Ravel Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Ahoj. Zase dotaz na techniky. Koupil jsem paní HTC HD2. Nebyla nadšená, už si zvykla a teď jsme zjistili, že když píše SMS, je zapnutá plná podpora znaků a SMS má třeba jenom 70 znaků, protože tam je diakritika, která znaky užírá. Nevíte někdo jak vypnout plnou podporu znaků? Na mobilu to je sranda v nstavení zpráv. V tomhle bazmeku jsem to nenašel. Citovat
alternativ Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Predpokladam, ze pani pouziva T9... tam ta diakritika vypnout nepujde. Musel bys jedine T9 naucit ta slova bez diakritiky a to zabere nejaky cas. Citovat
Burisek Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 já myslím že to jde v nastavení zpráv vypnout viz.zde : http://shadowork.net/soubor/2009/12/16/HD2.HTC.Czech.Manual.pdf .... strana 148 nastavení zpráv,u každého telefonu to musí jít vypnout,resp. by mělo jít vypnout takže jsem trošku projel svoje HTC TouchPro 2 a já tu položku na vypnutí T9 mám,tudíš v HD2 musí být také,mám ale AN verzi rom,tudíž to mám zde v angličtině na kartě - Settings - Locale a text - Text input a zde vypout !! snad ti to pomůže,jinak moc dobrá volba,ale mám raději to své zařízení kvůli té klávesnici ta je luxusní..... [upravil dne 28/9/10 od Burisek] Citovat
Ravel Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 Ahoj. Asi jsme se napochopili. Nechci vypnout T9, ale to, aby se odesílaly SMS i s diakritikou, protože potom se zpráva zkracuje, protože ěščřžýáíéúůďťň odebírá 2 a více znaků. Mobil odešle slovo \"hašašíra\" na displayi jako \"hasasira\". T9 normálně v Nokii mám zapnutou, píše mi to háčky i čárky a já vím, že můžu psát co chci, protože to neodesílá tu diakritiku. Citovat
Slayer Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 No když vypneš tu Úplnou podporu, tak to sice bude psát diakritiku, ale nebude zkracovat. Ale jestli to odešle s háčky to nvm Citovat
Ravel Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 No když vypneš tu Úplnou podporu, tak to sice bude psát diakritiku, ale nebude zkracovat. Ale jestli to odešle s háčky to nvm na právě, ale já tu úplnou podporu neumím vypnout :-( Citovat
Slayer Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Podle toho manuálu viz. výše to dáš bude to tam někde zakopané ... Podle mobilmanie T9 nezkracuje, tak to musí jít... [upravil dne 28/9/10 od Slayer] [upravil dne 28/9/10 od Slayer] Citovat
Burisek Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 jj právě....,bude to v tom nastavení jak jsem popisoval výše,ale já jsem myslel že jí chceš komplet vypnout.... ,takže už vím o co ti jde,já tam mám 3 stupně nastavení,takže je potřeba se na to juknout u tebe.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.