dubravap Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Pre: \"TBK\" a \"honza406\" - dávate odkazy na nefunkčné stránky - nesprávne prihlasovacie meno alebo heslo.
Guest servisman Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: dubravap Pre: \"TBK\" a \"honza406\" - dávate odkazy na nefunkčné stránky - nesprávne prihlasovacie meno alebo heslo. odkaz byl funkční ale jestli někdo změnil heslo s tím nic nenadělám,proto jsem odkaz smazal.A svoje data tu nemíním zaregistruj se a máš klid,nic to nestojí
Guest PoOle Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Chctěl bych se zeptat, jestli si můžu přes servicebox objednat nějaký díly, jako soukromá osoba. Co sem se zatím dočetl tak je to jenom pro profesionály. Potřeboval bych si objednat odhlučnění kapoty na 307.
Guest servisman Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: PoOle Chctěl bych se zeptat, jestli si můžu přes servicebox objednat nějaký díly, jako soukromá osoba. Co sem se zatím dočetl tak je to jenom pro profesionály. Potřeboval bych si objednat odhlučnění kapoty na 307. tak to jsem nezkoumal ,ale pokud zajdeš do peugeotu tak ti jej objednají taky podle toho čísla.Ale záleží jak daleko k nim máš.
vendelinek Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Když už se tady projížději historie ,kdo by se mi kouknul,prosímna naší žabičku,tak jako kompletně se všim všudy,km,servisy,atd........ [upravil dne 13.11.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 13.11.2008 vendi.stejskal]
vendelinek Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Najde se dobrovolník? anebo nic,stejně je to už prošlý letama:D [upravil dne 17.11.2008 vendi.stejskal]
pavloucha Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Když už se tady projížději historie ,kdo by se mi kouknul,prosímna naší žabičku,tak jako kompletně se všim všudy,km,servisy,atd........ [upravil dne 13.11.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 13.11.2008 vendi.stejskal] taky jsem to chtěl zjistit,ale psalo se tady max. 8 let starý auto,déle se záznamy neuchovávaj
Pe.Tr Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: PoOle Chctěl bych se zeptat, jestli si můžu přes servicebox objednat nějaký díly, jako soukromá osoba. Co sem se zatím dočetl tak je to jenom pro profesionály. Potřeboval bych si objednat odhlučnění kapoty na 307. co ti brani jit do peugeotu? lenost? stejne vetsina takovych veci se objednava na zalohu .
*jose_106* Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Jen dotaz - měly by v serviceboxu bejt data kompletně - myslím teď třeba všechny motorizace? Jen že jsem hledal údaje k 306 1.9D 51kW, motor WJZ/DW8 a když jsem zadal auto podle VIN kódu, tak mi to věci k naftovýmu motoru vůbec neukázalo...
Pe.Tr Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: *jose_106* Jen dotaz - měly by v serviceboxu bejt data kompletně - myslím teď třeba všechny motorizace? Jen že jsem hledal údaje k 306 1.9D 51kW, motor WJZ/DW8 a když jsem zadal auto podle VIN kódu, tak mi to věci k naftovýmu motoru vůbec neukázalo... hod sem vin , mrknu jinak v boxu je tvuj motor pod oznacenim XUD
