Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak telefony som odovzdal bedovi, aj s nejakymi nabijackami :D

Sice nam to nevyslo, casovo, tak som sa previazol az do piestan, ale tak co uz :P Zato mam u teba na zrazu tie drinky 2 :D

Odesláno

tak jsem jeste doma objevil jedno vecko, koukam,ze se v mobiles i hrabes, nechtel by ses na nej kouknout proc nejde zapnout, na oplatku bych ti venoval jednu starou motorolu a jednoho alcatela. coz?

Odesláno

Ok, můžeme se domluvit teda tak, že mi to pošleš všechno a když to půjde, tak ti to véčko opravím a pošlu zpět. K němu ale prosimtě přibal ještě nabíječku, neb jich sice mám doma hodně, ale určitě ne všechny :) Do SZ posílám adresu.

Odesláno

jasny... bohuzel ale nabijecku k Vecku nemam, to bych si dokoupil,pokud by fungoval, potrebuju to jen jako pracovni mobil. v pondeli bych to poslal.. kdyby nahodou opravit nesel,tak se nejak domluvime.. ok?

Odesláno

Tak som sa konecne dostal domov pustil som sa do hladania mobilov a mama mi s kludom oznamila ze ich vyhodila, vsak boli stare:bojim...toz mi tu ostala len polka se w810i a stara vyklapacka samsung :(

Odesláno

chlape,tak ja se omlouvam,ale Vecko jsem nenasel. ale ty dva bych asi klidne poslal vymenou za neco.. nebo kdyby si narazil nekde na ten vyklapeci samsung. tam ten unzerat se nechce domluvit na cene a 600 za to davat nechci.

Odesláno

Jo, ty moje sou hodne zdevastovany :D Na stopro vim, ze ten trium fungoval, to byl nesmrtelnej telefon :D

Nejvic mi bolo luto, ze nefungovala ta plutva, len tak som zvedavy, skus ju mrknut, ci sa da spravit :) Ale to je na tebe, len to ma najviac zaujimalo, preco prestala fungovat, ked viem, ze som ju odkladal dakedy funkcnu ...

Odesláno

Trium naskočil hnedka, ani nepotřeboval pošťouchnout :) 3310 nabíjela, ale nezapla se. Obě 5110 jsou OK. 6280 jede, ale restartuje se. K LG bohužel nemám nabíječku, takže nevím. SE ani ťuk, stejně tak T10. Tu 310 ještě poškádlim, chvilku jsem to zkoušel, ale nenaběhla. Zkusim eště raz zejtra :)

Odesláno

foto musim udelat. jinak motorolu co tady je na tom oprazku,ale cernou a alcatel je ten s tim vysuvnym krytem na tlacitka a vysuvnou antenu, pak bych mel mozna nokii 3330 a nokii n72,ale ty nefunguje microfon.. pak jeste jeden alcatel,ja udelam hromadne foto a kdyz tak se domluvime. ale dej mi na to tyden, mam ty telefonu ruzne po rodine..

Odesláno

A ještě jedna historická fotka. Vyfoceno v únoru 2003. Slavili jsme s kámošema Silvestra na chatě a každý dal na focení svůj mobil. Moje byli Siemens ME45 a Ericsson T20.

post-31496-14109617334548_thumb.jpg

[upravil dne 17/5/11 16:07 Butrus]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...