Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prehrieva sa mi to pisal som v servise a asi kupim novy motor aj s prevodovkou volal som niekomu k Plzni ze ma na dvore viac motorov su este v aute a daju sa nastartovat a bez jazdy vyskusat chce za motor s prevodovkou 30000 ceskych je to vela ci malo??? A mate tip na servis kde mi to vymenia a za kolko asi ? Inac davam 605 po hube vela jazdim od 8.2004 dodnes cca 35000 km a v pohode az na to prehrievanie

Odesláno

To přehřívání bude asi tím chladičem. Psal jsem to už do servisu. Třeba se Ti ozve tvůj krajan Šarkan a poradí víc.

Ty Litice u Plzně mají prej vyšší ceny, ale zase poskytujou určitou záruku, tak si to přeber. Já bych udělal ten chladič a pak bych viděl.

Odesláno

Ten chladic som uz urobil a nic :(

Stale je to to iste takze na Slovensku ani v Cechach nikto nie je schopny najst zavadu a mozem povedat ze som bol min 10 servisov mechanikov a \"odbornikov\"

Verdikt je ze motor prepusta pri zatazi popri kruzkoch tlaky a tym sa zvysuje teplota (moc sa mi to nezda kompresiu som nechal premerat a je ok, olej nezere)

Takze neviem a rozmyslam ze ho predam aj ked sa nerad vzdavam

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...