acron Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 nazdarek tak už mam doma auto s lakovne odychuje v garaži a otazočka kde zoženiem zadne kridlo na coupe privytam nejake tipy a či sa da to orginal krydlo kupit v peugeote a kolko stoji aaa potrebujem zistit či na zniženie cupatka budu stačit pružiny pri kolesach R17 a gume 215 / 45 aby vyzeralo troška k svetu + klady a zapori či mam ist do toho vobec Citovat
rootsky Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Když už, tak jedině originál (viděl jsem ho od 5500Kč), nebo nějakou povedenější kopii (mám tohle: http://www.rusmich-tuning.cz/Lester/Krdlo-pro-PEUGEOT-406-Coupe-kridlo-na-viko-kufru_g29684.html). Zápor je že původní design s křídlem vůbec nepočítal, proto jsou lidé co doplňky, byť origo, nesnáší. Jakékoli křídlo je na coupe nefunkční díl, protože \"přítlak\" vzníká prouděním vzduchu přes \"utopené okno\" a ten tlačí poté na víko kufru, takže křídlo co tomu stojí v cestě nemá žádný účel - spíš uvedené vlastnosti zhoršuje. K tomu snížení - na clubu je hodně snížených 406tek, stačí hledat a poté se ptát přímo majitele auta přes SZ - určitě ti každý rád poradí. Měl jsem eibachy 25/25 (původní tlumič) a nebylo to na autě vůbec vidět, proto přejdu na 60/40 - nebo podobně, pružina + tlumič - když už, tak už. [upravil dne 27/9/10 od rootsky] Citovat
Y2K Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Nejake velke kridlo by som nedaval, dokonca ani to origo sa mi tam prilis nepaci. Ja tam mam len taku listu, celkom v pohode to je. Samozrejme na okrasu, nie na ucel Znizenie auto opticky pomoze, urcite to vyzera krajsie, lepsie jazdne vlastnosti ale komfort sa absolutne strati. Je to na tebe Citovat
masterjj Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Za mě křídlo ANO v Peugeotu cena 5500. Jedině orig křídlo by mělo být na přítlak spočítané a pokud necháš origo podvozek tak to muzes poznat pze zadek je dost mekej. Nekdo bude tvrdit ze ne, ale ja kdyz jsem ho hodil na auto s tim mekym zadkem tak to bylo znat. Jinak pokud tam na zadek nebudes strkat nejaky obri duplexi nebo tak neco tak to bude vypadat i dost dobre. Hlavne pohled ze zadu je o hodne lepsi... auto uz totiz prestane vypadat tak pohdlně. Časem když budeš dívat na coupe co nemají křídlo tak ti bude připadat divně jak kdyby si na ten kufr někdo sedl. Pružiny taky ANO hlavně kvůli pružinám v zadu... nedá se stim jezdit jak se to kroutí. ve předu jsou pružiny totiž celkem ok ale v zadu je to bláto. APEX -30mm na obou stránách jsem dával s tlumici Sahcs Advantage... v TUV je psany ze to muze jit az o 40mm a jak si to sedlo je az nevyhovující v sobotu jsem byl v pneuservisu a pri najezdu na ty vylizane zvedaky jsem si vohnul plech pod napravnici a odřel středový díl vejfucku takže víc škody než užitku. Původně jsem totiž scháněl jen tvrdé péra a nesnížené, ale to jsem nenašel. Jinak cena je u všech značek zhruba stejná 5k cca. S autem jsem byl párkrát i na okruhu v mostě apod. a stěma origo pérama se nedá prostě jezdit v každý zatáčce se přenáší váha z jedný strany na druhou a \"esíčko\" je pro coupe úplná smrt. Jestli budem mluvit aspoň o bezpečnosti tak vyměnit péra v zadu! I s origo kolama je rozdíl neskutečný... Auto se teď řídí velice přesně. Takže pokud aspoň o víkendu vezmeš auto někam na okresky, tak bych do toho šel. Citovat
rootsky Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 masterjj: Ahoj. Tvrdší jsou pružiny Eibach, řekl bych že je to zajímavá alternativa k originálu. Prosím tě, nafotil bys (ze stran, z rohů, a zezadu) to originální křídlo na autě? Pro srovnání, v inzerci se občas křídla objevují (e-bay). Ale nevím jak přesně originál vypadá...Děkuji... Citovat
BrankoKK Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 ja som tiez chcel davat origo zadne kridlo, ale nevyzera to moc pekne. takze tam pojde bud nieco taketo alebo lista ako ma Y2K:mrk pruziny jednoznacne ano, uz aj ked ten komfort sa ti vypari, ser na to, ale jednoducho to pustene k zemi ovela lepsie vyzera ale ked planujes pretekat prti bmw, audi a spol, tak odporucam rovno cely podvozok ja som daval kompletny podvozok weitec, a v kombinacii s 18\" to je neskutocny rozdiel oproti seriovke Citovat
