majky5 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Zdravím všechny Dnes jsem manželce namontoval centrální zamykání.Vše fungovalo.Ale večer se auto začalo zamykat až na cca po pátém zmačknutí na dálkovém.Vždy se zamkne a hned to zase vše vyskočí a hlavně to jde jen na ovladači na čudlík zamknout,Tím i odemykám ( když se mi podaří zamknout :-( ) Na klíč to nefunguje.Když jsem měl auto ještě na půl rozebrané, tak vše fungovalo v pohodě.A teď takový chaoz.Dokážete někdo poradit co je příčinou a na co se zaměřit ?? Díky všem za rady. Citovat
DanculD Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Ty brdo, ony sa robili 307-micky aj bez centralneho zamykania???? Citovat
majky5 Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Ne dělal jsem to na Dewoo Matiz. 307-ku mám Já, tak jsem se tu jen optal. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Tak to jsi měl napsat do pokecu,taky jsem si myslel,že to je na 307.sorry za:xvul Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 A ja som začal rozmýšľať, že kde máš čudlíčky na 307? Citovat
majky5 Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Tak se omlouvám za to kam jsem to napsal, ale kritizovat se to stále nemusí.Radši bych odpověď ve formě rady, pomoci. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Tak se omlouvám za to kam jsem to napsal, ale kritizovat se to stále nemusí.Radši bych odpověď ve formě rady, pomoci. To moje nebola kritika, to bol joke. Citovat
majky5 Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Zdravím všechny Dnes jsem manželce namontoval centrální zamykání.Vše fungovalo.Ale večer se auto začalo zamykat až na cca po pátém zmačknutí na dálkovém.Vždy se zamkne a hned to zase vše vyskočí a hlavně to jde jen na ovladači na čudlík zamknout,Tím i odemykám ( když se mi podaří zamknout :-( ) Na klíč to nefunguje.Když jsem měl auto ještě na půl rozebrané, tak vše fungovalo v pohodě.A teď takový chaoz.Dokážete někdo poradit co je příčinou a na co se zaměřit ?? Díky všem za rady. Citovat
pastorek Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Ak je to domontované autonómne centrálne tak by som sa zameral na nastavenie tiahiel z motorčekov. To že na povel zamkne a hneď samo odomkne býva krátka dráha motorčeka. Zrejme si tiahlo od motorčeka pripojil na tyčku cuplíku tak skús toto tiahlo vytvarovať do písmena Z aby mohlo zapružiť. Pri väčšom rozdiele budeš musieť spoj na tyčku cuplíku urobiť pohyblivý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.