Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze vyzera to tak, ze piatok toho budem mat troska viac, takze to bude lepšie tak na večer, okolo 6 tej .. Ale este uvidim

Beda, posielam ti v SZ číslo, pošli mi pls aj to tvoje

Odesláno

No, tak to byl můj error. Teď koukám do výpisu zpráv a místo na 463 (tvoje poslední trojčíslí) sem to poslal na 473. :) Pardon.

[upravil dne 11.5.11 23:47 kujon106]

Odesláno

Qcko> Fakt? Kdyby si je byl ochoten věnovat, za přislíbení nějakýho drinku na sraze, do sbírky a kdyby si to stihnul do zítra, kdy Béďa jede na SK a kdyby ses pohyboval se někde v okolí Piešťan, tak by je mohl od tebe rovnou vyzvednout :D Ale to by byla asi velké štěstí :)

Odesláno

Béďa, na obed to asi nestihnem ... Okolo obeda cca 12 hod sa mam stretnut zo zakaznikom v Pezinku, co je troška dalej, zdrzim sa tam urco cca 1 hodku, a este je mozne, ze mi potrvrdi stretnutie aj dalsi ...

Takze to skorej vychadza na troska neskor ... Teda ak ti to vyhovuje ...

Odesláno

kujon: no v okoli Piestan sa isto nachadzat nebudem :( .. ale mozem ti to samozrejme pofotit, napriklad by sa mi doma malo valat aj Sendo :D:D:D:D ... co bol brutalny telefon...

...vecer ti sem nahodim fotky co mam doma ;)

Odesláno

Jo, urco zajtra zavolam ... Ja sa budem ponahlat, a pre mna je to tiez idealne na piatok, lebo chcem ist aj do Hlohovca, co mam kusok od madunic, mam tam krajcirku a idem si dat spravit gate :) Tak by som to mal naraz :)

Odesláno

dávám v šanc MOTOROLA Talkabout T2288 , ALCATEL One Touch (netuším číselné označení, má černou barvu) a SONY CMD-C1 (\"točítko\" na levé straně), NOKIA 6230 (1xbez baterky, fialkový kryt a 1x s baterkou, kryt v barvě sloní kosti :)) písněte si kdo má zájem

Odesláno

Ten ve sbírce mám. Byl nefunkční (displej semtam ukazoval, semtam ne), objednal sem mu novou desku z číny, ale pan Wong to dodává bez čipů a to je možná tak na smd páječku, takže sem ho i s novou deskou uložil \"k ledu\". Na Aukru bys ale mohl sehnat nějakej funkční, si myslim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...