Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko,

chci si poladit tenhle motůrek (1.6 16V) a tím to vás prosím, o nějaký kontakt kde pořídit komponenty pro tuhle motorizaci.

Zatím bych to viděl na svody, vačky, chip nebo upravenou jednotku. Svody jsem nějaké našel i air kit sání ale to je tak vše. Jde mi hlavně o jednotku.

Děkuji za pomoc s hledáním a nabídkou kontaktů, kde tyhle věci sehnat.

Odesláno

ja bych na ten motor dal zvody 4-2-1 na chip sa vykašlal hadam uplne :) a spravil ešte poriadne sanie a komplet prechodny vyfuk :) a buď si vedomi toho, že ked tam daš ostre vačky tak s autom už nebudem môcť jazdiť do mesta ani nikde na normálne jazdenie, pretože motor pod 3000otačok pojde nap*ču, bude lenivi alebo s nim bude trasť, cukať.....

a ked chceš ten chip tak ho nehaj spraviť už po komplet všetkých upravach a u firmy ktora ti to spravi namieru (aby ti tam nenahrala len upravene mapy alebo program všeobecne pre dany neupraveny motor)

Odesláno

Mám racelandy už nějakej pátek a zatím v pohodě,co se týká preciznosti tak jsou lepší SRS které mají i malinko jinou konstrukci ale který jsou lepší tak to nemohu posoudit ale jak říkám Racelandů bych se nebál a vyhodil bych i kat nebo dal sportovní kat kterej je průchodnější než sériový a zadní tlumič s průchozí konstrukcí by měl být samozřejmostí pak lepší filtr sání a na chip a vačku se vyflákni pokud nechceš jezdit soutěže:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...