romik1 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Zdravím všetkých.Poraďte mi prosím. Chcem kúpiť bezpečnostné dvere z poľska, ale nemajú atest na slovensku. Potrebujem vedieť, či mi stačí pre poisťovňu a podobné inštitúcie poľský certifikát/atest, keďže sme v európskej únii.. A hlavne či niekto ten atest aj vyžaduje.Jedná sa o dvere Porta Granit typ1, ak to niekomu niečo hovorí. Ďakujem za názory a pomoc. Citovat
P607Olda Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 To sa spýtaj v poisťovni. Naše názory nie sú smerodatné, ale názor poisťovne. A nechaj si to dať písomne (príloha = atest), aby sa neskor nevykrúcali. Poľské výrobky sú také ... no, skoro dobré... [upravil dne 30.9.2010 od P607Olda] [upravil dne 30.9.2010 od P607Olda] Citovat
MiliVFR Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 dělám trochu okolo dveří ,,takže jak píše Olda,, Citovat
romik1 Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Už to mám vyriešené. Nakoniec sa zistilo, že na ne majú atest. Teľce poľské. Ja tiež robím s dverami ale iba interierové takže s týmto som nemal skúsenosti. Ale ďakujem Vám veľmi pekne.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.