FrantaU Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Dobrý den, přemýšlím o koupi Peugeotu 207. Protože jsem zdravotně handicapovaný řidič, tak potřebuji vůz s automatickou převodovkou. Ale k věci, na kterou se chci zeptat. Našel jsem na internetu 2 vozy ze stejného roku výroby. U jednoho ppíšou, že jedná o verzi VTi (88kw - stříbrný vůz), u druhého nepíšou jestli je to VTi (80 kw - modrý vůz). Můj dotaz je takový mají tyto 2 vozy stejný motor nebo ne?.... Moc děkuji za odpovědi http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/207/8271189 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/207/8313948 [upravil dne 14/9/2010 od Béďa] Citovat
elton Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Měli by to být stejné motory. myslím si, že asi mají u jednoho chybu:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 v inzeratu to maji dobře , ta 80kw je klasickej francouzkej motor ne Vti , ta 88kw VTi verze je BMW motor , ten i doporucuji je pruznejsi a hlavne nema rozvodovy remen ale retez takze nemusis nic menit , ma i vypinatelnou vodni pumpu , toci se dle potreby a dokonce tento motor ma i lepsi riozeni diky servu umistenem primo na rizeni , vse v el , takze zadny snizeny vykon diky vykon díky remenu prislusenstvi zadne hadice k posilovaci a uz vubec ne nejaka servo kapalina , ja s tim to motorem a automatem v 3dv variante jezdim za 7 litru sviznejsi jizdou Citovat
FrantaU Odesláno 18. září 2010 Autor Odesláno 18. září 2010 Děkuji moc za odpovědi. Pomphlo mi to a přiznám se, že udáj o spotřebě u Vti mě potěšil. Ten modrý má stejně už jiného majitele, takže mi zatim zbývá to VTi, jiný podobný vůz jsem zatim nenašel. Citovat
hnusoba Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 v inzeratu to maji dobře , ta 80kw je klasickej francouzkej motor ne Vti , ta 88kw VTi verze je BMW motor , ten i doporucuji je pruznejsi a hlavne nema rozvodovy remen ale retez takze nemusis nic menit , ma i vypinatelnou vodni pumpu , toci se dle potreby a dokonce tento motor ma i lepsi riozeni diky servu umistenem primo na rizeni , vse v el , takze zadny snizeny vykon diky vykon díky remenu prislusenstvi zadne hadice k posilovaci a uz vubec ne nejaka servo kapalina , ja s tim to motorem a automatem v 3dv variante jezdim za 7 litru sviznejsi jizdou To VTi je ročník 2008 kde žiadna vypínateľná vodná pumpa nebola.... Servo umiestnené priamo na riadení, všetko v elektrike....videl si 207čku s iným servom? Ja nie. 80kW verzia má také isté servo ako 88kW VTi... A len tak pre zaujímavosť, koľko stojí výmena rozvodu na 80kW verzii že túto výhodu tak ospevuješ? Raz za 120 000km výmena rozvodu nikoho nezabije... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.