Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny

Dnes jsem manželce namontoval centrální zamykání.Vše fungovalo.Ale večer se auto začalo zamykat až na cca po pátém zmačknutí na dálkovém.Vždy se zamkne a hned to zase vše vyskočí a hlavně to jde jen na ovladači na čudlík zamknout,Tím i odemykám ( když se mi podaří zamknout :-( )

Na klíč to nefunguje.Když jsem měl auto ještě na půl rozebrané, tak vše fungovalo v pohodě.A teď takový chaoz.Dokážete někdo poradit co je příčinou a na co se zaměřit ??

Díky všem za rady.

Odesláno
Zdravím všechny

Dnes jsem manželce namontoval centrální zamykání.Vše fungovalo.Ale večer se auto začalo zamykat až na cca po pátém zmačknutí na dálkovém.Vždy se zamkne a hned to zase vše vyskočí a hlavně to jde jen na ovladači na čudlík zamknout,Tím i odemykám ( když se mi podaří zamknout :-( )

Na klíč to nefunguje.Když jsem měl auto ještě na půl rozebrané, tak vše fungovalo v pohodě.A teď takový chaoz.Dokážete někdo poradit co je příčinou a na co se zaměřit ??

Díky všem za rady.

Odesláno

Ak je to domontované autonómne centrálne tak by som sa zameral na nastavenie tiahiel z motorčekov. To že na povel zamkne a hneď samo odomkne býva krátka dráha motorčeka. Zrejme si tiahlo od motorčeka pripojil na tyčku cuplíku tak skús toto tiahlo vytvarovať do písmena Z aby mohlo zapružiť. Pri väčšom rozdiele budeš musieť spoj na tyčku cuplíku urobiť pohyblivý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...