Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaká žárovka do parkovacího/obrysového světla

Recommended Posts

Odesláno

DObré ráno všem,

moc Vás prosím o radu....jaká je žárovka v předním parkovacím (obrysovém?) světle u Peugeotu 307 break, facelift, r.v.2006, 1,6

Ta malá potvůrka nesvítí a až pujdu z práce, tak bych jí rád vyměnil, bohužel ale nevím tu žárovku.....W5W 12V?

Díky za rady.

PS: čtvrtek až neděle jsem byl ve Slovenském ráji, vyjížděl jsem z Nového Jičína se zájezdem.....tak jsem měl na Slovensku čas pokukovat po autech na silnici a dálnici....byste nevěřili, jak málo jsem potkal Peugeotů, 307 jsem viděl jen 2

Odesláno

PS: čtvrtek až neděle jsem byl ve Slovenském ráji, vyjížděl jsem z Nového Jičína se zájezdem.....tak jsem měl na Slovensku čas pokukovat po autech na silnici a dálnici....byste nevěřili, jak málo jsem potkal Peugeotů, 307 jsem viděl jen 2[/rquote]

Slovensky raj je pekny na turistiku.Tot vse. Ked chces vidiet P-307 musis zajst do vacsich miest ako Bratislava,Kosice,B.Bystrica.atd...

Odesláno

Souhlas...turistika byla opravdu nádherná i když počasí ve čtvrtek a pátek bylo špatné...

Jasně že ve vetších městech uvidím více aut, ale do Slovenského ráje je to celkem kus cesty a na té cestě jsem potkával hodně aut (místy i kolony) ale málo pažoutů.... ti snad asi z měst v těhle dnech nevyjížděli..:aut

Odesláno
Souhlas...turistika byla opravdu nádherná i když počasí ve čtvrtek a pátek bylo špatné...

Jasně že ve vetších městech uvidím více aut, ale do Slovenského ráje je to celkem kus cesty a na té cestě jsem potkával hodně aut (místy i kolony) ale málo pažoutů.... ti snad asi z měst v těhle dnech nevyjížděli..:aut

Uz viem preco si ich videl malo. Vsetci sme boli v sobotu na zraze v Ledniciach. :D:D:D

[upravil dne 22/9/10 od Existujuci]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...