Kaplanfr Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Zdravím!Auto mi začalo psát antipolution fault a bliká kontrolka diagnostiky motoru.Byl jsem na diagnostice,píše to \"přerušený obvod nebo zkrat na vstřiku 3.válec\".Vstřik vyměnili a nic se nezměnilo.Za studena motor špatně chytá/na benzin/ a chcípá při dojezdech,při jízdě mi připadá že má divný zvuk a nemá správný výkon.Na plyn jede dobře,ale občas se jako zhorší,kdy přidám plyn tak se po chvíli chytne a jede dobře.Tlaky ve válcích jsou dobré.Nevíte někdo co s tím. Peugeot 406 1,8/16V 85kW,motor EW,r.v.2001 [upravil dne 26/9/10 od Kaplanfr] Citovat
Mino85 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Skus pozriet palivovy filter, EGR ventil. Citovat
Atamann Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Stejnou hlášku jsem měl v zimě, za velkých mrazů a pak když jsem za jízdy omylem vypnul přívod paliva - mám na naftovém potrubí, jako ochranu před odcizením vozidla elektromagnetický ventil, který uzavírá přívod nafty. Takže by to mohl být palivový filtr, nečistoty v potrubí, nějaký skřípnutý přívod paliva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.