vendelinek Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Mám dotaz pro PE.Tra,ty seš takovej šikovnej na vyhledávání,poradíš mi ,kde mám hledat,jaký by měly bejt original svíčky ve 306 ce ?Hledal sem v servisboxu a tam sem nic nenašel,dneska se mě servisák ptal,co tam mám za svíčky a když sem mu řekl,že jsou tam 3bodový,tak odpověděl,TO NENI DOBRÝ,chtělo by to ty ,co tam patřej,díky za odpověď [upravil dne 20.11.2008 vendi.stejskal]
jack 306 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 ja jsem je kupoval v peugeotu, dal sem jim vin a ti mi našli přímo svíčky co tam patří
Pe.Tr Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Mám dotaz pro PE.Tra,ty seš takovej šikovnej na vyhledávání,poradíš mi ,kde mám hledat,jaký by měly bejt original svíčky ve 306 ce ?Hledal sem v servisboxu a tam sem nic nenašel,dneska se mě servisák ptal,co tam mám za svíčky a když sem mu řekl,že jsou tam 3bodový,tak odpověděl,TO NENI DOBRÝ,chtělo by to ty ,co tam patřej,díky za odpověď [upravil dne 20.11.2008 vendi.stejskal] dej vin
PnR Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 vedeli by ste mi kuknut tento vin: VF33HNFUC84634691 ? mala by to byt biela 307 sw hlavne by ma zaujimala vybava, a servisne navstevy.. v bazare pisu ze ma okolo 110tis km, nikdy neburane. dakujem
navaho Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: PnR vedeli by ste mi kuknut tento vin: VF33HNFUC84634691 ? mala by to byt biela 307 sw hlavne by ma zaujimala vybava, a servisne navstevy.. v bazare pisu ze ma okolo 110tis km, nikdy neburane. dakujem tak tady máš jak auto opustilo fabriku to jak se sním jezdilo na opravy a v kolika KM ti řekne Pe.Tr je u zdroje 307 restyl Č. APV/PR 10739 89 2 0334 Datum poč. záruky 21.4.2006 Sériové výrobní číslo motoru 10 FX6P 2936209 Sériové výrobní číslo převodovky 20 DP10 0448602 Nové předpisy EU e2*2001/116*0243*10 Všeobecné informace Druh výrobku OSOBNÍ VOZIDLO Obchodní značka / typ orgánu PEUGEOT Modelová řada 307 MODERNIZOVANÝ Typ karoserie KOMBI PRO VOLNÝ ČAS Úroveň výbavy STŘEDNÍ VYSOKÁ Motor VSTŘIKOVÁNÍ TU5JP4 Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 Typ laku LAK MATNÝ Barva karoserie LAK BÍLÝ BANQUISE Typ vnitřního vybavení/obložení ÚPLET PERLO F935+EFKA F604 \"VU\" Barva čalounění \"FX\" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 J Motor (typ) MOTOR TYP TU Přídavný emblém, různé BEZ PŘÍD MONOGRAMU Emblém SW Charakteristiky vozidla Úroveň výbavy STŘEDNÍ VYSOKÁ Typ laku LAK MATNÝ Barva karoserie LAK BÍLÝ BANQUISE Typ vnitřního vybavení/obložení ÚPLET PERLO F935+EFKA F604 \"VU\" Barva čalounění \"FX\" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 J Řízení POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM Soukolí pohonu rychloměru PŘEVODOVÝ POMĚR 22 X NO Přívod paliva do motoru Motor VSTŘIKOVÁNÍ TU5JP4 Detektor vody filtru motorové nafty BEZ DETEKCE VODY V NAFTOVÉM FILTRU Blok válců (materiál) LITINOVÁ SKŘÍŇ VÁLCŮ Palivo BEZOLOVNATÝ BENZÍN Emisní předpis (motor) ANTI DEPOLLUTION L5 (ENGINE) Motor (typ) MOTOR TYP TU Katalyzátor KATALYZÁTORU 3 DÍLNÝ FILTRY POKOV RHODIEM+PALLAD Chlazení oleje BEZ VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE Ohřev