Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aj tak pouzivam ten stupel do ucha. i ked ako vravim ze som presiel az do prahy s mp3 fm transmitterom a bez problemov.

ale sak naco to riesit, je to v podstate jedno, bude rusit jedna frekvencia prepnem na druhu... ziadny problem za tych par susnov co to stoji... :P

Odesláno

My sme montovali parot do viacerych aut. A nas dodavatel hlavny distributor pre irl republiku model ck3100 prestal dovazat. Dovod? Nekompatibilita s niektorimi modelmi nokia telefonov. Mrzla komunikacia. niekedy spojenie fungovalo tyzden a niekedy sa vobec nepodarilo spojenie telefon a parrot. Zakaznici to reklamovali a menila sa cela ta modra krabica kde je cele ovladanie, ale ani to nepomohlo. Tak sme zacali montovat od nemeckeho vyrobcu FUNKWERK model audio2010. http://www.phonesonline.ie/Product.asp?ProductID=1349

Ak mozem porovnat tak cena rovnaka, ale signal a zvuk podstatne lepsi a krasne cisty, super ovladanie a dokonca aj hlasove a dokaze si zapamatat 10 sparovanych telefonov. Taktiez po dokupeni jedneho modulu za cenu cca 18 euro dokazes ovladat aj ipod a prehravat hudbu, a tiez sa da pocuvat hudba aj priamo z telefonu cez bluetooth. A hlavne jednoduchsia instalacia- menej kablov.

Co sa parrotu tyka tak sme zostali iba pri modeli 9200. Ten je zatial bez problemov.

Odesláno

to lukinno1: hovorime o transmitteri v suvislosti s handsfree

kvoli telefonu nebudem niekoho predsa otravovat aby mi aktivoval vstup. na tych 10x rocne co pouzijem handsfree BT cez repraky auta sa mi to neoplati ani rozoberat a riesit nejaku pripojovaciu sadu na konkretny typ telefonu. nedajboze montovat na pristrojovku nejaky drziak :bojim

to mi bohate sluzbu elegantne urobi aj transmitter zabudovany v bluetooth handsfree.

no a na mp3 pouzit nieco ine ako samotne autoradio sa mi zda zbytocne, nakolko pouzivam CD-RW na ktore vleze cca 250~300 suborov mp3 a radio mi mp3 prehraje v podla mna vybornej kvalite. Ja som mozno iny ako ludia, ktory potrebuju pouzivat nejaky flash disk s 8GB mp3-ojek, ale mne to pride ako vec navyse a zbytocnost.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

hľadám niekoho z okolia PO, KE, SB, PP s hands free namontovanou pri RD4. Potrebujem pomôcť s \"rozchodením\"

Ozvite sa pls na SZ.;)

Odesláno
Zdravím,

hľadám niekoho z okolia PO, KE, SB, PP s hands free namontovanou pri RD4. Potrebujem pomôcť s \"rozchodením\"

Ozvite sa pls na SZ.;)

som ti poslal SZ, cakam na odpovede :)

• O 3 týdny později...
Odesláno
potrebujes mikrofon 900

drzak jednotky 100

jednotku 8500

00006563HS MIKRO TELEFON 750,25 CZK 900,30 CZK 900,30 CZK

00006563NA DRŽÁK JEDNOTKY 83,50 CZK 100,20 CZK 100,20 CZK

00006593J0 JEDNOTKA 7 095,00 CZK 8 514,00 CZK 8 514,00 CZK

ja tak isto premyslam nad HF ale tieto ceny sa mi zdaju dost mimo...

to naozaj potrebujem toto vsetko aby som dostal bluetooth do RD4 ??? :o

Odesláno

Já tam mám koupenýho parrota MKi9200 a jsem naprosto spokojenej, funguje i s IPhonem a stále se aktualizuje. Zvuk je taky parádní, pokud ho nevalím na dálnici, tak volající nepozná že jsem v autě...

Odesláno
Já tam mám koupenýho parrota MKi9200 a jsem naprosto spokojenej, funguje i s IPhonem a stále se aktualizuje. Zvuk je taky parádní, pokud ho nevalím na dálnici, tak volající nepozná že jsem v autě...

ako si zapajal vystup na repraky? ked to das cez adapter do radia tak to funguje ako dalsi vstup?

skus poslat fotku ako a kde mas dany display a ovladac lebo toto zariadenie by mi riesilo aj dalsiu vec. hudbu z ipoda do radia.

[upravil dne 15/3/11 17:04 pyrone]

Odesláno

Vyfotim a poslu. Vsechno to tam jde pres ridici jednotku parrotu a pak do radia, mel jsem tam starsiho parrota a nebyl tam iso konektor, tak jsem si to nakonec musel nechat zapojit, dokonce i odbornik z toho mel zamotanou hlavu a delal to 3 hodiny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...