Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, přemýšlím o koupi Peugeotu 207. Protože jsem zdravotně handicapovaný řidič, tak potřebuji vůz s automatickou převodovkou. Ale k věci, na kterou se chci zeptat. Našel jsem na internetu 2 vozy ze stejného roku výroby. U jednoho ppíšou, že jedná o verzi VTi (88kw - stříbrný vůz), u druhého nepíšou jestli je to VTi (80 kw - modrý vůz). Můj dotaz je takový mají tyto 2 vozy stejný motor nebo ne?....

Moc děkuji za odpovědi

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/207/8271189

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/207/8313948

[upravil dne 14/9/2010 od Béďa]

Odesláno

v inzeratu to maji dobře , ta 80kw je klasickej francouzkej motor ne Vti , ta 88kw VTi verze je BMW motor , ten i doporucuji je pruznejsi a hlavne nema rozvodovy remen ale retez takze nemusis nic menit , ma i vypinatelnou vodni pumpu , toci se dle potreby a dokonce tento motor ma i lepsi riozeni diky servu umistenem primo na rizeni , vse v el , takze zadny snizeny vykon diky vykon díky remenu prislusenstvi zadne hadice k posilovaci a uz vubec ne nejaka servo kapalina :D , ja s tim to motorem a automatem v 3dv variante jezdim za 7 litru sviznejsi jizdou

Odesláno

Děkuji moc za odpovědi. Pomphlo mi to a přiznám se, že udáj o spotřebě u Vti mě potěšil. Ten modrý má stejně už jiného majitele, takže mi zatim zbývá to VTi, jiný podobný vůz jsem zatim nenašel.

Odesláno
v inzeratu to maji dobře , ta 80kw je klasickej francouzkej motor ne Vti , ta 88kw VTi verze je BMW motor , ten i doporucuji je pruznejsi a hlavne nema rozvodovy remen ale retez takze nemusis nic menit , ma i vypinatelnou vodni pumpu , toci se dle potreby a dokonce tento motor ma i lepsi riozeni diky servu umistenem primo na rizeni , vse v el , takze zadny snizeny vykon diky vykon díky remenu prislusenstvi zadne hadice k posilovaci a uz vubec ne nejaka servo kapalina :D , ja s tim to motorem a automatem v 3dv variante jezdim za 7 litru sviznejsi jizdou

To VTi je ročník 2008 kde žiadna vypínateľná vodná pumpa nebola....

Servo umiestnené priamo na riadení, všetko v elektrike....videl si 207čku s iným servom? Ja nie. 80kW verzia má také isté servo ako 88kW VTi...

A len tak pre zaujímavosť, koľko stojí výmena rozvodu na 80kW verzii že túto výhodu tak ospevuješ? Raz za 120 000km výmena rozvodu nikoho nezabije...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...