exBURN Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Zdravím. Tak po odstranění vážnějších závad jsem se rozhodl řešit i ty drobnější. Takže nejde ostřikovač. Čerpadélko je však v pořádku a páčka taky, jelikož po přitažení k sobě stěrače 4 krát přejedou. Ovšem kabel je zřejmě mrtev :-( Teď na co se zaměřit? Nějaké relé nebo co to spíná? Nechci rozebírat celou palubku a jít po drátkách, takže předem děkuji za každou pomoc. :-) Citovat
punkac Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 stěrače na starý model mají schématko takovéhle Citovat
exBURN Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 Takže pokud jsou stěrače tak dle schéma jsou pojistky OK. Takže jedině součást na pozic 113-relátko a nebo blbá páčka? Nevíte kde se to relátko fyzicky v autě nachází a jaké má oznacení? Jsem z toho nějak bezradný Citovat
Guest servisman Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 mělo by to býti modré relé nad pojistkama je k němu blbý přístup tu je foto kdysy od jednoho člena aby jsi byl drobet v obraze [upravil dne 22/9/10 od honza406] Citovat
exBURN Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 díky za info. Myslíš že to může být v něm? Jak ho otestovat? Citovat
Benžík Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Muze to byt i packou, vypada to, ze na ostrikovac jsou jiny kontakty nez na sterac, takze sterac muze fungovat a pritom ostrikovac ne. Citovat
exBURN Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 No tak jsem to rozhodil a zda se, že páčka má mechanismus společný pro ostřik a stěr. Relé jsem taky našel, po zatáhnutí páčky v něm cvakne a po dojetí cyklu stěračů v něm cvakne podruhé - rozhodil jsem relátko ale nevypadá to na žádný studeŇák. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Tak pokud v relé cvaká a i přes to nejde ostřikovač tak je postup poměrně jednoduchý. Buďto máš možnost proměřit relé přímo, popř. rozdělat a mrknou na kontakty. Když cvaká tak jde napětí z páčky do cívky relé. Je třeba zjistit: a) jde napětí na hl. kontakt relé? pokud ne - je závada někde v přívodu pokud ano tak: b) probzučet vodič od relé ke konektoru u ostřikovače Citovat
exBURN Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Opraveno- propájel jsem jeden kontakt který mi přišel studený. Nevím zda to bylo tím, ale pak se pár krát ostřikovače chytly. Tak sem to nechal a ted to začalo stříkat takže asi se chytlo to relátko. Uvidíme jak to bude dál, když tak koupím z vrakáče jiné. Všem zúčasněným moc děkuji. Další závada opravena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.