okruhu odvodu plynů z klikové skříně BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU Palubní diagnostický systém EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" BEZ AKCELEROMETRU Technický emisní předpis vozidla L5 VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION Filtr pevných částic BEZ PRACHOVÉHO FILTRU Ventilátor 1 VENTILÁTOR DVOURYCHLOSTNÍ 60 W AERO Zachycování benzinových par ODS BENZ PAR ŘÍZENÉ Přidružená varianta vstřikování MOUNTING BOSCH Převodovka - Převodné ústrojí Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 J Převodový poměr CP 17 X 77 Soukolí pohonu rychloměru PŘEVODOVÝ POMĚR 22 X NO Styl kola PLECHOVÝ RÁFEK 15 PALCŮ Spojka HYDRAULICKÁ SPOJKA Diferenciál (převodovka) DIFERENCIÁL 77 Pneumatika (rozměry, typ) PNEUMATIKA 195X65X15 H Kola s pneumatikami RÁFEK 6 PALCŮ Kolo (typ) MONTÁŽ PLECH RÁFKU Ukazatel poklesu tlaku v pneumatikách BEZ INDIKÁTORU DEFEKTU PNEUMATIK Typ převodovky MAN PŘEV BE4R Pérování - Řízení - Brzdy Zadní zkrutný stabilizátor ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR PRŮMĚR 29 Řízení POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM Přední zkrutný stabilizátor ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 22 Chlazení oleje čerpadla posilovače řízení BEZ CHLAZENÍ OLEJE ČERPADLA POSILOVAČE Odpružení / zavěšení NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ Dynamické řízení stability SE SYSTÉMEM ESP Přidružená varianta brzdového systému ESP BOSCH 8 0 Karoserie - Vybavení Zařízení pro připojení přívěsu BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ Akustické houkačky STANDARDNÍ HOUKAČKA Anténa ANTÉNA STŘECHY KRÁTKÁ Boční ozdobné lišty (vzhled) BOČNÍ OCHR LIŠTY V BARVĚ KAROSÉRIE Boční ozdobné lišty (rozměry) BOČNÍ OCHR LIŠTY Ozdobný kryt kola (styl) STYL SOLSTICE 8 OTVORŮ 15 PALCŮ Zpětné světlo S 1 SVĚTLEM ZPÁTEČKY Přídavná ochrana (pod motorem) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka VNĚJ ZRC SKLOPNÉ MANUÁLNÍ Ozdobná koncovka výfuku BEZ OZDOBNÝ NÁSTAVCE VÝFUKU Protihluková izolace motorového prostoru ZVUKOVÁ IZOLACE KAPOTY Stěrač skla čelního okna PŘED STÍRAČ BEZ SNÍMAČE INT DEŠTĚ Stěrač skla zadního okna ZAD STÍRAČ Stěrač světlometu BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU Uzávěr předního čela BEZ VÍKA PŘEDNÍHO ČELA Střešní okno SE SKLEM STŘECHY Nárazník PŘED/ZAD NÁRAZNÍK ST V BARVĚ KAROSÉRIE Lapač nečistot (zástěrka) SE ZAD POSTRANICEMI Světlomet do mlhy SVĚTLOMETY DO MLHY Vnější zpětné zrcátko (na straně řidiče) VNĚJ ZRC ŘIDIČE ELEKTRICKÉ OVL Vnější zpětné zrcátko (na straně spolujezdce) VNĚJ ZRC SPOLUJEZDCE ELEKTRICKÉ OVL Náhradní kolo PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU Vnější doplňky KLIKA VNĚ+KRYT VĚT AL+ZRC VNĚ C KAROS Ostřikovač skla zadního okna ZADNÍ OSTŘIKOVAČ SKEL Otvírací střecha PEVNÁ STŘECHA Ozdobné lišty nárazníku PÁSKY NÁRAZNÍKŮ V BARVĚ KAROSÉRIE Okno (vzhled) SKLO TÓNOVANÉ + TMAVĚ TÓNOVANÉ VZADU Okno u zadního sloupku (druh) PEVN SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY Okno (typ) ČELNÍ SKLO VRSTVENÉ AKUST + BOČNÍ A ZADNÍ TVRZENÁ Vybavení interiéru Typ vnitřního vybavení/obložení ÚPLET PERLO