Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Zase dotaz na techniky. Koupil jsem paní HTC HD2. Nebyla nadšená, už si zvykla a teď jsme zjistili, že když píše SMS, je zapnutá plná podpora znaků a SMS má třeba jenom 70 znaků, protože tam je diakritika, která znaky užírá.

Nevíte někdo jak vypnout plnou podporu znaků? Na mobilu to je sranda v nstavení zpráv. V tomhle bazmeku jsem to nenašel. :(

Odesláno

já myslím že to jde v nastavení zpráv vypnout viz.zde : http://shadowork.net/soubor/2009/12/16/HD2.HTC.Czech.Manual.pdf .... strana 148 nastavení zpráv,u každého telefonu to musí jít vypnout,resp. by mělo jít vypnout

takže jsem trošku projel svoje HTC TouchPro 2 a já tu položku na vypnutí T9 mám,tudíš v HD2 musí být také,mám ale AN verzi rom,tudíž to mám zde v angličtině na kartě - Settings - Locale a text - Text input a zde vypout !! snad ti to pomůže,jinak moc dobrá volba,ale mám raději to své zařízení kvůli té klávesnici ta je luxusní.....

[upravil dne 28/9/10 od Burisek]

Odesláno

Ahoj. Asi jsme se napochopili. Nechci vypnout T9, ale to, aby se odesílaly SMS i s diakritikou, protože potom se zpráva zkracuje, protože ěščřžýáíéúůďťň odebírá 2 a více znaků. Mobil odešle slovo \"hašašíra\" na displayi jako \"hasasira\". T9 normálně v Nokii mám zapnutou, píše mi to háčky i čárky a já vím, že můžu psát co chci, protože to neodesílá tu diakritiku.

Odesláno
No když vypneš tu Úplnou podporu, tak to sice bude psát diakritiku, ale nebude zkracovat. Ale jestli to odešle s háčky to nvm :(

na právě, ale já tu úplnou podporu neumím vypnout :-(

Odesláno

Podle toho manuálu viz. výše to dáš :D bude to tam někde zakopané ... Podle mobilmanie T9 nezkracuje, tak to musí jít...

[upravil dne 28/9/10 od Slayer]

[upravil dne 28/9/10 od Slayer]

Odesláno

jj právě....,bude to v tom nastavení jak jsem popisoval výše,ale já jsem myslel že jí chceš komplet vypnout.... ,takže už vím o co ti jde,já tam mám 3 stupně nastavení,takže je potřeba se na to juknout u tebe....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...