Gpat Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Prehrieva sa mi to pisal som v servise a asi kupim novy motor aj s prevodovkou volal som niekomu k Plzni ze ma na dvore viac motorov su este v aute a daju sa nastartovat a bez jazdy vyskusat chce za motor s prevodovkou 30000 ceskych je to vela ci malo??? A mate tip na servis kde mi to vymenia a za kolko asi ? Inac davam 605 po hube vela jazdim od 8.2004 dodnes cca 35000 km a v pohode az na to prehrievanie Citovat
Petr605 Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 To přehřívání bude asi tím chladičem. Psal jsem to už do servisu. Třeba se Ti ozve tvůj krajan Šarkan a poradí víc. Ty Litice u Plzně mají prej vyšší ceny, ale zase poskytujou určitou záruku, tak si to přeber. Já bych udělal ten chladič a pak bych viděl. Citovat
Gpat Odesláno 25. listopad 2004 Autor Odesláno 25. listopad 2004 Ten chladic som uz urobil a nic Stale je to to iste takze na Slovensku ani v Cechach nikto nie je schopny najst zavadu a mozem povedat ze som bol min 10 servisov mechanikov a \"odbornikov\" Verdikt je ze motor prepusta pri zatazi popri kruzkoch tlaky a tym sa zvysuje teplota (moc sa mi to nezda kompresiu som nechal premerat a je ok, olej nezere) Takze neviem a rozmyslam ze ho predam aj ked sa nerad vzdavam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.