F935+EFKA F604 \"VU\" Alarm S ALARMEM Zadní opěrka hlavy ZAD OPĚRKA HLAVY SEŘÍDITELNÁ Přední opěrka hlavy OPĚRKY HLAVY PŘED SKLONITELNÁ Zadní sedadlo 3 ZADNÍ ODDĚLENNÁ SEDADLA (1 POSUVNÉ) Přídavné sedadlo BEZ PŘÍDAVNÉHO SEDÁKU Loketní opěrka zadního sedadla BEZ ZAD LOK OPĚR Lišta podlahy ložného prostoru S LIŠTOU PODLAHY NÁKL PROSTORU Kryt zavazadel S KRYTEM ZAVAZADEL Zadní bezpečnostní pás BEZP PÁSY ZAD 5 NAVÍJEČŮ 3-DVEŘ Přední bezpečnostní pás PÁS S PŘEDPÍNAČEM SE SIGNALIZACÍ Podnebí (vnější teplota) ZEMĚ S CHLADNÝM PODNEBÍM Rychlostní stupnice STUPNICE V KM/H Příprava pro rádio NAPÁJ ANTÉNY PŘIJÍMAČE VÝŠ REP PŘED/ZAD Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Přídavné topení BEZ PŘÍDAVNÉHO TOPENÍ Vybavení přístrojové desky STANDARDNÍ PALUBNÍ DESKA + PANEL ŠEDÁ LION Obměna vnitřního zařízení a vybavení OSAZENÍ STANDARDNÍ VNITŘNÍ VÝBAVY Úložný prostor pod sedadlem 2 ODKLÁDACÍ ZÁSUVKY POD SEDADLEM Sdružený přístroj (charakteristiky) STUPNICE DO 220 KM/H N 140 M/H POZ ČERNÉ CHROM RÁM Reproduktor 4 REPRO PŘED (2 TW+2 PŘED)+2 ZAD REPRO Ovládání autorádia DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA BEZ FUNKCÍ CD Stínění (roletka, boční sluneční clona, clona střešního okna) BEZ ZAD ROLET Nastavení výšky předního sedadla spolujezdce ZDVIH ZAŘÍZENÍ SPOL PODÉL SEŘÍZENÍ Ovládání předního sedadla řidiče OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ Sklápění předního sedadla řidiče BEZ SKLOPENÍ PŘED SEDÁK ŘIDIČE Sklápění předního sedadla spolujezdce BEZ SKLOPENÍ PŘED SEDÁK SPOLUJEZDCE Loketní opěrka předního sedadla PŘEDNÍ LOK OPĚRKY ŘID A SPOLUJEZDCE Ukazatel vnější teploty INDIKÁTOR VNĚ TEPLOTY Kompaktní disk BEZ MONTÁŽE KOMPAKTNÍHO DISKU Odkládací schránka BEZ PŘIHRÁDKY Navigační systém BEZ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU Žárovky do světlometů HALOGENOVÁ ŽÁROVKA Spouštěč zadního okna MANUÁLNÍ OVL OTEVÍRÁNÍ ZAD OKNA Spouštěč předního okna u řidiče OTEVÍRÁNÍ PŘED OKNA ŘIDIČE SEKVENČNÍ OVL Spouštěč předního okna u spolujezdce OTEV PŘED OKEN SPOLUJEZDCE SEKVENČNÍ OVL Displej DISPLEJ (NAVIGACE + RÁDIO + HODINY, TEPLOMĚR, CD) Kosmetické zrcátko ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC ZATEM S OSVĚTLENÍM Opěrka nohy OPĚRKA NOHY ŘIDIČE Ukazatel hladiny oleje ČIDLO HLADINY OLEJE Provedení zadní opěrky hlavy MONTÁŽ 3 ZAD OPĚREK HLAVY Vyhřívací vložka NEVYHŘÍVANÉ SED Přední boční airbag NAFUKOVACÍ VAK BOČNÍ HRUDNÍ+SLOUPKU Airbag spolujezdce NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ SPOLUJEZDCE Elektrický spouštěč okna (funkce) OCHRANA PROTI PŘISKŘÍPNUTÍ ŘID + SPOLUJ Palubní počítač S PALUBNÍM POČÍTAČEM Paket Výbava BEZ SADA VÝBAVY Vnější zpětné zrcátko (vyhřívané) VNĚJ ZRC VYHŘÍVANÉ Neutralizace airbagu MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Ochrana předního místa BEZ OCHRANY PŘED MÍST Úložný prostor (místo řidiče) BEZ PŘIHRÁDKY PŘED KONZOLE STŘECHY Rozhlasový přijímač AUDIOSYSTÉM S PŘEHRÁV KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD4\" Chlazení klimatizace KLIMATIZACE JEDNODUCHÁ Tempomat (regulátor rychlosti) BEZ REGULACE RYCHLOSTI Ovládání výšky předního sedadla řidiče ZDVIH ZAŘÍZENÍ ŘIDIČE PODÉL