Big Tommy Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 když dobrzďuju na světlech nebo někde tak mi něco hrozně hučí(jak kdyz zastavuje autobus).na brzdy to nevypadá na ty sem koukal a desky i kotouče se zdaj v pohode.neměl někdo skušenost?můj mechanik neví a že by se mu to chtělo nějak rozebírat to taky ne pažoti ho totiž značne serou tak mi řek ať si zistim čim by to tak asi mohlo bejt Citovat
ferrari Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ak isto nie brzdy, tak žeby ložisko? Ale to by malo byť počuť aj inokedy, ako len pri brzdení... Citovat
Big Tommy Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 jen když pomalu dobzďuju.když na tu dupnu tak nic Citovat
wooody Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 když na to dupneš kolo stojí :-D za normální jízdy, to slyšet neni??? nebo v zatáčkách??? Citovat
Jindras Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Na 99% ložisko předního kola!!!Z mála případů nové vysokoprofilové pneumatiky..... Citovat
Big Tommy Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 nene za normální jízdy ne jen když dobržďuju.tak to by mě nenapadlo že by to mohlo být ložisko.nové gumy nemám Citovat
ferrari Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 NO, ak to je počuť ib apri dobrzďovaní, tak je to čudné...ak sa ti dá, skús vybrať platničky, prebrúsiť ich hrubším šmirgľom a dať ich späť, či to neprestane...alebo potom to ložisko, no... Citovat
wooody Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 to mi je divny ze jenom pri brzdeni, zkus hodit jiny kola jenom na zkousku...... Citovat
Big Tommy Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 no kdybych měl jiný kola tak už bych to zkoušel:).volal sem mechanikovi a ten řikal že by to moh bejt zatuhlej(nebo tak nějak) brzdič.v sobotu tam jedu tak se na to mrknem.von ty pežoty nesnáší pokaždy když tam s něčim přijedu tak to nejde nebo je k tomu blbej přístup tak má dycky nervy a něco si udělá:DDD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.