Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj. mám P106 r.v.99 3-dveře

Chci se zeptat jak má fungovat tlačítko na vyhřívání zadního okna?

má 2 polohy? tzn. zůstane po stisknutí zamáčklý? Ten můj je zřejmě rozbitý a po stisknutí se zase vrátí do původní polohy? Byl jsem na vrakovišti kde měli 2 106ky a tlačítko se chovalo stejně jako to moje. nevíte kde ho seženu?

[upravil dne 26/9/10 od Kosta777]

Odesláno

Čau,

tenhle čudl se chová divně u všech 106. Zdá se, že není ani spínací, ani rozepínací :) Funguje ale jako 2 polohovej i když se nezamáčkne. Důležitý je, jestli okno začne topit a čudl se rozsvítí.

Odesláno

já stím měl taky problém...nedržel zamáčklej ale svítil,tak to neřeším a jestli mám zamlžený zadní okno,tak ho držím třeba 10sekund a po chvíli mi to odmlží takže to dělej taky tak:D

Guest servisman
Odesláno

je to jen tlačítko které sepne relé to se samo vypne po 12 minutách,takže není trvale zapojené ohřev zadního okna .po vypnutí klíčkem se musí opět aktivovat

Guest servisman
Odesláno

tak jsem koukal nový model106 má automatický spínač jen takže je tam relé které to spíná a drží tech 12 min zapnutý

časovací relé oranžový je jak jsou pojistky vlevo u řidiče

[upravil dne 20/9/10 od honza406]

Odesláno

to ja mam jinej problem.. :D me ten cudl funguje tak jak ma :P zmacknu, rozsviti se, zustane zamacknuty a topi, pak to zmacknu znova, v pojistkove skrince hlasite lupne, svetylko zhasne a prestane topit.. ale stve me hrejou jenom 2 ty prouzky.. :( nevi nekdo co s tim?

Odesláno

To je to isté. Stále zmerá paralelný odpor fungujúcich vetiev je jedno či hroty priloží na kraje funkčnej alebo nefunkčnej vetvy.;)

Teoreticky by sa ale dalo keby držal hroty povedzme cm od seba, mal by tam byť malý odpor. Postupne by posúval hroty po vadnej vetve a v okamihu keď sa odpor naraz zväčší má približne miesto prerušenia.

[upravil dne 20.9.2010 od AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...