SEŘÍZENÍ Vnitřní zpětné zrcátko VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO DEN-NOC Vrchní koberec (vzhled) BEZ PODKL KOBERCE Airbag řidiče NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ ŘIDIČE Uspořádání ložného prostoru SE SÍŤKOU V ZAVAZADLOVÉM PROSTORU Detekce překážky BEZ DETEKTORU PŘEKÁŽEK Ukazatel poklesu tlaku v pneumatikách BEZ INDIKÁTORU DEFEKTU PNEUMATIK Přizpůsobení obložení RUKOJEŤ PÁKY VOLIČE VLOŽ CHROM Vrchní koberec BEZ PODKL KOBERCE Zesilovač – ekvalizér BEZ ZESILOVAČE S EQUAL Ovládání zamykání NADSTANDARDNÍ (SUPER) + AUTOMATICKÉ ZAMYKÁNÍ Okno u zadního sloupku (druh) PEVN SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY Okno (typ) ČELNÍ SKLO VRSTVENÉ AKUST + BOČNÍ A ZADNÍ TVRZENÁ Volant PĚN VOLANT 3 RAM Ventilátor 1 VENTILÁTOR DVOURYCHLOSTNÍ 60 W AERO Kolenní airbag řidiče BEZ NAFUKOVACÍHO VAKU U KOLEN ŘIDIČE Elektrická část Alternátor ALTERNÁTOR TŘÍDY 8+ Akustické houkačky STANDARDNÍ HOUKAČKA Akumulátor AKUMULÁTOR L2 400 Startér SPOUŠTĚČ TŘÍDY 3 Zvláštní osvětlení BEZ ZVLÁŠTNÍHO OSVĚTLENÍ Zpětné světlo S 1 SVĚTLEM ZPÁTEČKY Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka VNĚJ ZRC SKLOPNÉ MANUÁLNÍ Žárovky do světlometů HALOGENOVÁ ŽÁROVKA Multiplexní rozvod MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN CAN Světlomet do mlhy SVĚTLOMETY DO MLHY Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Značky výbavy Přidružená varianta brzdového systému ESP BOSCH 8 0 Přidružená varianta vstřikování MOUNTING BOSCH Různé Základní koncepce (CS) ČESKÁ REPUBLIKA Kritéria variací, cílová klientela DAŇOVÉ ÚLEVY ODSTRAŇOVÁNÍ EMISÍ L5 Atmosféra NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Zásuvka pro poslech rádia ZÁSUVKA PŘÍSLUŠENSTVÍ Strana do vozovky JÍZDA VPRAVO Boční nárazy DVEŘE NEZESÍLENÉ Sada klíčů 2 KLÍČE PLIP VF Jízda ŠŤASTNOU CESTU Vnější doplňky KLIKA VNĚ+KRYT VĚT AL+ZRC VNĚ C KAROS Kontrola rychlosti BEZ KONTROLY PŘEKR RYCHLOSTI Rozvodná jednotka BSI COMM 2003
navaho Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: Rafko Zdravím chalani pozriete sa mi prosím na Peuget Vin číslo: VF33C9HYC84691148 Peugeot 1,6 Hdi, 80kw Vopred pekne ďakujem. tak takto auto opustilo fabriku Modelová řada 307 restyl Č. APV/PR 10802 89 1 0460 Datum poč. záruky 13.9.2006 Sériové výrobní číslo motoru 10 JB73 3024325 Sériové výrobní číslo převodovky 20 DM69 0662085 Nové předpisy EU e2*2001/116*0299*03 Všeobecné informace Druh výrobku OSOBNÍ VOZIDLO Obchodní značka / typ orgánu PEUGEOT Modelová řada 307 MODERNIZOVANÝ Typ karoserie SEDAN 5-DVEŘOVÁ Úroveň výbavy HORNÍ STŘEDNÍ Motor TURBODIESEL DV6TED4 BEZ FAP Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Barva karoserie LAK ČERNÝ OBSIDIEN Typ vnitřního vybavení/obložení SUKNO IKHO \"UO\" Barva čalounění \"FX\" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L Motor (typ) EV/DV Přídavný emblém, různé BEZ PŘÍD MONOGRAMU Emblém HDI Charakteristiky vozidla Úroveň výbavy HORNÍ STŘEDNÍ Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Barva karoserie LAK ČERNÝ OBSIDIEN Typ vnitřního vybavení/obložení SUKNO IKHO \"UO\" Barva čalounění \"FX\" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L