::mad:

Odesláno

Pokud svítí slunko a mrzne, tak na přivrácené straně se kastle a skla ohřívají voda se odpařuje a na odvrácené straně to pak směle namrzá. Stačí trochu zmoknout a pak si sednout dovnitř, nebo co vypadne z bot, když je venku trochu sněhu, nebo když někudy dovnitř zateče voda. Stačí jen trochu a už to dělá rotyku.

Odesláno

Hmmm, jedno kratkodobe reseni me napada - jen nevim zda se ti povede sehnat - zkusil bych SILIKAGEL - bohuzel je to okamzite a kratkodobe reseni - asi by to chtelo nejprve kouknout na privod vzduchu do kabiny - fitr, vetrak, potruby, ...

Jeste jedna moznost - ja sebou vozim rozmrazovac skel, takze asi treseni je pouzit ho i zevnitr - urcite je to lepsi reseni nez skrabka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...