Milhausekkk Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 DObré ráno všem, moc Vás prosím o radu....jaká je žárovka v předním parkovacím (obrysovém?) světle u Peugeotu 307 break, facelift, r.v.2006, 1,6 Ta malá potvůrka nesvítí a až pujdu z práce, tak bych jí rád vyměnil, bohužel ale nevím tu žárovku.....W5W 12V? Díky za rady. PS: čtvrtek až neděle jsem byl ve Slovenském ráji, vyjížděl jsem z Nového Jičína se zájezdem.....tak jsem měl na Slovensku čas pokukovat po autech na silnici a dálnici....byste nevěřili, jak málo jsem potkal Peugeotů, 307 jsem viděl jen 2 Citovat
Zazimir Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Ahoj už to tady bylo, ale je to dobrý odkaz: OSRAM [upravil dne 22/9/10 od Zazimir] Citovat
Existujuci Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 PS: čtvrtek až neděle jsem byl ve Slovenském ráji, vyjížděl jsem z Nového Jičína se zájezdem.....tak jsem měl na Slovensku čas pokukovat po autech na silnici a dálnici....byste nevěřili, jak málo jsem potkal Peugeotů, 307 jsem viděl jen 2[/rquote] Slovensky raj je pekny na turistiku.Tot vse. Ked chces vidiet P-307 musis zajst do vacsich miest ako Bratislava,Kosice,B.Bystrica.atd... Citovat
Milhausekkk Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Souhlas...turistika byla opravdu nádherná i když počasí ve čtvrtek a pátek bylo špatné... Jasně že ve vetších městech uvidím více aut, ale do Slovenského ráje je to celkem kus cesty a na té cestě jsem potkával hodně aut (místy i kolony) ale málo pažoutů.... ti snad asi z měst v těhle dnech nevyjížděli.. Citovat
Existujuci Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Souhlas...turistika byla opravdu nádherná i když počasí ve čtvrtek a pátek bylo špatné... Jasně že ve vetších městech uvidím více aut, ale do Slovenského ráje je to celkem kus cesty a na té cestě jsem potkával hodně aut (místy i kolony) ale málo pažoutů.... ti snad asi z měst v těhle dnech nevyjížděli.. Uz viem preco si ich videl malo. Vsetci sme boli v sobotu na zraze v Ledniciach. :D:D [upravil dne 22/9/10 od Existujuci] Citovat
Milhausekkk Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 no jo.....tím je to vše vysvětlené..:super pěkný srazík, soudě podle fotek:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.