Hafity Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 No a ty máš ještě rozdělovač, nebo už ne? Pokud máš ještě rozdělovač, tak je snímač otáček v něm.... Citovat
Peta-k Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 jj ma rozdelovač.... a ten snimač otaček vypada jako takova destička přišroubovana na rozdelovači? Citovat
Hafity Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Ten snímač by měl být uvnitř rozdělovače a ta destička by měl být modul zapalování, mimochodem taky častý zdroj problémů.... Citovat
Peta-k Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 ja jsem koukal dovnitř rozdelovače bylo to teda dost zapraseny tak jsem to vyčistil a stejne nic zadny vysledek...a da se to rozdelat uplne?da se to opravit nebo musi bejt novy rozdelovač?ale stejne když jsem delal diagnostiku už kolikrat před tim než se to posralo tak pokaždy to ukazalo chybu 41....a startovalo to v pohode....tak nevim... Citovat
Hafity Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Ten rozdělovač by měl jít proměřit, ale hodnoty už si nepamatuju.... Citovat
Peta-k Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 zdrawim hoši tak jsem to vyřešil konečne byla pouze špatna spinaci skřinka sice nevim jak se muže tak posrat ale byla v hajzlu...ale mam zase jinej problem...když auto nastartuju a bezi na volnobeh tak při ohřati motoru chcipne...schavlne jsem zkoušel i jed a ccca po ujety 5km zase chcipne a nenastartuje...tak jsem udelal diagnostiku a ukazalo to chybu 21-poloha škrtici klapky/spinač volnobehu..tak jsem zkoušel pootačet destičkou potenciometru tak krokevej motorek reaguje ale necvakne relatko v motor. prostoru tak si myslim ze je špatnej ten spínač volnobehu...tak se chci zeptat kde ho najdu?ale je divny když motor se ohřeje tak potom to chcipne...když je studenej tak beži v pohode.... Citovat
Hafity Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Pokud máš Bosch, tak je spínač integrovaný v krokovém motůrku.... Citovat
Peta-k Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 jj mam bosch...ale už bez problemu už toi zase konečne jezdi mam to vyřešeni a bylo to ttou destičkou na rozdelovači... ze to chcipalo když se to ohřalo.ale diky ti za rady... Citovat
Hafity Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Takže ve finále to byl zapalovací modul.... Citovat
David.Pažout Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 nedávno jsem koukal do nějaký knížky o ojetých autech a u 106 psali něco o tom že měli výrobní vadu, tušim že psali něco o cívce, kterou peugeot bezplatně měnil, jinak to po ránu nechtělo startovat. Já po ránu musim třikrát otočit klíčkem, pak teprv začit startovat, jinak si nenasaje dostatek benzínu, filtr mám novej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.