masterjj Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 rootsky: nemáš facebook? tam mam veškeré foto... Citovat
Qcko Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Ja teda niesom moc kridlovy typ, ale tak to co sem dal BrankoKK na tom zltom tam uzasne pasuje:o Citovat
acron Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 kricifix mam hlavu plnu ist do toho kridla alebo dat tam lištu aj ked vobec neviem kde to zohnat vrbovčan skus helpnut a ten podvozok no budem musiet niečo vymysliet pretože v zatačkach dost plave ten seriovy podvozok Citovat
acron Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 aaa ozaj skušal niekot najst pekne sportove spetačiky? či to nieje možne ich tam dopasovat? bo na sedana ich je vela a myslim že niektore su fakt luxusne Citovat
Y2K Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 podvozok som ti tu dakde popisoval... Podla mna idealna volba bola seriove tlmice, kratsie tvrdsie pruziny Weitec, vtedy to drzal v zakrutach a na nerovnostiach to bolo v pohode pohodlne. Teraz ked mam aj tlmice Weitec je to tvrdsie a komfort uz neni. Lista na kufor -> ebay, dal som za to tak 50 E tusim, samozrejme nie vo farbe Citovat
rootsky Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 rootsky: nemáš facebook? tam mam veškeré foto... Mám, jenom mě nějak nezaujal, asi nejsem společenský typ . Děkuji, hned se podívám. Edit: Teď mám Lester a asi origo (viz níže) vedle sebe a dost se liší a nejen prostřední \"nožkou\". Originál se mi líbí o něco víc. [upravil dne 30/9/10 od rootsky] Citovat
BrankoKK Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 sportove vonkajsie zrkadla na coupe - to by som nedaval - ja som si ich dal potiahnut karbonom a vyzeraju super!!! a k tomu kridlu - ak chces, aby to splnalo svoj ucel, tak jednoznacne kridlo, ale ak to chces iba na okrasu (ako ja), tak skor tu listu, nejakym obrovitym kridlom, ktore bude trcat spoza auta to len pokazis ja asi dam to, co som tu supol obrazok a k tomu podvozku - pre mna to je v pohode aj napriek sportovym tlmicom a pruzinam a 18\":myslim Citovat
rootsky Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Našel jsem nejspíš origo křídlo, má sice ulomené \"nožičky\" (němec ho asi sundal dvěma ranami zboku palicí), o laku nemluvím. Ještě někomu stálo za to ho celé při lepení \"pochcat\" lepidlem na skla...Žádná sláva, ale je doma a bylo zadarmo:D Citovat
acron Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 brankko kolko ta stal podvozok? aa prosim ta prihod nejake foto tvojho autii jak vypada s kridelkom ja som tam mal ala NFS ale už sa to poberalo na japonsky styl tak išlo dole Citovat
acron Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 y2k mysliš že tie pružiny budu stačit ? maš aj nejaky link na nete s kadial by som to objednal budem ti povdačny ty kapuerista moj Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 jazykový koutek na Tebe ty KRYDLO ! .. Citovat
BrankoKK Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 acron: podvozok 40/40 ma vysiel podobne ako Y2K, na tych 500 ecok, akurat ze ja som potom dokupil este pruziny na znizenie 60/40, lebo predok sa mi nepacil ako bol znizeny, takze celkovo 700 ecok. bral som ho odtialto http://tuningshop.sk/1167742556/peugeot-406-coupe-podvozok-%E2%80%93-kit-weitec.html ale zozenies to v kazdej p... a kridlo zadne zatial nemam, este si vyberam a premyslam podobne ako ty, ale budem asi najskor davat to, co som sem dal foto:mrk a jazykovy kurz by sa ti teda zisiel:D:D:D Citovat
rootsky Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Abych nebyl za zastánce ultra původního vzhledu coupe mám tady tuhle \"šílenost\" - mám pro tenhle díl slabost. Jen řeším směrovky do zrcátek a to je u mě na dlouhé lokte,dokud nebudou tak se na to bude prášit... http://www.tuningshop.cz/styling-program/blatnik-predni-peugeot-406-coupe/ Má je na autě GOD Mr.Brady: http://rootsky.rajce.idnes.cz/rootsky/#00000002_1.jpg [upravil dne 8/10/10 od rootsky] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.