pyrone Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 jaaaaaj ja by som to najradsej mal v ovladani cez autoradio (aj kvoli packam pod volantom) a na jednom display-i. inak ako alternativa ku predrazenemu originalu je to super. musim siz vazit priority ci nezainvestujem do originalu... Citovat
Marcel00 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 tiez som toho nazoru ze taketo dorabky typu PARROT su podla mna neesteticke a narusaju pekny vzhlad interieru auta. proste origo je origo. ja uz cakam na balik s origo sadou BT pre RD4 a tesim tesim ked to bude namontovane. len dufam ze mi to bude fachcit Citovat
Stepkao Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Kdyby s originálem nebyl problém s novými telefony, myslím že tam ani není hlasové vytáčení, navíc tohle umí hudbu přehrávat z karty a mnoho dalších předností, takže to vyhrálo před origo, ikdyž uznávám že to trochu kazí interiér, ale dle mého názoru jsem to umístil jak to nejlépe šlo... Citovat
kubikula6 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 ja mam original od vyroby a nokiu 5230. spojeni bez problemu, kontakty sem si pres bluetooth naposilal do auta, zmacknu tlaciko na leve pacce a hlasem vytocim kontakt, jinak pres pravo packu se dostanu do adresare kontaktu co sem si ulozil do auta, je to dost v pohode Citovat
Stepkao Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Já mám problém s androidem i u nové octavie a když se v nějakém autě chytím tak to má problém s 500 kontaktama a o problému s IPhonem ani nemluvím. Někdo radši origo a někdo jde raději s dobou:). Citovat
pyrone Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 tiez som toho nazoru ze taketo dorabky typu PARROT su podla mna neesteticke a narusaju pekny vzhlad interieru auta. proste origo je origo. ja uz cakam na balik s origo sadou BT pre RD4 a tesim tesim ked to bude namontovane. len dufam ze mi to bude fachcit odkial si zhanal original BT? daj vediet ako si dopadol lebo ja tiez nad tym silno premyslam. a este jedna otazka, aky mas telefon? Citovat
Marcel00 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 momentalne mam po 15 rokoch samsung zvykam si tazko, ale kvoli 2sim kartam je mi viac nez akakolvek nokia. zial. co sa bt tyka zohnal som ho od jedneho clena fora ktory ho kupil od PP205. Zial clenovi to neslo kvoli tomu ze mal starsi typ display-a a kedze ja mam novsi tak mne by to mohlo ist. Skus kontaktovat pp205, ja som sice cakal 4 mesiace a bez vysledku (nema moc casu), ale tak mozno budes mat stastie . Citovat
Judes Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 pyrone skús kontaktovať člena Biliboy, jeden čas ich mal na predaj. Citovat
janou Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Mozne riesenie:http://www.parrotoem.com/en/oemsolutions/ck4xxxstandalone Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Tak vazeni... HF origo sada k RD4 namontovana. Kabelaz bola v aute predpripravena co ma na 100% usitilo ze auto je vo vybave vhodnej pre HF sadu. Nacvakovl som na konektor BT modul, do stropnej konzoly som nacvakol mikrofon a pripojil na konektor, povolil cez dia vsade kde bolo treba a cele mi to trvalo cca 15 minut. Je to paradne, cisty zvuk, ziadne echo, kvalita perfektna. Display zobrazuje kvalitu signalu, stav nabitia baterky v mobile, operatora, telefonne zoznamy, zoznam hovorov. Uplne genialne. Telefonu sa nemusim ani dotknut ani z vacku ho vytahovat. Su tam aj moznosti ako prejst na mobil \"diskretny hovor\", a vsetky bezne funkcie HF sady a ko odmietnutie hovoru a neviem co... Ma to take vychytavky ze nieje mozne parovat telefon ked bezi motor kvoli bezpecnosti, ked vypnete motor radio bezi dalej, akonahle ukoncite hovor radio sa vypne. no premyslene Maximalna spokojnost. Vrele odporucam kazdemu co uvazuje na HF sadou a ma RD4. Som taky nadseny ze sa z toho neviem spamatat ako malo staci k detskej radosti. P.S.: Overit zaujemcom odporucam ze moze byt problem s komaptibilitou displaya ako u jedneho clena fora a niekde som cital ze aj BSI by to mala podporovat. Ak mate predpripravu kabelaze, staci pozriet odspodu pod skrinku/kastlik spolujazda, mal by tam byt bily konektor pripraveny. To je vysoke percento uspechu ze Vam to pojde. Potom potrebujete len samotny modul, mikrofon a aktivaciu cez dia. [upravil dne 19/3/11 10:57 Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Chcem sa opytat ci niekto pouziva na RD4 BT modul telefon s OS Android. Ide mi o to ci je mozne nejako zdielat telefonny zoznam do auta... Lebo mne ho nenacita, vidim len volane cisla. No som lama no... Citovat
Marcel00 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 opat to tu oprasim po dlhsom case... uz som dosiel na to ako to tam tie kontakty naluskat... hotova maturita... ale inak jednoduche len treba vediet ako na to zmacknu tlaciko na leve pacce a hlasem vytocim kontakt mne sa to raz podarilo a za ten kua svet neviem dojst nato ze ako a co som zmackol... skusal som vsemozne a nevyzval ma na speeling kurna neviem dojst na to co som vtedy spravil... mimochodom daju sa kontakty z toho adresara mazat aj po jednom ? jediny sposob na ktory som prisiel a je dost sikovny je taky, ze som zmazal parovanie (s nim sa zmazal aj adresar) a naparoval mobil nanovo. cez BT poslal kontakty nanovo ako samostatny subor, pripadne pojednom a mal som adresar zaktualizovany. chodi do tohoto vlakna vobec niekto? v poslednej dobe si tu pisem sam zo sebou.... Citovat
baffy Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Buď rád aspoň ti do toho nikto nekecá Citovat
pyrone Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 Niekto ma BT modul ale nema kabelaz... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.