Řízení POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM Soukolí pohonu rychloměru PŘEVODOVÝ POMĚR 22 X NO Přívod paliva do motoru Motor TURBODIESEL DV6TED4 BEZ FAP Detektor vody filtru motorové nafty BEZ DETEKCE VODY V NAFTOVÉM FILTRU Blok válců (materiál) HLINÍKOVÁ SKŘÍŇ VÁLCŮ Palivo NAFTA Emisní předpis (motor) ANTI DEPOLLUTION L5 (ENGINE) Motor (typ) EV/DV Katalyzátor KATALYZÁTOR 2 SLOŽKY PLATINA MÉNĚ NEŽ 50 PPM Chlazení oleje VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE MOTORU Ohřev okruhu odvodu plynů z klikové skříně BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU Palubní diagnostický systém EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" BEZ AKCELEROMETRU Technický emisní předpis vozidla L5 VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION Filtr pevných částic BEZ PRACHOVÉHO FILTRU Ventilátor 1 VENTILÁTOR DVOURYCHLOSTNÍ 130 W AERO Zachycování benzinových par BEZ RECYKLACE BENZÍNOVÝCH PAR Přidružená varianta vstřikování MOUNTING BOSCH Převodovka - Převodné ústrojí Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L Převodový poměr CP 19 X 72 Soukolí pohonu rychloměru PŘEVODOVÝ POMĚR 22 X NO Styl kola KOLO EQUINOXE 16 PALCŮ Spojka HYDRAULICKÁ SPOJKA Diferenciál (převodovka) DIFERENCIÁL 84 Pneumatika (rozměry, typ) TYRE 205X55X16 V Kola s pneumatikami RÁFEK 6 PALCŮ 1/2 Kolo (typ) MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU Ukazatel poklesu tlaku v pneumatikách BEZ INDIKÁTORU DEFEKTU PNEUMATIK Typ převodovky MAN PŘEV BE4R Pérování - Řízení - Brzdy Zadní zkrutný stabilizátor ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR PRŮMĚR 29 Řízení POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM Přední zkrutný stabilizátor ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 22 Chlazení oleje čerpadla posilovače řízení BEZ CHLAZENÍ OLEJE ČERPADLA POSILOVAČE Odpružení / zavěšení NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ Dynamické řízení stability BEZ SYSTÉMU ESP Přidružená varianta brzdového systému ABS BOSCH 8 0 Karoserie - Vybavení Zařízení pro připojení přívěsu BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ Akustické houkačky STANDARDNÍ HOUKAČKA Anténa ANTÉNA STŘECHY KRÁTKÁ Boční ozdobné lišty (vzhled) BOČNÍ OCHR LIŠTY V BARVĚ KAROSÉRIE Boční ozdobné lišty (rozměry) BOČNÍ OCHR LIŠTY Ozdobný kryt kola (styl) ODRAZKA APOLLO Zpětné světlo S 1 SVĚTLEM ZPÁTEČKY Přídavná ochrana (pod motorem) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka VNĚJ ZRC SKLOPNÉ ELEKTRICKÉ Ozdobná koncovka výfuku BEZ OZDOBNÝ NÁSTAVCE VÝFUKU Protihluková izolace motorového prostoru ZVUKOVÁ IZOLACE KAPOTY Stěrač skla čelního okna PŘED STÍRAČ SE SNÍMAČEM INT DEŠTĚ Stěrač skla zadního okna ZAD STÍRAČ Stěrač světlometu BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU Uzávěr předního čela BEZ VÍKA PŘEDNÍHO ČELA Střešní okno BEZ SKLA STŘECHY Nárazník PŘED/ZAD NÁRAZNÍK ST V BARVĚ KAROSÉRIE Lapač nečistot (zástěrka) BEZ ZAD LIŠT Světlomet do mlhy SVĚTLOMETY DO MLHY Vnější zpětné zrcátko (na straně řidiče) VNĚJ ZRC ŘIDIČE ELEKTRICKÉ OVL Vnější zpětné zrcátko (na straně spolujezdce) VNĚJ ZRC SPOLUJEZDCE ELEKTRICKÉ OVL Náhradní kolo PLECHOVÝ RÁFEK ZMENŠ +NESTAND PNEU Vnější doplňky KLIKA VNĚ+KRYT VĚT+ZRC VNĚ C KAROSÉRIE Ostřikovač skla zadního okna ZADNÍ OSTŘIKOVAČ SKEL Otvírací střecha PEVNÁ STŘECHA Ozdobné lišty nárazníku PÁSKY NÁRAZNÍKŮ V BARVĚ KAROSÉRIE Okno (vzhled) ODSTÍN Okno u zadního sloupku (druh) BEZ SKLA ZAD ČÁSTI STŘECHY Okno (typ) PŘEDNÍ OKNO TLUM KROMĚ SINGAPOUR Vybavení interiéru Typ vnitřního vybavení/obložení SUKNO IKHO \"UO\" Alarm BEZ ALARMU Zadní opěrka hlavy ZAD OPĚRKA HLAVY SEŘÍDITELNÁ Přední opěrka hlavy OPĚRKY HLAVY PŘED SKLONITELNÁ Zadní sedadlo DĚLENÉ SKLOPNÉ SEDADLO Přídavné sedadlo BEZ PŘÍDAVNÉHO SEDÁKU Loketní opěrka zadního sedadla SE ZAD LOKETNÍ OPĚRKOU Lišta podlahy ložného prostoru BEZ PODLAHY NAKL PROSTORU Kryt zavazadel S KRYTEM ZAVAZADEL Zadní bezpečnostní pás BEZP PÁSY ZAD 3 NAVÍJEČE 3-DVEŘ Přední bezpečnostní pás PÁS S PŘEDPÍNAČEM SE SIGNALIZACÍ Podnebí (vnější teplota) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM Rychlostní stupnice STUPNICE V KM/H Příprava pro rádio NAPÁJ ANTÉNY PŘIJÍMAČE VÝŠ REP PŘED/ZAD Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Přídavné topení PŘÍDAVNÉ TOPENÍ AUTOMATICKÉ Vybavení přístrojové desky STANDARDNÍ PALUBNÍ DESKA + PANEL ŠEDÁ LION Obměna vnitřního zařízení a vybavení OSAZENÍ STANDARDNÍ VNITŘNÍ VÝBAVY Úložný prostor pod sedadlem 2 ODKLÁDACÍ ZÁSUVKY POD SEDADLEM Sdružený přístroj (charakteristiky) STUPNICE DO 220 KM/H N 140 M/H POZ ČERNÉ CHROM RÁM Reproduktor 4 REPRO PŘED (2 TW+2 PŘED)+2 ZAD REPRO Ovládání autorádia DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA BEZ FUNKCÍ CD Stínění (roletka, boční sluneční clona, clona střešního okna) BEZ ZAD ROLET Nastavení výšky předního sedadla spolujezdce ZDVIH ZAŘÍZENÍ SPOL PODÉL SEŘÍZENÍ Ovládání předního sedadla řidiče OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ Sklápění předního sedadla řidiče BEZ SKLOPENÍ PŘED SEDÁK ŘIDIČE Sklápění předního sedadla spolujezdce BEZ SKLOPENÍ PŘED SEDÁK SPOLUJEZDCE Loketní opěrka předního sedadla PŘEDNÍ LOK OPĚRKY ŘID A SPOLUJEZDCE Ukazatel vnější teploty INDIKÁTOR VNĚ TEPLOTY Kompaktní disk BEZ MONTÁŽE KOMPAKTNÍHO DISKU Odkládací schránka BEZ PŘIHRÁDKY Navigační systém BEZ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU Žárovky do světlometů HALOGENOVÁ ŽÁROVKA Spouštěč zadního okna ELEKT OVL OTEVÍRÁNÍ ZAD OKNA SEKVENČNÍ Spouštěč předního okna u řidiče OTEVÍRÁNÍ PŘED OKNA ŘIDIČE SEKVENČNÍ OVL Spouštěč předního okna u spolujezdce OTEV PŘED OKEN SPOLUJEZDCE SEKVENČNÍ OVL Displej DISPLEJ (NAVIGACE + RÁDIO + HODINY, TEPLOMĚR, CD) Kosmetické zrcátko ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC ZATEM S OSVĚTLENÍM Opěrka nohy OPĚRKA NOHY ŘIDIČE Ukazatel hladiny oleje ČIDLO HLADINY OLEJE Provedení zadní opěrky hlavy MONTÁŽ 3 ZAD OPĚREK HLAVY Vyhřívací vložka NEVYHŘÍVANÉ SED Přední boční airbag NAFUKOVACÍ VAK BOČNÍ HRUDNÍ+SLOUPKU Airbag spolujezdce NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ SPOLUJEZDCE Elektrický spouštěč okna (funkce) OCHRANA PROTI PŘISK ŘID+SPOLUJ PŘED/ZAD Palubní počítač S PALUBNÍM POČÍTAČEM Paket Výbava BEZ SADA VÝBAVY Vnější zpětné zrcátko (vyhřívané) VNĚJ ZRC VYHŘÍVANÉ Neutralizace airbagu MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Ochrana předního místa BEZ OCHRANY PŘED MÍST Úložný prostor (místo řidiče) PŘIHRÁDKA PŘED KONZOLE STŘECHA Rozhlasový přijímač AUDIOSYSTÉM S PŘEHRÁV KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD4\" Chlazení klimatizace AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE Tempomat (regulátor rychlosti) REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE Ovládání výšky předního sedadla řidiče ZDVIH ZAŘÍZENÍ ŘIDIČE PODÉL SEŘÍZENÍ Vnitřní zpětné zrcátko VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO SE ZATEM Vrchní koberec (vzhled) BEZ PODKL KOBERCE Airbag řidiče NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ ŘIDIČE Uspořádání ložného prostoru SE SÍŤKOU V ZAVAZADLOVÉM PROSTORU Detekce překážky BEZ DETEKTORU PŘEKÁŽEK Ukazatel poklesu tlaku v pneumatikách BEZ INDIKÁTORU DEFEKTU PNEUMATIK Přizpůsobení obložení RUKOJEŤ PÁKY VOLIČE VLOŽ CHROM Vrchní koberec BEZ PODKL KOBERCE Zesilovač – ekvalizér BEZ ZESILOVAČE S EQUAL Ovládání zamykání UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ +AUTOM Okno u zadního sloupku (druh) BEZ SKLA ZAD ČÁSTI STŘECHY Okno (typ) PŘEDNÍ OKNO TLUM KROMĚ SINGAPOUR Volant PĚN VOLANT 3 RAM Ventilátor 1 VENTILÁTOR DVOURYCHLOSTNÍ 130 W AERO Kolenní airbag řidiče BEZ NAFUKOVACÍHO VAKU U KOLEN ŘIDIČE Elektrická část Alternátor ALTERNÁTOR TŘÍDY 15 Akustické houkačky STANDARDNÍ HOUKAČKA Akumulátor AKUMULÁTOR L2 400 Startér SPOUŠTĚČ TŘÍDY 5 Zvláštní osvětlení AUTOMATICKÉ ROZSVÍCENÍ SVĚTEL Zpětné světlo S 1 SVĚTLEM ZPÁTEČKY Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka VNĚJ ZRC SKLOPNÉ ELEKTRICKÉ Žárovky do světlometů HALOGENOVÁ ŽÁROVKA Multiplexní rozvod MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN CAN Světlomet do mlhy SVĚTLOMETY DO MLHY Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Značky výbavy Přidružená varianta brzdového systému ABS BOSCH 8 0 Přidružená varianta vstřikování MOUNTING BOSCH Různé Základní koncepce (F) FRANCIE Kritéria variací, cílová klientela DAŇOVÉ ÚLEVY ODSTRAŇOVÁNÍ EMISÍ L5 Atmosféra NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Zásuvka pro poslech rádia ZÁSUVKA PŘÍSLUŠENSTVÍ Strana do vozovky JÍZDA VPRAVO Boční nárazy DVEŘE NEZESÍLENÉ Sada klíčů 1 KLÍČE PLIP VF+1 HLAVNÍ IDENTIFIKAČNÍ KLÍČ Jízda ŠŤASTNOU CESTU Vnější doplňky KLIKA VNĚ+KRYT VĚT+ZRC VNĚ C KAROSÉRIE Kontrola rychlosti BEZ KONTROLY PŘEKR RYCHLOSTI Rozvodná jednotka BSI COMM 2003
Guest DEEP Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 SERVICEBOX mi nenabízí možnost zaregistrovat se jako soukromá osoba. Nechci se vydávat za profesionálního opraváře a vymýšlet si v dotazníku. Funguje ještě vůbec?
Chepp Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 tak teď bych poprosil někoho kdo by mi mohl zjistit vice info o audě, než mi řekne servisebox. VF38ERHZE80736816
Martinsk Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Chepp tak teď bych poprosil někoho kdo by mi mohl zjistit vice info o audě, než mi řekne servisebox. VF38ERHZE80736816 Auto predané v Nemecku 26.3.1999 Posledný záznam 27.8.2002 pri 229 000 km
Recommended Posts