Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Multifunkce a nastavení při skenování

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám tu problém s multifunkcí, který nějak nevím jak vyřešit. Je to klasický \"sendvič\" HP PSC 1410. Pokouším se naskenovat fotku tak, aby byly zachovány původní barvy (tak, jak je to na předloze) ale nedaří se mi to. :(

Jde jenom vyloženě o skenování, tiskárna vždycky tiskla přesně to, co jsem viděl na monitoru.

Při samotným skenu je všechno OK, ale jenom do chvíle, než se kompletně dokončí, v průběhu jsou barvy absolutně v pohodě. Napadlo mě, jestli to není nějakým SW nastavením, ale nic jsem nenašel. Neporadí někdo co s tím? V tomhle případě mě docela dost štve že si ten software celou fotku přiostří a navíc docela dost zesvětlí. :bacha

Díky

[upravil dne 28/9/10 od peugeot09]

Odesláno
Je potřeba nastavit PROFI režim a tam si pohrát s nastavením, bývá tam ruzné doostření a dobarvování atd které je potřeba doladit, v AUTOMATICKEM režimu možnost doladění není.

Souhlas, Buď nemáš nainstalovaný kompletní obslužný SW, pak Ti to fůru nastavení nenabízí, nebo opravdu zvol ve výchozím režimu funkci \"PROFI\". Pak se nabízí při skenování možnost zachovat originál předlohy. Je tady i možnost, že budeš muset použít SW o jednu generaci starší - pozor nikoli OVLADAČE. Zkus se podívat sem:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=441115&lc=cs&cc=cz&dlc=cs&lang=cs&cc=cz

Na stránce je i odkaz na domovské stránky HP. Stává se, že jazykové mutace se ne tak úplně podaří. Dodal bych, že HP je co do HW jednička ale SW silně popkulhává.

Jo a jeětě jedna poznámka: Neudatuj, ale odinstaluj a znovu nainstaluj. Pro odinstalaci je lepší použít jiný SW než nabízí WINDOWS např. \"PERFECT UNINSTALER\" jeden z mála, který opravdu vypucuje i registry.

FrantaCV

Odesláno

Ne, což o tohle nejde. Máme tam úplně ty samý volby, jenom Ty máš jiný rozložení při skenování. Zatím Tobě to tam píše na férovku tu konkrétní část, u mě je to skrytý za ikonama/záložkama. Jinak je to úplně to samý. Zrovna probíhá odinstalace, tak uvidím. :myslim

Odesláno

Tak kompletní odinstalace a nová instalace dokončena. Furt to samý. Teď jsem se navíc bavil s kolegou a říkal mi, že skenery obecně fotografie zesvětlují už z principu, takže prý žádné SW nastavení nepomůže. Dělá Ti to Pato taky tohle zesvětlování při skenu obrázků nebo ne? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...