kilian Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Nevěděl byste někdo kde sehnat spodní plastovou elektrickou část spínací skříňky spekla se mi uvnitř , v servisu mi řekli že u nový 406 nelze měnit samotnou celou spinacku ale celou sadu zamku tj asi 6500 kurunek tak snad nekdo kdo poradi kde sehnat rozbitou cast at kvuli takovy blbine nemusim solit Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Napsán autorem komisar A co tak vrakovičtě tam by i poradili nebo snad ne? Jasne, vrakoviste - jsem stalym zakaznikem a zaden problem Citovat
kilian Odesláno 23. listopad 2004 Autor Odesláno 23. listopad 2004 Poradte prosim vrakac volal jsem do jesenice tam nemaji a nevedi jde mi hlavne o to jestli mi nekdo poradi zda-li se da dil vzit z jineho auta pripadne i starsi verze 406 ja mam rok 2001 v peugeotu tvrdi ze je to specifický díl pro kazde auto a musi vymenit komplet i z dvermi podle mne je to tahani penez ale poradte Citovat
kilian Odesláno 23. listopad 2004 Autor Odesláno 23. listopad 2004 podotýkám ještě zě zámek je v pohodě jde jen o ty kontakty v plastu Citovat
kilian Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 nejsem si jistý který je nový model azbuku uz sem trochu zapomnel dost poradte pls Citovat
kilian Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Jediný co sem nasel je toto http://www.elcats.ru/peugeot/detail.asp?smod=D9K&page=D9K%20%206%2066H20A je tam ale v dilech jen antenka spinacku sem nikde oznacenou s kodem nenasel Citovat
kilian Odesláno 25. listopad 2004 Autor Odesláno 25. listopad 2004 Díky za pomoc kabel jsem sehnal na vrakaci v satalicich dnes nebo zitra nemontuju tak snad to poslape .... Díky a ty katalogy jsou super dik za odkaz jen jsem se v nich pomaleji orientoval Dik za pom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.